Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hubica01
    14. Listopad 2016. 20:58

Našla u citiju West na ooogromnom popustu :))) U cartersu :)

isto tako a i morala sam :)))

tatjana_zg
    14. Listopad 2016. 21:07

Makonja da kod Čurića sam. Meni je ok. Opusten je i pricljiv pa meni to odgovara. Bila sa ko dr. Fadela u remetincu prije. Iz njega sam doslovno izvlacila rijeci. A i krivo je procitao nalaz pa je rekao da ce mali biti bolestan i nakon toga sam otisla od njega.

Ivcy1306
    14. Listopad 2016. 21:23

Joj hubica bas je lijepi, ja volim sivu boju i za svog pisulinca sam kupovala tako vecinom sivo, krem, bijelo, ima nesto malo plavog ali vecinom je sve to neutralno!
    Danas ispeglala tetrice i zavrsila sa robicom, sad mogu lijepo bezbrizno cekati! 
    Sanjac i Ivek, jeste se zaputile u bolnicu? Sutra nas znaci a mozda vec i veceras ocekuju nove bebice😃 bas lijepo! 
    Sretno vam na porodima!!

Hubica01
    14. Listopad 2016. 21:34

Ivcy, ja obožavam sivu boju :))  I ja sam danas ispeglala tetrice i sad je više manje sve spremno.. još oprati ovo odijelce i ovaj bodić za božić da čeka spremno :)))  eto toga brzo :)  kupila si napokon jastuk za dojenje od Malog anđela..našla u Baby centru..sad ću napokon moći se namjestiti :)  Kako si ti? Jel sve ok?

tala
    14. Listopad 2016. 21:42

frabe, cestitam!!!!!! 

sad ce kod nas baby boom u grupi! idemo curke! 

hubica, preslatko mi je sve!  ja sam isto fan sive, crne i bijele...

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

watermelon
    14. Listopad 2016. 21:47

Angel2709 - zaboravila sam ti komentirati. Nemoj se uopće bedirati zbog mlijeka. Probala si, htjela si, nije išlo. Posveti se svom bebeiću i ne daj da te išta omete u tome. Lijepo se fokusiraj sad na svoj oporavak i da mališa lijepo napreduje i uživaj 

Sheena - jel to znači da smo mi jarunske susjede? :) 
    Nemoj me držati za riječ, ali mislim da tih švedskih na čičak imaš u Bubamari pa škicni preko neta. Držim fige da kukovi ipak budu ok i da neće biti potrebe za remenčićima npr. Čula sam da je tu u Horvaćanskoj neki ok ortoped, privatni, Dr. Markovac. Ako budete trebali ići po neko drugo mišljenje možda. Nisam sigurna pa se malo još raspitaj, to sam ja našla nekad davno prije

Frabe - ČESTITAM!!! Nadam se da je sve u najboljem redu 

Hubica - Preslatko :) 

Malo me trta ovako kad po 2, 3 idu s popisa, znači da je još malo moj red, aaaaaa!!! 

• luckyme
    14. Listopad 2016. 21:50

Frabe,cestitam! Kako ste ti i bebica?
    Sanjac i Ivek, divim vam se kako ste smirene,ja bih vec 15 puta bila u panici, na putu u bolnicu...stvarno vam se divim. Sreeetno!
    Angel,uvijek ce biti svakakvih komentara i znam da ti je tesko ne obazirati se,ali najvaznije je da ne krivis sebe,da budes uz bebicu, da dobro napreduje i da ste oboje zadovoljni. Moja sogica oboje nije mogla dojiti i evo prekrasni su klinci...
    A pelena za siroko povijanje ima u bubamari na cicak,obicne,bez punjenja,tu ide jos tetra...e sad ja sam kupila tu svedsku bez umetka i sa umetkom (moja kuma koristila te sa umetkom),jedino nemam onu obicnu na vezanje...a vidjet cu sto i kako, pa sto ce i patronazna reci pa cu kupiti ako ce trebati.

Hubica01
    14. Listopad 2016. 21:51

Hvala curkeee!! :)) baš sam zadovoljna :)  

Pa tko ostaje za 11.mj? Ivcy, crocandy i ja, mislim :)

watermelon
    14. Listopad 2016. 22:04

Sad sam baš tražila popis da vidim koliko ih je ispred mene pa je ovo stanje za 10. i 11.

Listopad  
    Sanjac ~~~~ 12.10. - cura Viktoria 
    Ivek2207 ~~~~ 14.10. - decko Domagoj 
    GogyRi ~~~~ 23.10. - decko 
    Minnie25 ~~~~ 25.10. - decko Damian 
    Sony2244 ~~~~ 25.10. - cura Klara 
    Watermelon ~~~~ 25.10. - decko 
    Tala ~~~~ 27.10. - cura Cvita 
    JaZmajac ~~~~ 28.10. - cura 
    Luckyme ~~~~ 29.10. - decko 
    Dony ~~~~ 31.10. - decko Noa 
    Crocandy ~~~~ 31.10. - cura Mila 
    Frabe ~~~~ kraj 10. - decko 

Studeni 
    Ivchy1306 ~~~~ 11.11. - decko Filip 
    Makonja ~~~~ 11.11. - cura Una 
    Diddy ~~~~ 11.11. - blizanci, decki Grga i Vito 
    Tina220210 ~~~~ 15.11. - cura 
    Hubica01 ~~~~ 17.11. - curica Ema 
    Neznalica ~~~~ 19.11. - decko Vid 
    Bagi_ca ~~~~ 21.11. - decko 
    Antartika ~~~~ 25.11. - decko

Ivcy1306
    14. Listopad 2016. 22:15

Hubica, ok sam ja.. za 11.mj ostaje nas par, neke sa istim datumom, neke jako blizu itd medjutim s obzirom na moje nalaze pitanje je dali cu docekati uopce 11.mjesec! 
    Cure dali je koja imala da joj pise u nalazu neke brojeve, tipa meni pise ovako: p. 1/2 clanka, za 1prst prohodna do glavice, -3 
    E sad sve je kao nepromjenjeno ali mi je dodana ta brojka -3. Zna li tko sto to znaci?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.