Joj jedva cekam da mi ultrazvuk rade pa da vidim kako moja mrva sad napreduje, pogotovo nakon svih sokova i stresova u zadnje vrijeme!
Hej cure eto info o mojoj crti na guzi 😂😂
Isto se poprilicno vidi tamno ljubicasta i dost je duga a ja bila na pregledu pred 2 dana i dokt rekla - zatvoreno!
Doduse to me socijalna pregledala prilikom vadjenja brisa za streptokok a ona je malo izlapila vec i ceka mirovinu pa je mozda i fulala
No mislim da sve mi dolazimo u period kad se pocinjemo fizicki lagano lagano pripremati tako da....
Nego - radite li masazu medjice?? Ja jucer pocela, i danas sam 2.put. pa to je bas neudobno. Ali i da mi ne pomogne bar cu se priviknuti na taj grozan filing peckanja dolje...
Crna svaka cast za muza! Bome je zasluzio ne prati prozore 😊
Ivcy ja isto jedva cekam uzv! Ovaj petak ce mi biti 4tj kako ju nisam vidjela
I bas me zanima kako napreduje i kolika je. I da mi doktori vele gdje joj je guza gdje glava a gdje nogice!! Jer me tuce na sve strane da nis ne kuzim
Ivek pa onda ti je moj savjet ova druga sto si stavila..vise zatvorena..je duplo skuplja al iskoristit ces je s obzirom da nemaš košaru..a imas i tih footmuff-ova koji su univerzalni pa sigurno i jeftiniji..ako ti nije bitno da je pegperego..
Ja sam išla prosetat malo van i uhvatili me grčevi u oba lista na nogama..to mi se nikad nije dogodilo..i sad jos uvijek bole mišići kao da sam vježbala nesto pa se upalilo..a ne znam jel da popijem magnezij ili ne..i skuhala sam puding nakon sigurno 10god i pojela cijeli🙈 I sad mi je muka..
Imam pitanje mi imamo psa doma kucni je pas cist spava sa nama u krevetu maza ziva, ali nekako me brine sto ce biti kad dode beba..tj brine me da se nece osjecati zapostavljeno i da ce i dalje htjeti na nas krevet..ne znam ima li tko psa i malu bebicu da mi da neki koristan savijet kako to ukomponirati prvih tjedana dok se svi ne naviknu :/
Hvala svima na savjetima, nešto bi morala uzeti,pogledat ću šta se još nudi,meni ionak svejedno za marku,samo da mi dijete ne ozebe pa makar i skuplja bila,pošto nismo košaru uzimali mislim da ovo će mi doći umjesto toga.
Nemam kućnih ljubimaca pa nisam mjerodavna za dati savjete.
Imaju cure ovdje peseke pa će možda koja znati.
Sjecam se Ivcy da si pisala da je 2 kg, jos kontam bit ce velika beba.
Mozda je ta ljubicasta crta neka velika strija koju dobiju sve trudnice, eto ja zatvorena.
Dorotea nemoj samo psa previse ignorirat dozivit ce stres. Mi smo imali macku koja bas i nije bila u kuci i kad se sestra rodila ona je sjedila uz krevetic, a kad je pocela plakat maca usla u krevetic i tjesi sestru onako sapama po prsima. Mama se sokirala, kaze dobro da nije legla na malu.
Morati cu nekako to iskombinirati da funkcionira budemo vidli hahhah
Antartika ma koliki budu. Ne znam koliko otprilike mogu jos dobit do termina?
Jao kako meni danas moj maleni nateze trbuh, toliko neugodno nekako, cak i bolno na trenutke!
Ivcy ja u petak idem na pregled, a tko zna možda me i ostave..vjerojatno ću idući tjedan negdje u bolnicu..osim ak se nisam otvorila od laznjaka :)
Vidim pišete o cucincima :) pisala sam prije kak ću ja sa svojim :)
A na krevet će i dalje moć pas jer...realno dlaka se ne možemo u potpunosti riješit iz posteljine i svega, tako da bebu ionako mislimo stavljati na tetru pa na krevet..naravno ne da su skupa na krevetu da ga ne zgnjeci 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji