Chippica, cestitam od srca! Uzivaj u mazenju sa svojom ljepoticom!
Pisala sam vam jutros oko 7 al sad vidim da nije poslana por, valjda signal nije bio dobar na mobu...
Uglavnom, ja vecer provela u bolnici :(( Bili na pregledu i dr rekla da je sve ok s deckom, 2700g za sto je rekla da je ok za 36/37 tjedan i stavila nas na ctg koji je pokazao jako cudne rezultate pa se dr prepala i poslala me odmah u bolnicu. Ne moram vam ni pricati sto mi je sve bilo u glavi :(( Tamo me opet stavili na ctg koji je bio ok i vidjeli se mali trudici, al su mi preporucili da za svaki slucaj ostanem u bolnici. Jutros je ctg bio ok pa su me odlucili pustit doma i da pratim stanje i odmah dodem ako nesto bude. Bila sam u Vinogradskoj i svi su jako dragi, zadovoljna sam...
Vjeva i u biti je sve u redu sad? Moras mirovati ili ?
Koala kao sto sam pisala vrijeme je za puno ananasa, indijsku (ili bilo koju ljutu hranu) i aktivaciju muza u spavacoj sobi 😆 samo polako, i da sve krene do termina ali ne nakon!
Cure sve cemo imati i fitness rasprave na bebama. Ali treba naci vremena za sebe. Meni je trening sastavni dio zivota i volim trenirati. Znam vec godinama da necu sigurno sa djetetom moci 5xtj trenirati i to mi je OK. Ali 3x nadam se da cu moci
I setnje sa bebom i svasta nesto da ukljucimo bebice. Samo sto me "brine" kako to sa mojim poslom usuglasiti kasnije koji je zahtjevan i produzi se cesto izvan radnog vremena. A bitno mi sa djetetom biti isto...ali snaci cu se nekako nadam se
Peglala sam 1h uzas. Vadila krv. Pojela jabuku sad malo chillam. Pa dalje pospremati, vecerati pa setnja i zadnje vadjenje. Aaaahhh koja tlaka
A cini mi se da su mi dvije epruvetice prljave malo iznutra....nadam se da nece utjecati na uzorke 😡
Vjeva bitno da je sve ok na kraju završilo,zašto čudno rezultate?Ja nisam bila još na ctg pa nemam blage kaj je čudno.
Meni dosta ovog mirovanja i veselim se šetnjama sa bebom,nadam se da će jesen biti ok,da neće odmah zahladiti.Mislim nije da strogo mirujem,ali se pazim.
Cure pitanjce - kako imamo taj bon za sutra za Konzum 20% mislila sam uzeti pelene Pampers premium 2.
Ja sam stvarno neuka ali koliko djeca u prosjeku trose pelena. Ako uzmem 2 pakiranja po 90 kom je ok? Malo je i dalje jel? Dvojke su od 3-6kg.
ja iskreno neznam koliko troše,al si isto mislim uzeti taj paket br 2 pampers premium u konzumu pa si računam da će mi to biti dovoljno za dva-tri tjedna,jedan paket, neznam možda sam u zabludi mislila sam onda dva takva paketa uzeti.
imam dvije knjige o bebama i porodu šta sam dobila u trudnoći i u jednoj piše da mogu i do 30 puta u 24h piškiti a u drugoj od 8-10 u početku,pa sad ga ti znaj.
Chippica od srca cestitke na malenoj Zoe. Bitno je da ste vas dvije dobro. Nadam se da se sad vec mazite.
Sad su nam na redu Saky i Sheena
Saky84 vidim da ste spremni i vi za upoznavanje. Drzi se i sretno! Brzo je to iza vas
Sheena javi se nakon uzv kakva je situacija.
Na carskom koliko ja znam muz ne smije prisustvovati.
Ivchy1306 mrzim takve pozive... Onda i da hoces ne mozes nastaviti spavat.
Tatjana_zg hvala ti na savjetu za stvari za bolnicu. Uzivajte sad kada ste doma.
Mimica drago mi je da si puno bolje i da se lijepo oporavljas. A ova info za papirologiju je super. Poslat cu tako i ja MM-a, mozda i nama upali
Croatina, neka te to ne sekira. Smatram da je svatko krojac svoje vlastite sudbine. I dapace, zalim ljude koji nesto rade samo da bi zadovoljili odredene "norme". Bilo bi mi samo zao da kasnije zazale i da to njihovo dijete osjeti. Kud srece da ih ovo svo iskustvo nagna da to dijete ima svu ljubav ovoga svijeta i da zbilja bude u punom smislu rijeci zeljeno i voljeno.
Ajme, jadni pasic. Je li bio stari? Uf, uzasavam se uopce pomisli da nasa cura nece jednog dana biti sa nama. Mislim da kada dode taj dan da ce mi biti tesko da teze ne moze...
vjeva, to je pravi decko! izdrzat ce on jos malo unutra. cuvajte se : )
jazmajac, ako ti je usput, danas je -15% u dm-u u subicevoj iznad 200 kuna, pa ne trebas koristiti kupon za ukupnu kupnju iz knjizice.
ja imam 3 paketa vel. 2., vel.1 za bolnicu (jos jedan se dobije u dm-u nakon poroda), a ostalo sam vece pelene kupovala jer se ovo jako brzo preraste.
najbolja cijena za pampersice vel. 3 (4-9) je mega box u konzumu. 174 pelene za 199 kuna i kako to nije akcijska cijena moze ici i taj popust od 20% na kutiju. samo moj konzum nije ni super ni maxi, pa ne drze ovako velika pakiranja :/
https://www.konzum.hr/klik/#!/products/60156873/pampers-mega-box-midi-3-4-9-kg-pelene-174-1
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Jazmajac nisam bas stručnjak ali ti mogu rec po svom nećaku sad od mjesec dana..svaki put kad cicka se i pokaki..tako da to nekad dosegne do 10-15 pelena na dan..a opet,ove od 3-6kg su mu skoro male sa mjesec dana..
sanjac nisu ti ni meni prvo dali potvrdu na poslu za hzzo, al nakon kaj je proslo 3mj i ni traga zdravstvenoj, otisla sam u kadrovsku pitati kakva je situacija i tad se zena zacudila da mi ona zena koja je vodila na poslu postupak nije dala kopiju tog zahtjeva i dala mi je ona tad, a onda su me zvali s posla za 2tj da je dosla zdravstvena.
koala i saky mozda budete i prije mene kako stvari stoje :) znaci ovako : bila sam na uzv, receno mi je da je procjena tezine jaaaako subjektivna i da je tesko biti precizan i da njoj sad kaze 2700g (prije 2 dana je drugoj kazali ispod 2500g), da mali guta sakicu zadovoljno, da se mice, plodna voda super i sve super. Pogledala me i vaginalno i ispalo je da sam skroz zatvorena. Rekla je da ostajem tu i da mi iduci tjedan ponavljaju uzv. Ovo su bile dobre vijesti, a losa vijest je ta da kad sam ju pitala da aki bude i na iducem uzv sve savrseno dal cu moci ici doma, rekla je da ostajem do poroda. Uzas, pa necu valjda 1mj biti tu! Mene je mama prenijela 2tj, nemam nikakvih simptoma, sve mi je dobro, mali je dobro, ne kuzim zakaj ne smijem doma lezat i jest normalnu hranu i imat svoj wc koji nije na kraju nekog dugog hodnika i koji dijelim s muzem a ne s 30 ljudi. 😕
Jos k tome, kretala sam se skroz puno i pasalo mi je to, setnje svako malo, bas sam hodala puno i osjecala se zdravo i makar sam vec u kasnoj trudnoci nisam imala nekih tegoba koje neke od vas nazalost imaju duze. A sad moram skroz lezat, vec me neka prehlada tu ulovila, smrcam kisem i boli me grlo, vruce mi je ful, nema klime nema zraka a 4 smo smo u sobici bez tva, ni psihicki ni fizicki se ne osjecam bas nesto. Sretna sam jer je beba dobro, ali mislim da bi me trebali pustit doma. Autom sam tu za 10min, tresnjevka-sv.duh stvarno nije daleko.
sanjac vidim da sam malo smotano napisala, ugl.na poslu u kadrovskoj sam dobila tu potvrdu ali tek nakon kaj sam ih pitala za nju tj.za zdravstvenu. Tak da savjetujem da pitas u svojoj firmi.
Sortiraj odgovore
Najstariji