Ivek, sad vidjeh tvoj post. Ajme, ta žena nije normalna! Po meni, ak je netko već toliko kreten da nema ni malo poštovanja prema drugom ljudskom biću, a da ne pričam o tome da je to tvoj život i tvoja beba i da mora biti onako kako ti i tvoj mm odlučite, nema druge opcije osim potpunog izbacivanja iz života. Znači, zaboravi da postojim, ako dođeš u bolnicu, tražit ću sestre da te izbace, a ako mi dođeš doma, bit ćeš pred vratima, pa ti biraj. Al to sam ja, mene je moje iskustvo naučilo da su ljudi često vrlo sebični, daš prst oni traže ruku, tako da kod mene nema puno prostora, ja to po brzom postupku sve riješim 😉
Drž se, nemoj da njena zloba utječe na tebe i bebu, nije ona toga vrijedna.
Ivek samo se ispusi..
A ne znam koji bi ti savjet dala osim da se probaš ne zivcirat.. Ja sam vec svima rekla da prvo vrijeme zelim bit sama sa mm i malim da se navikemo..čak ni da moji dolaze dok izlazim iz bolnice..Ja kod nikoga nisam išla nepozvana,razumijem da bi svi htjeli vidjet bebu ali neki red se zna..sama kažeš da niste inace bliske bile,ako te nemoze razumjet i poštovat tvoje zelje,onda neka se ljuti..
Pozdrav ☉
Moram priznat da me ova prehlada bas iscrpila. Sve me boli od kasljanja, nemam snage vise ni nos puhat. Vikica ce mislit da ju tjeram van kolko se napinjem i naprezem.
Minnie vjerujem da si luda, i ja bi bila na tvom mjestu. Nadam se da cete ipak sve srediti dok dode bebica. 😊
Ivek ja sam poslala seku u lidl jer ja nisam bas u stanju kopati po kosarama. Veli da je nasla 2 vestice jednu 50/56 i drugu 62/68. Isto je sve vec bilo pograbljeno kad je dosla, hrpa praznih kutija, pola stvari vise nije ni bilo..
joj croatina ti i ja jadne sa ljudima oko sebe,rado bi ti dala savjet al eto viiš da ni sama svoja sr..neznam počistit ispred vrata. Zato se mm i ja zezao da idemo u šumu živjet i maknut se od ludog svijeta. Iako ne planiramo baš u šumu,al planiramo kuću van zga daleko od svega i sa velikim dvorištem da me nitko ne vidi i nečuje jer ovako neću do 50-te poživjeti.
Rekla sam joj ja dobro,stoji koliko hočeš,a veli ona i budem...
Šta da si čovjek misli,mali mi sad tak nabija unutra vjerojatno se uzrujao skupa samnom,moram doći k sebi da se još ne porodim doma.
Iso miki prosto sam se nazivcirala sada, ivek..(kao puno mi treba 😂😂😂)
Fino da si joj sasula kaj si imala...ja malo tu cvikam kad treba ljudima skresat u lice šta ih ide...jako puno trpim prije nego se to dogodi, a kad se dogodi onda je svima žao...zadnji puta sam to napravila svekrvi..ali prije toga sam a brat bratu 6 mjeseci trpila njeno zanovijetanje..i onda je neko vrijeme bila kuš..ali su svi ostali u čudu, pa i mm kaj je to iz mene progovorilo..
Nisam, ali bi htjela biti tip osobe koja čim joj nešto zasmeta odmah to kaže..ja to dugo akumuliram u sebi, danima razmišljam, nerviram se, analiziram, umjesto da kažem na prvu odje... i bok..
To nitko ne voli...ali dobro mi je teta rekla..ti razmišljaš o njihovim nježnim osjećajima, a tko razmišlja o tvojima? Nitko..samo izvoljevaju
Tom se od sad vodim..
Pozdrav svima,uh koliko postova,jednostavno nisam stigla jucer i danas citati...proci cu nadam se navecer, mm i ja cistimo,slazemo...u fazi sam gnijezdenja
Uglavnom, na tecaju je patronazna rekla da madrac mora biti podignut, ok, to nije problem, ali zanima me sto je sa pokrivanjem djeteta...imam deku i poplun...
Kako cete pokrivati dijete?
Pise po internetu da treba dijete skroz na kraj kindica staviti i deku ispod madraca...pa sam se uplasila, zar je tako opasno pokriti dijete dekicom?
Ja sam bebaca mislila normalno staviti u kindic,u sredini ili prema uzglavlju i pokriti dekicom do prsa....Kako cete vi?
Ivek pa svasta
To je danas sve ludo majke mi. Sto se oni imaju pozivati k tebi dok ne vide kako je sve proslo i kako si ti?? Ajme kojih sve ludjaka ima.....samo se ti ne daj i postavi se
Ja sam vlastitoj mami rekla da cijenim njenu pomoc ali da cemo se dogovoriti kad ce mi i oko cega pomagati a ne da mi zvrndaju na vrata a ja da uopce imam obavezu silaziti svako malo i otvarati i uvadjati ju u kucu. Fino sve je stvar dogovora. A o drugim ljudima da ne pricam uopce kako me ne zanimaju bar 2,3,4+tjedna ako treba nakon poroda.
Minnie pa zar jos tvoja tortura sa ovima traje??? Ovo je strava vise!!
I ja nisam skuzila jel ova Dorotea napisala da ce ostaviti psa ili ? Vidim sve ste se uzjogunile 😊 a ja bas te zene sto bez dobar dan ulete i samo traze odgovore na svoja pitanja na koja smo vec pisale 10x ili nisu tako hitna ne ferceram 100%. Sorry mozda nisam ok ali onak preletim preko pitanja pa odvagnem prioritet 😂
Joj dajte otjerat ćemo jadnu ženu s foruma 😂😂😂😂
Minnie ajme da..sjedalica..isuse užas..neka nazove muž za koji dan i neka kaže da si se porodila i nemate s čim iznijet dijete iz bolnice..Baš nek napravi dramu..da im pm..
meni nitko nece dolaziti u kucu.
tu nemam nikakve rodbine. mozda ce moja mama doci, ali sigurno nece prva 2-3 tjedna jer ona nije onaj tip bake koja dolazi kao pomoc, nego kao gost, a to si ne zelim nad glavom. mm ce uzeti slobodno i ono sto dobije od firme za rođenje bebe i zelim da smo sami, mazimo se, fino papimo, izmjenjujemo oko duznosti, starijoj mi skola nece stati, pa i tu imamo obveza, ali sve bez stresa.
mm ce svoje pocastiti na poslu. sveki ce svoje prijateljice kod sebe u stanu. vec smo kupili prsuta, sira, sokova, kavu. ona ce sigurno napraviti neki kolac i pite, a bebu mogu vidjeti kad krenemo ici u setnjice jer su joj prije ionako svaki dan na kavici iznad nas...
nema dolazaka u nas stan, nema kasljanja, kihanja, diranja i nosenja bebe. kad rodim zelim vrijeme za svoju obitelj i mir.
minnie, koju ste to as narucili kad je takva frka nabaviti ju? nadam se da cete to brzo rijesiti. zasto ne trazite povrat novaca, odete u trgovinu koja ih ima odmah dostupne i uzmete as?
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
hvala cure,neću se ja dat, ja sam već dosta durala s njima,i sad je gotovo.
Nit ću se javljati,nit ću više imati posla s njima.
Ja isto mami rekla da kad će mi trebati da ću ju zvati,znam da ima dobre namjere i sveki isto,al ak će nas bit puna kuća,svako svoje će mljeti,na kraju ćemo se svi posvaditi i niš dobroga neće izaći iz toga.
neće me nitko više vozati,daj ovak,daj onak,pa taman i da pogriješim,a neka,kak ću naučit onda.
MM će mi pomoć,on će si uzeti godišnji i nekak ćemo se snaći.
A neželjeni gosti će ostati ispred vrata.
Luckyme i ja sam mislila tako,sad sam se zbunila vidjevši ovaj tvoj post. pa ja mislim da se ne miču oni puno da bi si preko glave to prebacili,možda malo preuveličavaju,neznam,meni prvi put sve to. Probat ćemo svašta pa vidjeti šta najbolje odgovara.
Sortiraj odgovore
Najstariji