Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Crna191
    24. Rujan 2016. 19:37

Vjeva cestitam na bebici..oporavi se brzo i uživajte zajedno..

Sunnyday
    24. Rujan 2016. 19:56

Ja trebam roditi ovih dana, a priredila sam strample, bodi dugih rukava, odjelce bez rukava, pletene carape kao cipelice, i gore jaknicu kao ta vasa medo odjelca samo sto ja imam jaknu takvu. I dekicu i kapicu.

Jado
    24. Rujan 2016. 20:01

Ja sam na redu za 1 mj i imat cu spremno - bodi dugi rukav, stramplice, kombinezon ili kako se veli onako malo deblji za gore, kapica, dekica, imam i skafanderic u pripremi ako zazimi ono na najjace kako je ludo vrijeme. 
    A moram dobaviti taj medo ili sl kombinezon da bude pripravan u slucaju da mi prigovore 😊 inace to nisam mislila kupovati

ivek2207
    24. Rujan 2016. 20:29

ma nema veze crna, dakle ti si sva tri puta imala različite,a dobro ako imaju takvu praksu,ja sam mislila da su se po danima odredili i da je to uvijek.
    vidjet ću u utorak, budem pogledala raspored pa javim,nadam se da neće mjenjati.

Ivcy1306
    24. Rujan 2016. 20:32

Cure, Koala se danas nije javila? Mozda je zbilja rodila!! 😍

Frabe
    24. Rujan 2016. 20:51

Bome ja se mislin di je.. negdi mi je blizu ovde al aj znaj di je i sta je.

Crna191
    24. Rujan 2016. 21:08

Ivek i Sheena je napisala da joj je Prka bio u srijedu i sad sam i ja vidjela da je tad bio..Tak da moguce da jesu sad svaki tjedan isto jer sam ja za vrijeme go išla gore u 8.mjesecu..ja bi isto volila da je uvijek isto da znam kome idem..ali mislim da su svi ok..
    Ja isto kao i vi imam spremno stramplice,dugi bodi, plišanu trenirkicu,carapice i kapicu a ako ce bit jako hladno mm ce dodatno kupit to medo odjelce..ne treba pretjerivat jer ionako idu samo do auta i u kuću..
    Frendica mi je u Danskoj i tamo pod normalno da vec treći dan idu u šetnju,spavaju vani u kolicima i sta ja znam sta sve ne..

croatina
    24. Rujan 2016. 21:14

Kod nas bebu ne smiješ ni taknut osim za podoj u bolnici dok ne izađeš van..previjaju sestre, kupaju sestre, posjeti pokazuju sestre, presvlače..pogodite, sestre..ajde vidiš nije to tako loše ak si tak sav nikakav od poroda..samo ja bi ipak htjela da mi pokažu bar zadnji dan kako promijenit pelenu :) pisala sam već o tome..

Koala tako dakle..jel nam to prva službena jesenja bebica stigla? :D sad će sunny..angel je isto tu negdje jel? A i ja bi mogla ili idući ili onaj tamo tjedan.. :D

Pale si puštena kući? Kako mali anđeo? :D kako ti?

Ivcy1306
    24. Rujan 2016. 21:20

Croatina to na svarci nedaju da ti oko bebe vec sestre? Alaaaa pa kako cu ja to kad dodjem kuci, ajmee, ja sam se uvijek bojala da ne slomim bebe jer su premalene, ne znam kako cu onda ja presvlacit kod kuce. Mm je jos strasljiviji od mene, ponekad se pitam kako cemo nas dvoje s bebicom ali vjerujem da ce to sve doci na svoje kad se rodi!

Jado
    24. Rujan 2016. 21:30

Koala javi seeee!
    Tako da nam sunnyd moze na porod! 🌞
    Ma samo neka je sve ok sa bebom i Koalom. Inace se uvijek javi
    A jel se to saky nije javila preko tjedan dana??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.