nama je danas 36tt !!!
sluzbeno raskidam ugovor s malom podstanarkom i ima rok od mjesec dana da napusti nekretninu
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Frabe drzi se, jos malo i na cilju si!
Bagi_ca sretno i javi nam se nakon pregleda!
Tala rekla si i vise nego dovoljno. I iz ovog razloga ja svoju vjeru ne mijesam sa institucijom Crkve niti odlazim u nju (mozda jednom godisnje) jer ono sto oni izgovaraju je totalni promasaj i nema nikakve veze sa vjerovanjem. Petljaju se posvuda, a ne bi trebali. A o stavovima ne zelim uopce govoriti. Zbog toga meni svecenici je predstavljaji nikakvu vjeru. Vjera je za mene nesto puno svetije od slusanja popa sa oltara.
Zato ovo sto radimo je vise neki nas mali ritual, dan koji ce biti potvrda i pecat nase ljubavi, nego ikakvo dokazivanje jer kao sto sam napisala, za moju promjenu prezimena ce prije doznati teta na MUP-u nego moja vlastita mama
Tala nasmijala si me do suza Daj kad si online, napisi mi samo da li ta crta medu guzovima moze biti vise crvene nego ljubicaste boje? Jer pojavila se, ali me muci je li to to...
I za podstanarku se slazem. Ja sam tako svog malog zvala cijelu trudnocu jer nikako nismo imali ime, svi su umirali od smijeha. Ali bome, i meni je vec dosta i zazivam da mi dode cim prije
Btw, jeste gledale malo nas popis? Jucer sam brojala i ustanovila da nam dolazi DUPLO vise princeva nego princeza... Ludnica!
Jutro. Jeste li se naspavale?
Osobno sam protiv drzanja zivotinja u kuci/stanu, ali ako vec netko ima zivotinju ne moze ju odmah odbaciti. Zivotinje imaju osjecaje i mislim da bi pretrpile stres da im se odjednom zabrani pristup svemu ili da ih se ignorira.
Jesam za krstenje nakon mj-dva. Ali najvise volim ljude koji kazu da ne vjeruju u Boga i ismijavaju se kad se netko moli ili ide redovno u crkvu, a onda se se idu vjencat u crkvu i krste dijete i za krstitke iznajme dvoranu za svatove. Na krstenje bih pozvala roditelje i kumove. Najuzu obitelj.
Hahaha meni je zakon ova izjava za haljinicu 😂 ajmeee ako se sad nisi predomislila niti neces Tala!
Cestitam na 36t!!! 💕💕
Sorry ali rekla sam ti da cete vas dvije sa nas dvije do 38tt. Haha
I rekla mi dok da je najbolje do 37tt - zna li netko zasto? Prosurfat cu na kavici ako ne dobijem odgovor tu 😊
Ma popovi....! Oni su isto ljudi i tu su nam samo da vode sv Mise i to je to. Nazalost vecina ih je iskvarena ali to je prica za sebe
Ja idem na mise uredno i iskreno nisam rob jedne zupe gdje ima pop koji Boze mi oprosti laprdaaaa a ja da si mislim sta cu kuvat za sutra. Idem tamo gdje mi odgovara i gdje poslusam par rijeci o evandjelju a ne o tome za koga glasati 😖
Jutro curke i dečki..
Evo nas s pregleda..bas sam zapala kod ok Dr na sv.duhu..prepala se kad je Ivek pisala kako ju je bolilo..mene nista nije bolilo,bas je neka pažljiva..otvorena 1,5cm tako da kod mene ona crta na guzi odgovara(mm je bio ponosan sto je pogodio..sad ce svaki dan provjeravat🙈)..radili mi ctg,malac uspavan,jedva smo ga malo probudile da uspije ctg..trudova ima nekih turbo sitnih zanemarivih..eto,za tjedan dana kontrola i to je to..
Sto se tiče krštenja, ne bih komentirala..mi cemo Kristit dijete ali mislim da svatko ima pravo na svoj izbor i vjeru..ne gledam ljude kroz vijeru nego kroz njihova dijela..
Jutro svima, spremam se do lidla vidjeti slatke stvari za bebače. Nisam nikad kupita tamo ništa osim grešnih užitaka, čipsa i slatkog,pa idem vidjeti kako izgleda ta roba. Zapele su mi za oko vestice kojih ima oskudno u drugim dučanima a ako ima onda su oko 150-200 kn što mi malo skupo a nosit će možda mjesec dana. I neke hlačice, 2kom za 50 kn. Uzet ću veće brojeve, 62 ,68 da imam za kasnije.
Za sad imam 4 kom 56 i valjda je to dosta.
Mi ćemo maloga krstiti,neznam kad, možda na proljeće, ne idemo svaku nedjelju na misu, ali smo mišljenja isto kao što je netko napisao da nemoram pred oltar da bi se čule molitve i zahvale.
Dogovorili smo da će biti samo naši roditelji i kum i to je to, nikakva pompa, a drugi nek se frigaju, to je kao van okvira al mene boli briga. Već su nas neki pitali od obitelji kad će krštenje,gdje će biti, mi smo samo šutke kimali, nikoga nećemo zvati niti ću sjediti sa bebom negdje u restoranu par sati dok se ljudima ne poželi ić doma. Onaj kome to paše neka radi,ja ništa nemam protiv,zato postoji želja pojedinca koji oblikuje svoje postupke i život oko njih.
Sunčeko je danas, volim kad je tak hladnije i sunce,svježi zrak,joj da mi je sad bebač,stavim ga u kolica i đir po kvartu. Jedva čekam,još malo...15 dana😵
Joj curke da vam se pozalim...
Sjecate se price oko BabyCentra i autosjedalice?
E pa danas je trebala doci i pogodite sta se dogodilo? Nakon 5 tjedana i obecanja da danas konacno stize, as...NEMA!
Luda sam! Prije 5 tjedana je placena, a mi cekamo ko neke budale.
Nisam ni sama pametna sta da radimo. Vec po stoti put mi se ispricavaju na telefon, ali ja sam pukla i rekla da mi je dosta isprika i da me ne zanima tko je kriv nego da zahtijevam ono sto sam platila. Da je to sto rade vec preraslo u teski bezobrazluk i da ima da mi do kraja dana jave gdje je ta as i da cemo dalje odluciti dal cemo traziti povrat novaca. Definitivno nakon ovoga ide mail prituzbe njihovim nadredenima jer su mi sve zivce popile sa svojim neradom.
Joj, jos mi je samo to trebalo, da trebam u potragu za novom as u ovim tjednima...
I jos povrh svega, nije mi stigao ni stalak za kadicu iz drugog pak ducana koji je obecan stici na adresu do kraja 9. mjeseca.... A kadica kupljena u 8.mjesecu.
Pa sta smo samo mi ovoliki peh, da gdje god nesto kupimo sve dobivamo polovicno??
Place mi se od muke. Frka me uopce ici roditi jer imam osjecaj da mi nista nije do kraja pripremljeno zahvaljujuci ovakvim neradnicima
Joj minnie tak mi je zao kaj ti se to dogada sada,al svugdje je takl jer nikome nije stalo do svog posla,čast izuzecima. Mi smo isto imali problem u lesnini,kupili krevetić,madrac,komplete posteljine i nakon obečanja da možemo preuzeti za tjedan dana ništa,i tako zivkanja svaki tjedan i to 2 mjeseca ništa od svega na kraju jer je dobavljač nešto zeznuo. Ja popi... i tražila povrat novca da bi na kraju i to zeznuli pa smo hodali po bankama,kod direktora,svašta. Ajde konačno se i to rješilo i to na inicijativu voditeljice sektora u banci koji su gnjavili lesninu samo da napišu zahtjev za povrat,trebalo im je dva tjedna za to,već sam mislila da ću rodit od muke, a da krevetić i ostale osnovne stvari nisam imala, to mi je još muka bilo jer sve ispočetka smo morali kupovati i tražiti.
Nažalost kod nas tako funkcionira poslovanje, ja sam u financijama i muž isto i svačega se nagledamo, najrađe bi doma krumpire sadila jer se u ovom našem "poduzetničkom" svijetu i da hočeš napravit kako spada ne možeš zbog drugih koji zaabušavaju.
Živce u glavu traži što je tvoje i što ste platili ili novac natrag i negdje po as ako možeš naći takvu kakvu želiš. Sretno.😉
Ljudi u lidlu nema ništa od one robice,jesam ja to trebala u 7 doći i čekati otvaranje trgovine. Pa ostale su samo kutije prazne i ljudi sa punim košaram čekaju na blagajni. Pa ko da je smak svijeta pa kupuju po 10 pari istih hlačica,ja ne kužim,ajd da su različiti dezeni,al jedna je kolekcija i sve je u istoj bež boji. Neki baka i deda svaki ima svoju košaru i obje su pune tih dječjih stvari, i sve isto.
Neznam,ja ne kupujem često u lidlu ili odjeću u takvim dučanima,eventualno ak se nađem negdje pa se potrefi,al ovo ko da je tornado prošao,nit veličine,nit možeš naći jel majica,bodi,hlačice,sve u istoj košari pa kopaj. Ja navikla da u šoping centrima sve složeno pa se tu nisam ni snašla,hehe. A dobro,naći će se već negdje,neće biti ni gol ni bos.😊
Sortiraj odgovore
Najstariji