Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    crocandy
    01. Rujan 2016. 20:42

Jel zna netko da li mogu zatražiti novu knjizicu s kuponima u dm-u? 

Iskoristila sam par kupona i sad vidim da ne mogu naći tu knjizicu... a htjela kupiti skoro sve iz nje :P

tala
    01. Rujan 2016. 21:29

curke, idete li u ikei na onu blagajnu za trudnice ili je to sve isto? : ) 

sheena, raspitaj se ti ujutro zasto ostajes i koji je po njima problem, pogotovo ako si tako blizu bolnice.

ja sam vec svima razglasila da mi ne donose odjecu, samo pelene i to malo vece tj. 3, 4...  robice ionako trenutno imam previse, a pelene nestaju po 10-15 dnevno dok se ne uspostavi normalna probava.. tako da ono "12 sati suhoce" hahaha, nista od toga...

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Jado
    01. Rujan 2016. 21:43

A onda mi se isplati za -20% kupiti 2 paketa dvojkica jel? 
    Beba ce iskoristiti valjda 180 kom do 6 kg :)

Tala ja sam ti izvan zg-a. Naravski dolazim cesto. Ali recimo kad jw night shopp onda cesto ima dm -15% na kupnju iznad 200kn. To mi je blizu ;) i iskoristavati cemo sigurno kad malecka dodje hihi

koala988
    01. Rujan 2016. 21:54

sheena držim fige da te ubrzo pustu, ako bude sve ok nema smisla da te držu toliko dugo. Samo ćeš se iscrpiti psihički i fizički. Nadam se da će ti sutra sve detaljno objasnit pa da i sama znaš.

minnie25
    01. Rujan 2016. 21:55

Curke meni isto treba savjet vezano za Ikeu. Sutra idemo MM i ja, ali me zanima da li moram raditi cijeli krug ili mogu odmah u skladistu dati sifre i uzeti artikle koje zelim? Tu ce biti krevetic, stolica za dojenje, ali i manje stvari poput termosice i cajnika. A bas mi se ne radi cijeli krug ako ne moram  Sad mi od MM-a ujak govori da za manje artikle poput te termosice moram bas proci kroz cijelu Ikeu.... Joj, uzas... 
    I Tala kakva je to blagajna za trudnice? Prvi put cujem 

Crna191
    01. Rujan 2016. 22:21

Tala ja sam sad išla na tu blagajnu za trudnice jer je svuda bila guzva ali se nisu bas puno obazirali ljudi u redu na to da ja imam prednost..tek kad sam bila bas blizu blagajne je ova druga sa susjedne blagajne skužila da sam trudna pa me pred svima uputila naprijed..ne volim se gurat pa ako me nitko sam ne pusti onda cekam..ali vama preporucam da samo direkt na blagajnu dođes i kažeš da imas prednost..
    Minnie mozes odmah proc kraj restorana gore i na lift dolje na odjele gdje je suđe i te sitnice,a tamo ionako moraš do skladišta jer sama uzimaš pakete..tako si zaobišla sve ono gore sa krevetima,kuhinjama..

01. Rujan 2016. 22:29

Bok svima, evo da se malo javimo.
    Cestitam novim mamama-nadam se sa uzivate sa svojim bebacima!

Minnie25 za vece stvari mozes na netu pogledati sifre i uzeti ih u skladistu, a vecina malih stvari (osim onih za bebe) stoji na donjem katu koji ionako prodjes na putu do skladista. Ako trebas nesto za bebe tipa posteljinu i slicno onda moras na prvi kat, ali kreni od kraja u suprotnom smjeru jer je to skoro pa zadnje na prvom katu. Nadam se da ce pomoci. Postoji posebna blagajna za invalide i trudnice, nisam isprobavala jel zbilja ide brze, meni je ikea dosta blizu pa odem u neko doba kad nema guzve.

Tala gdje si uzela tu dodatnu podnicu? Hvala na super informacijama o akcijama, isla sam u dm po tvojoj preporuci i svasta nakupovala za 200kn. 

I zanima me gdje ste uzimale navlake za madrac, one nepropusne? Ja imam jednu iz ikee al ne znam jel mi to dovoljno.
    Vjeva nadam se da si sada ok, glavno da je s bebacem sve dobro.

Mi danas bili isto u Vinogradskoj na pregledu. 
    Malac ima 3019g. Vidim da su svi vasi oko 2700 u 36 tjednu, ovaj moj raste ko gljiva. U 10 dana dobio preko pola kile.
    Rekli su mi da ako ce biti preko 4 da cu na carski. 
    Sad treba izdrzati jos koji tjedan. Iduci pregled tek 19.
    Streptokok negativan, rh antitijela negativna.

Sheena i ja mislim da bi ti bilo sto puta bolje doma. Ja bi svakako probala sve da me puste ako je sve ok, mislim da ces biti mirnija i opustenija kuci.

crocandy
    01. Rujan 2016. 22:39

Ja isla na blagajnu za trudnice, pa ispred mene bila dva muškarca :) mozda nisu gledali

sanjac
    01. Rujan 2016. 22:59

Mene na toj blagajni za trudnice u ikei nikad nisu pustili preko reda, imam osjecaj da ljudi bas i ne obracaju paznju na to. 

Angel ja sam nepropusnu podlogu za madrac uzela u ikei. Za sada imam tu jednu, ako ce trebati uzet cu jos jednu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.