jazmajec ja sam stavljala samo malo omekšivača sensitive za bebe, iako čitam svugdje da se treba izbjegavati, al pošto sam kupila taj sensitive stavila sam malčice.
diddy malyi ti super napreduju. moja curica je s 30+3 imala oko 1800 i dr. je rekao da je to iznad prosjeka za to vrijeme, ali u 34+3 samo 2300. Sad nam je za par dana pregled pa ćemo vidit koliki smo i je li prošli put bila greška.
kod mene se isto vide brežuljci. trbuh se miče s lijeve na desnu stranu i to se baš vidi, samo ja ne znam procijeniti je li me lupa nogicom ili rukicama.
saky neka chippica ovaj vikend, pa ćemo mi idući ;) u četvrtak mi je pregled pa javim stanje, ali ne bi tila još bar nekih 10 dana jer imam još par stvari za obavit. :)
Mimica jel mi vjeruješ da sam dušu isplakala sad..bemti hormone..mene je tako strah opće anestezije..nadam se spinalnoj...užasnu fobiju imam od te maske za uspavljivanje...ajme meni muko :( imam neki strah da neću toga dovoljno udahnut, jer ne mogu..jednom mi je frend dao onu pumpicu za asmaticare da probam, ali nisam mogla udahnut to..ne znam zašto..neka barijera u glavi..tako da se molim samo da bude spinalna :(.zbilja sam jako u panici
Dony arena Zagreb magic baby..Ali ima koji mjesec da smo kupili to..ako nema tam, pitajte, možda ima koji drugi u zg :D marka je Cam
Ja ne znam frabe kak ti to komuniciras s njim...moj mali zna ručicu ispruzit da mi bude kvrga i čim dotaknem brdasce tak se uvuče natrag, ko puž u kućicu..i više ga uopće ne mogu napipat hahaha..
Hvala svima na komplimentima :D
Cure, hvala vam puno!
Koala, a je li ti nešto rekao na kilažu tad sa 34+3?
Diddy sa 28+3 je imala 1380g ☺
Vidjeti cemo sad sad 32 koliko ce imati na napisem sve. Ja racunam bar 2000/2200g.
Ako ima curka da znaju cca koliko su im bebe imale sa 32tt neka me isprave da se ne sokiram tamo 😂
Diddy moj je u 29tt bio 1600g,i kao veći je za 1tt,tako da ti to super kg za dupliće 👍
Ivek ja sam sam između ostalih poslova radila kao i babysitterica za vrijeme faksa,ali čuvala sam većinom klince 3-4god i svi dobro ispali 😂 I imam puno mlađu seku,ali to se sve zaboravi,mislim da to priridno dođe,nisu oni baš tako krhki kako izgledaju😉Ali svako iskustvo dobro dođe.
Frabe,bolje da si otišla na hitnu pa vidjela o čemu se radi,bitno da je beba dobro 👍
Mimica puno hvala na svježim info jer na netu sve napisano za carski nije baš detaljno ili je prastaro.Želim ti brzi oporavak!
Croatina ja ću ti na spinalnu,osim ak mi ne daju pa ti javim detalje 😉
Mi baš jedemo domaću krempitu i pijemo mlijeko,mogu slatko sam da nema čokse i odmah se Niko javlja.Često mi trbuh kvrgav i imam izbočine,a u jutro me to i probudi,znam prepoznati što je što,ali nema baš otiska ruke i prstiju,više kvrge koje su sve bolnije.
Croatina ja san bila u opcoj.Na infuziju me spojilo i u po razgovora fijuuuuu,odoh!Nit se sican maske,nit tubusa.Jedino stipana za obraze da otvorin oci nakon operacije da potvrdim da znam da sam ziva jer san im u sali pred uspavljivanje govorila da ce oni mene garant ubit. 🙈Narkozu san posli povratila u dva navrata i bila u polusnu cili dan al bez problema nekih.I svo zlo u tome pa da ti i bude bljak dan iza i ne bude bebica odma s tobom.Mozda zvucim ka Hitler bez emocija al ako je to cijena da i ti i beba budete dobro lipo se prikrsti (ako virujes) i lezi tamo a oni nek obave sve po redu kako triba.
Sortiraj odgovore
Najstariji