Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tala
    14. Listopad 2016. 15:12

ja sam isto htjela kod njega, ali nije primao nove pacijente. on je stalno popunjen, a doslovno mi je pet minuta od stana. pa sam izmolila u runjaninovoj da me upisu kod rackog. nikad ga u zivotu nisam ni vidjela, ali sestra daje koje god uputnice zelis. mm ju nazove i cekaju ga isprintane nakon posla.

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

watermelon
    14. Listopad 2016. 15:14

Došla sam brzinski vidjeti ima li novih bebica 

Ja se još uvijek liječim, udaram po mandarinama i čaju, živi bili pa vidili. Valjda beban neće prije idućeg petka, a do tada sam valjda zdrava 

Hubica01 - možda misliš na dr. Hršak? Ja sam kod nje, ona je u ovom domu zdravlja u Macanovićevoj. Trudnoću sam pratila privatno, a i ono što sam prije bila kod nje sam paralelno bila i privatno. Ne mogu se žaliti, meni je uvijek bilo korektno. Jedino je malo rezervirana. Zato sestra vrijedi ko 100 doktorica. Stvarno je super, super. Samo zbog nje nikad neću promijeniti doktoricu :D

Mene isto muči pedijatar, ne znam što ćemo na kraju. Nisam zvala i provjeravala, ali posvuda je ja mislim ista situacija, prebukirani su. Zadnja solucija mi je privatno kod dr. Jovančevića. Čula sam samo dobre stvari o njemu, a sad jel to samo razvikano ili ne, ne znam..

14. Listopad 2016. 15:16

Grozna je situacija s pedijatrima, mi smo isto sve zive veze potezali i jedva, jos nisam sigurna hoce nas zena primit jer prvi pregled idemo k njoj privatno.
    Ja upravo isla probat medo odjelo koje smo nasljedili i malo ga stavila na balkon. Skuzila sam da je odjelo katastrofa i sad cu i ja u shopping medeka iduci tjedan 😀

Tatjana jeste jos na pampersicama ili si probala i nesto drugo?

• Antartika
    14. Listopad 2016. 15:17

Hellou. 
    Bas si me nasmijala Tala. Kako te muz pregledava, jadnicak se brine. 

Mene je moj neku vecer u snu uhvatio za ruku i rekao kako moramo mjesta napravit, ja mislila on misli za krevetic a on u snu o poslu prica.

Imam osjecaj da mi se beba pocela spustat u zdjelicu. Ne znam jel to rano, ali me zdjelica boli, ne znam kak da hodam. Idem na pregled sljedeci tjedan i bas me zanima sta ce mi reci.

• luckyme
    14. Listopad 2016. 15:18

Sheena,pa dobro si me potsjetila...nisam kupila to medo odjelce, ne znam koju bi velicinu...a muci me ako bas jaaako zahladi kako cemo iz bolnice pa si sad dala ideju za taj jastuk na cif...imam ga pa bi mogao posluziti + dekica, a i odmah smo u zagrijanom autu i as...

14. Listopad 2016. 15:22

Watermelon ja za njega cula sve samo najbolje.

Tala DZ Zeljeznicar na glavnom, dr Klaic, fenomenalna doktorica, cijelu trudnocu vodila kod nje, svaki put radila ultrazvuk i sve detaljno. Ja sam prezadovoljna. Prije sam isla privatno al ona mi je bolja od svih privatnika kod kojih sam bila. Rekla sestra da ce mozda opet primati na jesen.

Hubica01
    14. Listopad 2016. 15:35

watermelon, da da to je ta! Rekla je da prima pacijente od 11.mjeseca pa ću zvati tamo krajem da se upišem :)  Izgledala je ok na tečaju..jojj da sestra jako puno znači ako je dobra, ja sam od jedne ginekologice otišla upravo zbog sestre jer je bila groooooznaaa -.-  nikad se nije javljala na telefon, stara je bila i totalno neizainteresirana užas...  možda se onda nekada vidimo tamo! :)  

Ja ću danas ići u City vidjeti ta medo odjelca :))

tatjana_zg
    14. Listopad 2016. 15:43

Angel i dalje smo na zelenom pampersu.nemamo potrebe isprobavat neke druge kad ih uvijek nadjem na nekoj akciji pa me na osto dodje a pasu nam.

Jado
    14. Listopad 2016. 15:43

Haha pa sve cete imati medo odjelca - bar cu vas znati prepoznati na ulici ako se sretnemo ☺
    Ja ne mislim kupovati. Ako dobijem onda ok nosit ce se.
    Prijateljica mi rekla da su nju pred uskoro 3 god pustili sa sv Duha sa malim u jastuku i kosari. A autom su isli!
    Kaze nit ih itko pogledao niti ikoga bila briga. A gdjegod sam ja bila kazu obavezno as as as as!

ivek2207
    14. Listopad 2016. 16:09

E kad spominjete tu as,kako ste montirali ju u auto. Svašta vidim i čujem, Ona treba biti naopačke,tj okrenuta u obrnutom smjeru od vožnje i na suprotnoj strani od vozača ili u sredini, jel tak,ili sam u krivu?
    Sama više neznam kaj sam pročitala i gdje..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.