Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tala
    14. Listopad 2016. 12:50

ja sam opet spavala i tek se probudila :) 

kad vec pricate o keks akciji s muzevima, moj me nekidan u sred noci poceo pipkati. ja si mislim super, kako izgledam, a njemu je jos do toga i onda odjednom stane i kaze dobro, ne curi ti plodna voda i zahrce na svoju stranu : DDDD 
    tako da, ja cu se drzati ljutog.... 

o tim muller jastucicima punjenim kosticama sam cula sve najbolje. topli pomazu bebi kod grcica i mami kod menstrualnih bolova, a mogu se koristiti i hladni kao oblozi kasnije...

jazmajac, cestitam na novom tjednu! 

pedijatar ide po mjestu stanovanja ili kako? imaju li obvezu primiti dijete ili su opet nekakve kvote u pitanju?

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

tala
    14. Listopad 2016. 12:51

ps. mislim da je cviti ponestalo tickera 

tatjana_zg
    14. Listopad 2016. 13:03

Ivek obican pregled sa papom. Odmah sam pitala za kontracepcijske pilule da nebi bilo al je rekao da moraju 2 menge proc da znamo da je sve ok.

Tala nema vise da ides kod pedijatra po mjestu stanovanja. Nit te on mora primiti. Mi smo preko veze upali 2 kvarta dalje kod pedijatrice jer nismo nigdje drugdje mogli. Svi su nam govorili da su puni.

tala
    14. Listopad 2016. 13:27

to je onda isto kao s ginekologom. ja sam jednog molila da me primi samo zbog uputnica. sve je bilo popunjeno jer se cak i oni izvan zagreba mogu prijaviti u zg domove zdravlja. 
    morat cemo isto neku vezu traziti.... kao i za sve : )

ivek2207
    14. Listopad 2016. 13:44

A krasno za pedijatra, a nakon koliko vremena kad se rodi treba ići k njemu?
    To valjda kažu u otpusnom pismu,mi imamo prijatelja pedijatra ali radi na srebrnjaku,to pretpostavljam mora biti baš iz doma zdravlja liječnik.
    A niš tražit ćemo dok ne nađemo,nije vrag da će nas baš svi odbiti.

tatjana_zg
    14. Listopad 2016. 13:51

Prva kontrola ti je sa mjesec dana. Do tad ces naci nekog. 😆

Hubica01
    14. Listopad 2016. 13:57

MM uopće ne želi sex sa mnom haha veli kako ću a dijete se miče... a ja baš bi pa ga natjeravam po stanu... 

Ja moram i ginekologa novog naći...pitala sam ginekologicu koja nam je bila na trudničkom tečaju, s Jaruna je, kao da prima nove pacijente od 11.mjeseca...i sad se nemrem sjetiti kako se ono zove.. izgledala mi je ok...
    Dakle tako za pedijatra...morat ću onda i ja probati preko veze... ako uopće uspijem, jojj

Jado
    14. Listopad 2016. 14:12

Ja isto ne znam sta bi sa ginekologom. Idem inace k privatniku a ne znam bas da li bi isla u grad nakon 6 tj. A ako se narucim kod hzzo ginek opet sjedim 2 sata i cekam na pregled sa time da je malo i stara pitaj Boga hoce me dobro pregledati. 
    Isto bi papu napravila da se tog rijesim.

tatjana_zg
    14. Listopad 2016. 14:49

Moj ginekolog je odlican. Prebacila sam se kod njega kad sam ostala trudna jer sa prijasnjim stvarno nisam bila zadovoljna. Kod ovog novog nema cekanja. Sestra uvijek ima otvorena vrata i kod nje se moze doci po nalaze, uputnice bez cekanja. Doktor sam obavlja pregled i stvarno je dobar. Danas sam malog ostavila kod svekrve a ja sam sve obavila. Duze sam se vozila jer je na drugom kraju grada i primio me kak sam i narucena. Radi se o Dr. Čuriću u domu zdravlja kod mirogojske u zg.

Ivcy1306
    14. Listopad 2016. 15:07

Dan curke! 
    Sto se sexa tice, moj muz zeli sex a imamo zabranu tako da jadnicak pati 😂 kaze jos malo hehe (da napunim 38tjedna pa da on meni pomogne a ne ja njemu hihihi) 
    Ja danas nista nisam kuhala, bas naprotiv, doniiela svekrva pastrvu.. sad sama opet kao vuk jratim dosadu, a i spava mi se nekako. 
    Kako ste vi? 
    Jel se Frabe javila? 

(Internet mi steja pa vas ne mogu dobro pratit)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.