ja sam opet spavala i tek se probudila :)
kad vec pricate o keks akciji s muzevima, moj me nekidan u sred noci poceo pipkati. ja si mislim super, kako izgledam, a njemu je jos do toga i onda odjednom stane i kaze dobro, ne curi ti plodna voda i zahrce na svoju stranu : DDDD
tako da, ja cu se drzati ljutog....
o tim muller jastucicima punjenim kosticama sam cula sve najbolje. topli pomazu bebi kod grcica i mami kod menstrualnih bolova, a mogu se koristiti i hladni kao oblozi kasnije...
jazmajac, cestitam na novom tjednu!
pedijatar ide po mjestu stanovanja ili kako? imaju li obvezu primiti dijete ili su opet nekakve kvote u pitanju?
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
ps. mislim da je cviti ponestalo tickera
Ivek obican pregled sa papom. Odmah sam pitala za kontracepcijske pilule da nebi bilo al je rekao da moraju 2 menge proc da znamo da je sve ok.
Tala nema vise da ides kod pedijatra po mjestu stanovanja. Nit te on mora primiti. Mi smo preko veze upali 2 kvarta dalje kod pedijatrice jer nismo nigdje drugdje mogli. Svi su nam govorili da su puni.
to je onda isto kao s ginekologom. ja sam jednog molila da me primi samo zbog uputnica. sve je bilo popunjeno jer se cak i oni izvan zagreba mogu prijaviti u zg domove zdravlja.
morat cemo isto neku vezu traziti.... kao i za sve : )
A krasno za pedijatra, a nakon koliko vremena kad se rodi treba ići k njemu?
To valjda kažu u otpusnom pismu,mi imamo prijatelja pedijatra ali radi na srebrnjaku,to pretpostavljam mora biti baš iz doma zdravlja liječnik.
A niš tražit ćemo dok ne nađemo,nije vrag da će nas baš svi odbiti.
MM uopće ne želi sex sa mnom haha veli kako ću a dijete se miče... a ja baš bi pa ga natjeravam po stanu...
Ja moram i ginekologa novog naći...pitala sam ginekologicu koja nam je bila na trudničkom tečaju, s Jaruna je, kao da prima nove pacijente od 11.mjeseca...i sad se nemrem sjetiti kako se ono zove.. izgledala mi je ok...
Dakle tako za pedijatra...morat ću onda i ja probati preko veze... ako uopće uspijem, jojj
Ja isto ne znam sta bi sa ginekologom. Idem inace k privatniku a ne znam bas da li bi isla u grad nakon 6 tj. A ako se narucim kod hzzo ginek opet sjedim 2 sata i cekam na pregled sa time da je malo i stara pitaj Boga hoce me dobro pregledati.
Isto bi papu napravila da se tog rijesim.
Moj ginekolog je odlican. Prebacila sam se kod njega kad sam ostala trudna jer sa prijasnjim stvarno nisam bila zadovoljna. Kod ovog novog nema cekanja. Sestra uvijek ima otvorena vrata i kod nje se moze doci po nalaze, uputnice bez cekanja. Doktor sam obavlja pregled i stvarno je dobar. Danas sam malog ostavila kod svekrve a ja sam sve obavila. Duze sam se vozila jer je na drugom kraju grada i primio me kak sam i narucena. Radi se o Dr. Čuriću u domu zdravlja kod mirogojske u zg.
Dan curke!
Sto se sexa tice, moj muz zeli sex a imamo zabranu tako da jadnicak pati 😂 kaze jos malo hehe (da napunim 38tjedna pa da on meni pomogne a ne ja njemu hihihi)
Ja danas nista nisam kuhala, bas naprotiv, doniiela svekrva pastrvu.. sad sama opet kao vuk jratim dosadu, a i spava mi se nekako.
Kako ste vi?
Jel se Frabe javila?
(Internet mi steja pa vas ne mogu dobro pratit)
Sortiraj odgovore
Najstariji