Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tala
    01. Rujan 2016. 19:01

antartika, hvala na linkovima! jos nisam stigla nista pogledati, ali cim uhvatim vremena : )))

sheena, ako su ti svi nalazi i ctg uredni ne znam zasto bi te drzali?!? ja sam takva da bih potpisala papire i otisla doma, ali to svatko radi na svoju odgovornost. 

koala, super za pregled i veliku curku! 

ja sam upravo promijenila mrezicu na prozoru u dnevnom i posteno se namucila dok sam sve maknula, pocistila i stavila novu. pa sam prebojila onaj ukrasni zid s vanjske strane prozora. mm se upravo vratilo iz kauflanda i donio mi prekrasan crveni javor : ))) 
    i sad idemo srediti podnicu na cvitinom kreveticu. uzeli smo ikein gulliver, maknuli onu sperplocu i stavili letvicastu podnicu od pravog drva. 

tko je nekidan pisao da ide u ikeu? je li navala zbog novog kataloga? trebala bih sutra ici po madrac, kadicu i stvari za novu kuhinju.

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Neznalica
    01. Rujan 2016. 19:21

Chippica čestitam, maženje je krenulo 
    Danas bila kod ginića na kontroli, sve je dobro i da pitala sam za streptokok, pa je rekao da će me poslati u 35 tjednu. Vaga me mučila, cijeli dan pazila što jedem, kako bi na vagi imala što manje i tako je i bilo. Meni doma pokazalo 84 kile kad ono kod njega 82,5 (inače znam da njegova vaga pokazuje pol kile manje) juhuuuu.. A prije 4 tjedna imala 81,5, pa on rekao da je sve super. Uh te kile.... a sve mi paše i stvarno sve jedem od povrća, voća, mesa, ..sve mi paše (jedino kiseli krastavci nisu ni prije trudnoće ni u trudnoći )
    Vidim da ću ja biti među zadnjima za porod, ipak mi je termin "pred kraj jeseni". Ali pratit ću vas i poslije da vidim što me čeka. 
    Danas me po prvi put grčilo i malcu nije pasao ni jedan položaj. Tak da planiram sad malo u šetnju.

sanjac
    01. Rujan 2016. 19:27

Sheena hvala ti, budem provjerila u firmi gdje je zapelo

Crna191
    01. Rujan 2016. 19:44

Tala ja sam bila prije 3 dana u ikei..meni uvijek tamo ima isto gužve..čak smo mi došli dosta kasno pa mozda i zato bila guzva na blagajni..
    Al me bas nasmijala jedna teta u ikei..bila je sa 2 curkice manje i tata gurao kolica sa bebacem..priča ona curkama kak je teta (ja) pojela loptu pa ima veliki trbuh..onda su se one zagledale,ovoj manjoj nista nije bilo jasno..

Sheena
    01. Rujan 2016. 19:58

tala vjeruj da sam u velikim premisljanjima cijeli dan napravit to ili ne :) mislila sam pricekat jos iduci uzv pa onda svakako trazit ako i dalje bude sve odlicno. A opet, ne znam kad bude, samo su rekli iduci tjedan. Sad sam u viziti rekla da bi ja doma jer je sve super pa su mi rekli nek pregovaram ujutro (otpustanja su ujutro pa o doktoru koji je ujutro sve ovisi jer on potpisuje). Probat cu ujutro pitati zasto me ne pustaju. 

A pelene, trebamo reci ljudima koji nam dolaze vidjeti bebu nek ne kupuju odjecu nego pelene 😆

PALE
    01. Rujan 2016. 19:59

Diddy svima razglasi da vam nose pelene 😄
    Sheena super za bebicu 👍 Stvarno se nadam da će te pustiti doma pa možda da ideš na češće preglede,drži se...

crocandy
    01. Rujan 2016. 20:41

Ja sam bila u Ikei jucer, dosla oko 16, zavrsila oko 18. Nije bilo puno guzve kroz njihov labirint, a na blagajni sam cekala dvoje ljudi ispred sebe. Prvi put kad sam isla cekala sam cca pola sata na blagajni, tako da mi je ovo jucer bili cisto ok. 

Poslije sam se pocastila onim njihovim finim kolacem s bademima ;)

• Antartika
    01. Rujan 2016. 20:41

Diddy kako ti je lijepa slika s uzv-a. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.