Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vjeva
    01. Rujan 2016. 23:13

Sad smo dobro, moram pratiti pokrete i bolove pa se javiti ako zakljucim da nesto nije ok..
    Na ctg-u su mu otkucaji bili preniski pa su se popeli na normalne al je bio premiran, vrlo neuobicajeno, vidjet cete kad vidite ctg nalaz vi koje jos niste bile...

Angel, bas sam se pitala gdje si i jel sve ok. Tko ti je bio u TA i sto je sve ukljucivao pregled? Ja imam pregled i ctg krajem sljedeceg tjedna...

• Dony
    01. Rujan 2016. 23:19

Chippica cestitam od ❤️ na malenoj Zoe, ime mi je predivno! Zelim ti brz oporavak i da se brzo priviknete jedna na drugu! 
    Vec imamo dvije curice i dva deckica u grupi.. Brzo brzo cete krenut i ostale koje imate sad u 9. mj termin. 
    Shenna zamoli sutra da ti objasne zasto bi morala ostat, ali ako je sve ok steta da si tamo jer neces biti raspolozena, a bebica to osijeti. 
    Mi jucer bili kupiti krevetic i komodicu, moramo jos kadicu negdje naci jer tu nisu imali na stalku. 
    Ste kupovale vi onaj baby phone? 
    To je uzasnooo skupooo, vidila neke od aventa za 80€.

Crna191
    02. Rujan 2016. 07:54

Jutro..
    Vjeva nadam se da ce bit sve ok..
    Sheena držim fige da te puste doma pa da doma odmaraš..
    Dony ja ni ne mislim kupovat babyphone jer smo u stanu i čuje se sve..ako si u kući onda mi to ima smisla..a najbolje ti je rec ako te netko pita sta ti treba da ti kupi babyphone..
    Ja te nepropusne podloge nisam ni kupovala jos..imam koljevku pa svakako nemogu ikeinu stavit..jel to stvarno potrebno za prvih 2-3 mjeseca kolko ce bit u koljevci?

PALE
    02. Rujan 2016. 08:32

Jutro!
    Kod mene počeli čudni snovi i nespavanje 😞
    Baš istina da zadnji mj naajsporije prolazi.

Vjeva na idućem pregledu pojedi nešto prije ctga na što reagira ili popij vode,bitno da sve ok.
    Crna niti ja nemam podlogu,budem kupila naknadno ak bude potrebe.

koala988
    02. Rujan 2016. 09:15

Ja sam dvije nepropusne navlake kupila u Jysk-a kad je bila neka akcija. 
    joj, da. zadnji mjesec definitivno najsporije prolazi. ja više nemam snage za ništa. brzo se umaram. jučer sam bila na pregledu i nakon toga kupila još sitnice koje su mi nedostajale i slično i navečer bila na nekoj večeri, danas sam skroz umorna, ne mogu ništa sa sobom.

Sunnyday
    02. Rujan 2016. 09:33

Dobro jutro,
    Ja sam isla jutros da vadim krv, poslje sam isla opet kod zubara.
    Sheena drzim fige da te puste kuci.
    Crna ja imam tu nepropusnu podlogu ali je ne planiram koristiti sada dok beba nosi pelene, ni ja ne bi spavala na najlonu, to ce mi posluziti samo kad se bude odvikavao od pelena.

Hubica01
    02. Rujan 2016. 10:29

Jutrić svima!

joj nisam baš najbolje spavala... išla sam noću na wc i nisam mogla više zaspat jer je mm hrkao ko da vozi traktor.. užas -.-   sinoć sam se zaželila čokolina i mm mi napravi i nakon sat vremena žgaravica, pa jojjj niš ne smijem pojest slatko -.-  

Ivcy, pa kako te to špotao, mislim stvarno, kakva dijeta, ja imam već ukupno +13,5kg po njihovoj vagi.. i ništa mi nije rekao.. a meni je rekao dok sam bila trudna možda 4 mjeseca da sam se previše udebljala da moram jesti sve na lešo i to.. znaš da jesam... neznam jesam tada imala već +5kg...ne znam kaj bi ti rekla -.- 

Sheena, držim i ja srećke da te puste doma...
    Crna, nemam ni ja te nepropusne podloge još...kad će bit potrebno, budem kupila.

Tak ću i ja svima reći da mi kupe pelene obavezno.. 
    Danas ću ići u konzum kupiti one chicco uloške, nadam se da niste sve pokupovale u konzumu na zagrebačkoj aveniji :)))

koala988
    02. Rujan 2016. 10:35

hubica ima ti u Bipe chicco uložaka, ako ne nađeš u Konzuma. 
    Ja sam dosegla +17, sva sreća pa sam pred sam kraj. Jedem normalno, možda sad ljeti više voća, ali ništa pretjerano, a svaki mjesec sam bila na +2-2.5. Teška sam sama sebi i baš me to sve skupa nervira pogotovo zadnji dva-tri tjedna kad mi je dr. reka da nema šetnje, da mirujem, a ja još uvijek zatvorena. Sad sam cijela troma.

PALE
    02. Rujan 2016. 10:38

Na ljetnicama sve rodile i zatvaraju temu,sad mi nastupamo 😓

Ja sam nekak bljak volje,ali bar je vikend pa će mi muž malo kratiti vrijeme.Morat ću danas zvati doktoricu za uputnicu za bolničko liječenje.Jučer obavila shoping u areni za krstitke od sestrične i roćkas od nećakinje-20.09,možda će ona i Niko imati roćkas isti dan.Poslije proslavili cool pitom kaj prošli 36tt i za kaznu opet grozna žgaravica od čokoladnog preljeva i pritisak i stezanje u trbuhu od dužeg hodanja.Najgore jer imam energije,ali čim se više krećem raspad sistema.Već mi dosta ljeta i trudnoće,bar su u pon najavili zahlađenje,jeeej 🌧

PALE
    02. Rujan 2016. 10:44

Koala zašto mirovanje,pa u terminu si?
    Meni svi bruje da bi trebala dočekati 38tt da sve bude lijepo razvijeno i beba veća zbog operacije.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.