Ivek, ostavila sam ti jedne uloške na polici u Konzumu, brzo po njih...Tamo su ti di su i pelene, jedva sam našla :) I iskoristi si popust od 20% od konzuma,ako nemaš katalog doma, imaš tamo...
hvala Chippica i Tatjana na friškim informacijama..uživajte sa svojim bebačima! .baš mi olakšate kada vas tako čitam..svi oko mene su dosta negativni, samo pitaju jesi popucala, jojj naspavaj se sada nećeš više, jojjj kako ćeš, nemaš baka servisa blizu... ja onak hvala na potpori, bolje da mi se više ne obraćaju -.-
Morat ćemo mm i ja za vikend u Ikeu malo viditi kaj ima... da uhvatimo još kakvo sniženje... u iščekivanju sam novog kataloga :)))
ja sam isto uzela iz ikee i tu podlogu kao i ti tala uz onu za krevetić jer ću tu stavljat na onu podlogu za presvlačenje tvrđu da nije na goloj,hladnoj plastici,ili od čega je već to.
tatjana baši mi je drago da vam je dobro,i super za patronažnu. ne sjećam se jesi pisala prije,da li si joj se javila prije poroda ili nakon?
super info i za pelene,onda negdje barem 2 paketa za početak pa kasnije u dučan po nove.
chippica čitala sam i ja za taj kolostrum da je bogatije i bolje od mlijeka koje dođe kasnije i da je to njima sasvim dovoljno. doći će sigurno i ovo mlijeko kad se svi procesi u tijelu ustale, mala neće stići papati. baš lijepo da se mazite, sigurno je se nemožeš nagledati.
ići ću u muller po one grudnjake,jel koja to kupila, jel liče na šta.
meni jedino briga koji broj da si izaberem kad kod njih ne mogu probati,a sve tak lijepo složeno u kutijici da me sram i vaditi iz nje.
inače sam 85B ,prije trudnoće jel, sad nosim C već neko vrijeme,jedino me taj obujam muči,lako mi za košaricu,a vidjet ću, pitat ću je mogu doć zamijenit ako mi ne paše.
I Ivek, kada budeš išla u Bipu, reci djelatnicama na blagajni da nisi dobila kupon za rođendanski popust, morala si to dobiti... :) Mene zna stezati kad se preforsiram u hodanju okolo naokolo, kao mogu ja ali ne mogu, moram sjest odmah i kao da mi nestane vode a pijem ju non stop...
Tala baš mi je drago da je sve super kod tebe :)) Cviti se izgleda sviđa biti još u maminom bušici :)) i super si s kilama, brzo ćeš se vratiti u formu, dođete vas dvije do Jaruna i idemo svi trenirati :)))
Hvala hubica,nadam se da ću ih uspjeti ugrabiti, znam znam gdje su, mi smo u tom konzumu domaći kad živimo na 5 min, a što se kupona tiče osigurala sam se,imam 4 kom doma , mama mi pobrala kataloge pa si mislim uzeti i koji paket pampersica dvojku ako nađem tamo,to jedino šta neznam kakve pelene konzum drži.
Meni se ti grudnjaci iz Mullera uopće ne sviđaju, pokazala mi ih je kuma kak to izgleda...obični su, ne daju potporu cicama..a sad ko kako voli... ja sam prije trudnoće nosila 75B, sad nosim 85C.. A Ivek samo ti njih tamo izvadi iz kutije, ne brini, pa moraš vidjet kako izgledaju :)))
Evo i mene konačno..išla rijesit papire za porodiljni konačno..pale bila u tvom kvartu,eto da sam znala da si bljak volje mogle smo zajedno bit bljak volje..
Ja cu samo staviti one jednokratne podloge ispod plahtice u slučaju da vidim da pelene promoce..i to samo ispod struka..pa cu s vremenom valjda znat procijenit jel potrebna ta podloga..
E da..u c&a vam se dobivaju kuponi za 20% popusta od 5-14.9..pa tko je mislio sta kupovat NEK kupi sitnicu,a onda bon Iskoristi..imaju preslatkih stvari ali ja imam puno previse robice..
Crna, hvala na info za c&a... daaa imaju super robice.. imam odavno taj kupon i zaboravila sam na njega..
sve ce se mamice vratiti u formu. dojenje, neprospavane noci i trcanje za klincima rade cuda : )))
ja sam u prvoj trudnoci dobila 17 kg, od kojih ni gram nije ostao.
chippice, uzivaj sa svojom mazom. nadam se da cete brzo kuci!
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Haha Crna,trebala si,javi se za koji mj ako budeš s kolicima u kvartu 😉
Diddy ti imaš jednojajčane blizance?
Hubica nisam očito jedina loše volje,takav je dan 😊
Ovdje kod mene neki opasan pljusak,cijelo jutro govorim da mi dosta i sunca i ljeta i svega i očito je upalilo😎 Danas sam ustala na krivu nogu,jedan od snova mi bio da sam rodila u nekom kombiju i onda od 3h gledanje u strop ☹️
U bipi dobijem kupon za roćkas kad kupim nešto i priložim bipa karticu,dakle 1. kupnja iza rođendana.
Ja nemam di skladištiti tolike pelene,a stalno su neke akcije,sve mi blizu pa ću to kupovati po potrebi.Ustvari ja sam obrnuto od onih koji sve spremaju,ne znam kak se to zove-ja sve bacam ili dajem starcima
Ja sam se udebljala 15kg,sad mi vaga stala pa je valjda to to.Ne jedem puno,ali dosta ležim i mirujem,a prije sam stalno nekamo trčala.Imala 58,sad ne želim izgovoriti niti napisati koliko imam 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji