Ivek patronaznu sam zvala kad sam dosla iz bolnice. Tak su mi rekli kad su me otpustali.
Da Pale,takav je dan ufff inače volim ljeto ali dosta mi je ove vrućine ...
Pale mislim da cemo bit cesto jer mi je brat na Remetinečkoj..
Taman sam i ja htjela pitat za patronažnu..znaci zovem je kad dođem iz bolnice..
Ja sam sa kilažom na +10..jos nekih 3 do kraja i ja zadovoljna..sogi kad je dosla iz bolnice,imala ful ravan trbuh a drugo rodila pa se nadam da cu tako i ja..sve sam za malca pripremila al za sebe za izlazak jos uvijek ne znam sta bi..uopće nemam predodžbu kakva cu bit i sta cu moc nosit..
a di su nam frabe i saky? Ni sheena se nije uspila javiti. Nadam se da će je pustiti iz bolnice.
Bokic pčelice.. Evo me na kratko.. Malo sam sokirana ostala cinjenicom da je onaj pas uginuo.. Ja sam jako vezana za zivotinje, znam da je to nekome nepojmljivo, ali ne mogu doc k sebi od jučer.. Koma..
Nama je danas punih 35 tt 🙌🙌🙌 jos nekih 3 tjedna i evo nam našeg malog :D
Ostalo nam je jos nekih stvari za kupit.. Octenisept, pavloviceva.. To ce muz kad budem u bolnici.. Fiziološka, one papire za skoljku za u rodilište.. Ima jos ne mogu se sjetit
U ponedjeljak putujemo u rijeku kardiologu i nakon toga na pregled u ka kod gin.. Poslat ce me u bolnicu sigurno na dogovore i tako se to polako privodi kraju..
E znate za ono da muller ima original robu kao u njemačkoj.. Doista Nutella odande je neusporediva s ovima iz ostalih trgovina.. Uglavnom to sam cula i za ariel.. I sad idemo potražit sensitive kad ono ni miris, ni pakiranje, ni boja, ni nis nije isto kao onaj kaj smo u dmu kupili.. Nemres vjerovat.. Pakiranje je tipa 0.7l ili tako nešto i cijena skuplja nego ovaj od 1.3l mislim da oko 45 kn košta to malo pakiranje.. Evo ne znam kaj bi si mislila.. Ovog drugog ni nemaju niti uopce drže ariel u većem pakiranju od toga.. Jel zbilja to kaj mi kupujemo zadnje smeće? :/
Chippica oprosti, ne znam jesam li ti cestitala na malenoj :) ako nisam evo Čestitke :D
Totalno sam smusena i tužna.. Kao sam člana obitelji izgubila.. Stalno idem za svojom psom i grlim ga i govorim kak je siroce da je izgubio tatu hh.. Hormoni moguće..
Frabe stvarno, gdje si?
Sheena moguće da je u mukama po dojenju već :D
Tala daleko ste ti i cvita dogurale :D budete vi i do termina cini mi se :)
Pale, pa službeno se vode kao dvojajčani (svaki je u svom vodenjaku i svaki ima svoju posteljicu), ali moj gin je uvjeren da su jednojajčani (da je bilo oplođeno jedno jajašce i prije nego se ugnjezdilo u maternicu da se podjelilo na dva) 😆
Da stvar bude zanimljivija, mogu se raspoznati i tako da na uzv, tamo gdje im je opna, gdje se spajaju njihovi "bazeni", ako je slovo T na tom spoju onda su jednojajčani, ako je lamda onda su dvojajčani...meni se vide oba slova 😂😂😂
Uglavnom neću znati dok ih ne vidim, u jednu ruku mi je to fora, maleno iznenađenje kada se rode
Ej vi..
Slinava san i preznojavan se vise nego usrid lita cini mi se.. jucer san imala bas tezak dan zbog nekih vanjskih okolnosti al su me zblesali pa me lipo zeludac cili dan smeta bia (onda se pitan kako nemam kile,a moj gastritis ko dobar dan svane na sve 😩).
Danas s mamom cili dan prebiren po robici za pranje i nesto jeden i ne pazin sta jeden jer eto jucer san ko vrabac pa san oplakala sta od boli,sta od nervoze,a sta od toga da mi bas pase plakat zadnjih dana.Nisan niti citala od jucer,sve mi je gnjavaza.Jel Sheena isla kuci ili su je jos ostavili?
curke, jeste li vi cule da vam u bolnici uzmu trudnicku ili sve papire i nalaze od ginekologa, a kuci idete samo s otpusnim pismom za sebe i novorođence?
bas si razmisljam da sve fotokopiram i dam im te kopije jer su meni u nalazima printane i slicice bebice, a i ove druge stvari su mi kao nekakav dnevnik koji bih htjela imati.
croatina, i meni je sve iz mullera puno kvalitetnije. ja to stalno govorim, pa me svi zezaju : )))
nadam se da se sheena kuci odmara i da je sve u redu !
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Sortiraj odgovore
Najstariji