Minnie hvala ti na podrsci, lijepo je cuti tako nesto.
Inace te svi pogledaju kad kazes da ne mozes dojit kao da si rekao da mucis dijete. Ma uzas, frustracija i pol.
Meni je doktorica koja me pregledala prije otpusta spomenula da ima jedna pilula na trzistu koja se moze piti i prije prve menstruacije nakon poroda. Zaboravila sam kako se zove, malo cu pogledat i procitat o tome pa vam javim.
Sanjac ako si blizu bolnice onda slobodno cekas duze kuci! I ja bi sigurno ali sam dosta daleko pa mislim da na redovnih 7 krecem.
Mozes cekati do 5 min bez problema mislim
Angel ma da to nisam cula! Kakvi pogledi?? Ti si najbolja mama svojoj bebi, a i vjerojatno si bolja mama tih sa "pogledima" tako da....bitno je da se beba razvija i . Niti cut da si jadna duhom radi dojenja. Dala si i dajes sve od sebe.
Watermelon, hubica i ja sam kod dr.Hrsak, meni je ok ona, trudnocu mi je isto vodila, nisam isla privatno i sve ok kod nje, a za sestru Romanu se slazem da je odlicna :)
Za pedijatra smo i mi trazili vezu na kraju u kvartu do nas, prvo sam pitala u dz Jarun i dali su mi brojeve telefona pedijatara koji "primaju", pitas njih i govore da nemaju mjesta.. eh.. al nisam sve zvala jer smo se snasli za jednu od njih.
Sanjac i ivek to je to, sretno 😊😊
JaZmajac nisam blizu bolnice, ja sam na sasvim drugom kraju grada. Al nekak ne panicarim, razmisljam kak ima vremena. 😊
Cekam da pukne vodenjak (mada ne mora) ili da trudovi budu cesci. Sad nema guzve, tamo smo za pola sata. 😊
Haaaa bit će još bebica do sutra! :) Zakon!
Tatjana ti si kod dr. Čurića? Ja sam kod njega bila na faksu i meni je iskreno bio užasan.. Bezobrazan, neugodan, čak i vulgaran. Izgleda da je to sve vrlo individualno jer puno žena ima svašta protiv mog sadašnjeg ginekologa, a meni je baš super!
Jao jedva čekam da ovo prođe jer ne mogu više.. Premorena sam, imamo majstore i dosta mi je i njih više.. Svaki dan ne radim uopće puno, ali već na pola dana samo čekam večer da legnem u krevet, zagrlim svog dragog i zaspem napokon.. A onda će doći bebica pa će biti još gore, kako me svi tješe :D
Danas je moj momak stiga! 😍
Jutros rano san bila u boksu na dripu par sati i moje predivno cudo je doslo.Sve je proslo odlicno..ja san bila sokirana da se tako odvija i ko da nisan ja radjala.
Angel ma joj nemoj se obazirati na takve ljude, nazalost nemas mlijeka, pa nisi birala to, bitno je da se beba normalno razvija, drugo je nebitno. Vezano uz pelene, ja sam uz pampers probala i bambo (od simbexa) i njih trenutno koristim, dobre su mi i te. Sad smo na dvojci.
Kod pedijatra je ispalo sve manje vise ok, mali mis kojeg su svi gnjavili da je premali (bila sam u bolnici kao Frabe zbog toga), je od poroda dobio u 1mj vise od kile i sad smo na 4kg 😊😊 medutim radila je ultrazvuk kukova i nisu najbolji.. trebamo siroko previjati i raditi vjezbe i doci za 2tj i ako nece biti dobro moramo ortopedu. Imate prijedlog di da kupim pelenu za siroko previjanje na cicak? Ima toga u dmu?
Ajmeeeee frabe cestitam!!! 🎉🎉🎉🎉😊😊
Konacno je sve gotovo. 😊😊
Sad odmaraj i mazi se sa svojim misekom. 😘😘😘
Frabe cestitam!!!! 😊😊 i jesu li pogodili tezinu? Ajde bas mi je drago da je sve ok i da uskoro ides sa smotuljkom doma iz bolnice 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji