Mogla bi i ja uzeti tu jos jednu u ikei za presvlacenje, ionako moram ovih dana po rucnike i onu podlogu za peglanje.
Ivek2207 i mene ti sve tako boli i stisce otkad se spustio, tjesim se da je to normalno s obzirom da on ima 3 kile, a ja sam jedva 160 i imam normalno 50ak kila.
Ja sam dosla do plus 15, al gotovo nigdje ne vidim da sam dobila nesto kila osim sta imam ogroman trbuh i dlanove i noge pune vode. Vjencani prsten valjda ne mogu ni preko jagodice vise prevuci, da ne pricam da ne mogu obuti nista nego japanke i jedne tene.
Svi govore da u licu isto nisam nista dobila, a bome mi se jos i rebra daju napipati, tako da se nadam da ce to brzo dolje 😝
Vjeva napisala ti poruku.
Da nije Sheena rodila kad se ne javlja.
Bok curke!
Evo i mene napokon u horinzotali! Uffff
Bili kod dok sve je ok. Mala teska 1860g i kaze dok x2 = tezina koja ce biti otprilike na terminu. Dakle oko 3600-3800 i to je OK. Ja sam mislila da bude na 32tt imala vise ali kaze doka da je to sve u redu i da ne brinem. Sad sljedeci pregled je u bolnici.
Ivek 1 kupon je po kupcu imaj na umu. Mislim ne znaci to previse. Izadjes i udjes opet i kupis sta si mislila.
Ja na kraju uzela chicco uloske jer vidim da je nestasica pa da to prekrizim. Pelena ce biti a i akcija na njih.
Iako mozda odem jos jednom do Konzuma pa uzmem letak i pelenice kako sam planirala...
Bila ja i u Chicco ducanu - nece dobivati uloske skoro pa sigurno ovaj mjesec i kaze mi simpa prodavacica - odite u Konzum 😂😂 pa gdje to ima? Chicco ducan nema vlastite proizvode.
Jaoo zab sam napomenuti. Bila i u Muelleru - moze se zamijeniti grudnjak za drugi broj ako imas racun, i ja sam fino izvadila iz paketa i pogledala bez beda.
I ja cu vratiti - prije sam nosila 75B a uzela 80B no taj mi je tamanica. Na zadnjim kukicama. Ali na po mm taman. Tako da mislim da mi ipak treba 85B.
Drage sve, evo i mene malo! uh, 40 i nešto stranica ste ispisale, bravo na aktivnosti!!
svim novim mamama- VELIKE ČESTITKE!!! vidim da je to u Jesenskim bebama super krenulo :-)
Mi smo bili kod pedijatra (obzirom na prijevremeni porod) i cura super napreduje! Bolje od očekivanoga, tako da smo već i u šetnjama i uživamo na najjače :-) prošli smo i skok u razvoju- 2 dana je bila samo na cici, buđenje po noći, vriska, plač.. ali i to smo izgurali! Tako, mame- kad dođe ta faza, zapamtite da je to samo faza i da će proći...
Također, dvije stvari koje sam naučila od patronažne i danas od doktorice su dr. Robert Hamilton hvat & https://www.youtube.com/watch?v=TW6fVDVDmWo (previjanje bebe u kukljicu). Oboje super funkcioniraju i odmah smiruju bebu, pa nije loše da proučite :-)
Tala, meni su uzeli sve papire kod poroda, no apsolutno sve mi je vraćeno zajedno sa otpusnim pismom... tako da ne znam dali to ovisi od bolnice do bolnice ( rodila sam u Petrovoj)...
Budućim mamama želim bezbolne i brze porode, a mamicama da uživaju sa bebama :-)
javljam se i dalje, ipak ste mi vi najdraža grupa ovdje... a i red je da sve trudnice ispratimo na porode :D :D
Pusa od nas dvije!
Maya bravo za curu i nek nastavi lipo mumat i rast! 😍
Ovi link mi je 😨😨😨,nekako nikad nisan to volila,ko da ih previse sputava.
Frabe, slažem se, i meni je prvo nio šok kad sam vidjela patronažnu kaj joj radi.. ali, onda sam u ova 2 dana histerije išla očajna i to probati i stvarno djeluje.. jedino tako je htjela zaspati.
a danas mi je doktorica rekla da im je to položaj kao u maternici i da ih zato smiruje...i da im je važno kad histeriziraju- smiriit rukice, jer se počnu grebati, lamatati, tući i onda u principu sami sebe još više razljute.. i evo začaranog kruga :D
Hehe, Hubica nečeš vjerovati,ostao zbilja još zadnji paket chicco uložaka, ako je stvarno ostalo kad si ti bila,i idem prema polici,vidim onako prazno, reko a neee,dođem bliže i skroz u kutu još jedan čeka,jeeej. zgrabila sam ga odmah pod mišku i nisam ga ispuštala do blagajne.
Išla sam i do mullera da i taj grudnjak uzmem,vadila sam iz kutija i nećkala se koji ću, muž mi govori uzmi najveći, haha ko da on zna, al nisam ni ja niš bolja, i na kraju uzela 85D kao malo će mi naras kad mlijeko dođe, sad sam probala doma i taman mi je, malo sam u šoku jer imala sam B košaricu prije,nisam ni primjetila da mi cicke u D stanu.
Vratit ću se sutra po još jedan crni da imam za promijeniti,tak da ću imati ukupno 3 kom, ta dva i jedan iz hm-a.
nisam uzimala pelene u konzumu,skuplje izađu nego u dmu bez popusta,a tamo imam svakakvih kupona pa ću se tamo opskrbiti.
Maya lijepo da si se javila,super da vam dobro ide,meni je odmah lakše kad pišete vi kaj ste rodile pa si mislim da nije to tak bauk kak ja imam u glavi,pogotovo kasnije s bebom.
poći će taj porod ovak ili onak,al će proći,tak si ja mislim,al ono kaj dolazi poslje s bebom tu je mene frka,ja se bojim da ga neću znat ni u ruke primit,pa kad čujem vaša dobra početna iskustva manje me strah.
ps. vidjela sam da je bila i neka tema za Euthyrox.. više ne znam tko je pitao, ali valjda će se naći u temi... ja sam ga isto pila u trudnoći (25 mg dnevno) i u rodilištu su mi rekli da ga nastavim piti (muž mi ih je donio)... sada sam uzela novu kutiju kod dokt, jer kaže da treba vremena da se hormoni vrate u normalu.. dobila sam uputnicu za vaditi hormone, pa ćemo vidjeti za dalje.. no, nakon poroda- nastavljaju se piti...
jel to umatanje isto kao i ono kad se bebu u jastuk onaj stavi( ajmpidekl) i zaveže sve okolo naokolo
ili je to drukčije. neznam kak izgleda to s jastukom umatanje.
Sortiraj odgovore
Najstariji