Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frabe
    24. Rujan 2016. 21:55

E zamislite ja ovde s odjela odsetan u boks i pitan "jesu ovde rodile Saky i Koala?" ... 😨 Jel da da me ne bi cudno gledali?

• Dony
    24. Rujan 2016. 21:55

Bok drage moje, mi se selili ovih dana pa nisan stigla pisat! 
    Konacno sve raspakirali, muz slozio krevetic i komodu i u pon krecem sa pranjem robice. Oprat cu sve sto imam i slozit po velicinama u ladice od komde. 56 i 68 imam najmanje, najvise imam 62. 
    Vjeva cestitke od srca! Bitno da je sve proslo kako treba i da ste stigli kuci. 
    Frabe me jako nasmijala sa dezurnim psihicem 😂😂
    Koala je sigurno vec sve obavila kad se ne javlja.. 
    Jooj ja taj heferol ne pijem redovito jer je i meni mucno ako na prazan zeludac a ujutro obicno jedem nesto mljecno pa bi trebala cekat 2 sata.. A gin mi stalno govori da je bitno njega piti, a nastavlja se i nakon poroda!

• Dony
    24. Rujan 2016. 21:56

Hahaha Frabe opet ti 😂😂 probaj pitat ajde da vidis sta ce ti rec 😊 Prebacili bi te na drugi odjel 😂

croatina
    24. Rujan 2016. 22:06

Da ivcy..takvu sam ja info dobila..niš ne smiješ s bebom :D
    I mene je isto malo strah kak ću doma, ali patronazna dolazi odmah drugi dan kak dođeš iz bolnice..pa se ne brinem :) 

Dony samo pomalo :) iako hrabro moram priznat..imaš još mjesec dana do termina..ja sam pred tri bila izvan sebe da nemam niš spremno hahah :D

Sunnyday
    24. Rujan 2016. 23:20

Frabe hahaha ma idi u sobu pored pa pitaj ako mislis da je tamo, nemoj u boks ici u ludaru ce te 
    Joj  ako je koala rodila,jel to znaci da sam ja na redu 😱😨

Da saky je prijavila ispadanje sluznog cepa i od tada se ne javlja. 
    Chippica kako je Zoe?

Cure koje ste rodile deckice, jel stavljate siroko povijanje?

• Antartika
    25. Rujan 2016. 00:06

Hej cure. 
    Ja se dvoumim da pocnem prati robicu, nekak mi je rano. Ta dva mj mi se cine takk daleko. 
    Vidim da neke piju zeljezo, danas sam slucajno nasla da pekmez od jabuke podize zeljezo. Prirodno je. Kontam ne moze stetiti.

Frabe
    25. Rujan 2016. 07:56

Jutro!
    Kako ste,jeste se naspavale?

koala988
    25. Rujan 2016. 08:15

Hej cure, evo me. Nisam se stigla prije javiti. Jucer u 5 i 25 ujutro stigla nam je mala Ena. :)
    U prtak sam isla na pregled plodne vode i moj ginekolog me posla u bolnicu jer sam bika 5 cm otvorena. Dosla u rodiliste i stavili me na odjel posto nisam imala trudova a ne zele nista forsirati nego prirodno. Sva sreca petak navecer oko 11 krenili prirodni trudovi (za koje je sestra na odijelu u 2 ujutro tvrdila da su lazni i daa mi apaurin da popijem). Kaze: na tebi se ne bi reklo da su pravi. Naravno bili su pravi i nastavili se dalje. Oko 4 osjetila curenje plodne vode. Zvala sestru i ona me tu drzala u bolovima do 5 manje 10 kad se usudila odvest me dole u radaonu. Dosla na pregled s prwko 8 cm i vec spremna za tiskalnje i odmah u boks. Zvala muza da dode gore u 5 i 5 a rodila u 5 i 25. Potod je bio ekspresan, a najgore mi je bilo poslije jer sam popucala iznutra i izvani i sivanje je bilo ajme majko i jako delikatno. To vam je ukratko to. Javim se detaljnije cim stignem. :)

ivek2207
    25. Rujan 2016. 08:25

Aime koala čestitam od .  Znali smo da si rodila kad se ne javljaš. Ajde neka je bilo ekspresno da se nisi mučila, jedino ti bolovi.
    Uživaj sad sa svojom curicom.🙂

Frabe
    25. Rujan 2016. 08:27

Bravoooo!!!!😙
    Pa lipo zvuci,moram priznat! Odradila si sve u sobi a onda brzinski na stol!👏👏👏
    Tu noc je bia mladi Poljak dezuran,jel ti on bia na porodu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.