Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunnyday
    29. Kolovoz 2016. 21:11

Makonja ja mislim da se ne trebamo brinuti ako se javlja. Ni moj danas nije nesto aktivan kao inace, javljao se ali ne cesto.

Neznalica
    29. Kolovoz 2016. 21:36

Samo javljam da sam danas bila na uzv srca bebača i sve je super. Malo je sramežljiv, iako je doktorica rekla da već ima svoj karakter, haha., pa se nije htio pomaknuti (leđima mi je okrenut na trbuh i glavica dolje) da mu se vidi srčeko. Ipak je doktorica uspjela sve izmjeriti i utvrditi da je sve super. Morati ću kad rodim nakon par mjeseci s bebačem doći na kontrolu da ipak provjere pošto sam ja imala od rođenja rupu na srcu. U srijedu idem kod svog ginica na kontrolu i baš me zanima koliki je malac. U 27 tt je bio oko 1 kg.. 
    Čestitam svim mamicama!!!!

Neznalica
    29. Kolovoz 2016. 21:55

na znanje od 1.9. dječja robica u Lidlu.. http://www.lidl.hr/hr/2635.htm?id=780

minnie25
    29. Kolovoz 2016. 23:02

Croatina hvala ti na info 

Antartika meni ti se isto desava. Vec me tjednima na nekim mjestima koza toliko zateze i boli da imam osjecaj da iznutra puca. Toliko to dugo traje da sam se cak i navikla na to. 

Sunnyday nisi jedina, ne brini. Ja perem robicu, ali nemam jos nit krevetac niti imam di presvlaciti dijete  Kroz nekih desetak dana cemo u Ikeu pa se nadam da cemo to nekako poceti privoditi kraju. Svaki put kad pomislim da imam jos samo par stvari za obaviti, pogledam popis i skamenim se... 

Chippica, pa vi ste opasno spremne za upoznavanje  Sta kaze doktorica, kad se sljedeci put moras javiti njoj? A ovo za cekanje na pregled mi zvuci jaaaako poznato. Zadnji put se MM "luftao" na prozoru u hodniku jer vise nije mogao ni disati koliko je bilo vruce, a mi nikako da dodemo na red. 

Crna191 razumijemo se u potpunosti. Najdrazi su mi ovi sta su pitali sta mi treba i po svojim mogucnostima kupovali. Znam da sam teski control freak i znam da su me poceli pucati hormoni pa sam svakakva i mozda neke stvari dozivljavam preozbiljno. Ovo sad je pocelo izmicati kontroli. Jos razumijem ljude oko nas kad se prave pametni, ali MM sa odabirom bijele za sobicu.... E to mi nikako ne ide u glavu. Jos je u "kazni" zbog te glupe odluke 

Ivek2207 ja se slazem, umjesto da kupuju gluposti, radije neka daju novce ili pelene neka kupuju. Steta je da se kupuje nesto sto nikad, ali stvarno nikad nece sluziti svrsi... 

Mimica24 jako mi je drago da je na kraju sve ispalo dobro. Nadam se da sad uzivate ti i Luka  

Makonja i mi ti imamo takve dane. Ponekad me stalno udara, a ponekad imam osjecaj da me ignorira. Mislim da je to sasvim normalno.

Chippica
    29. Kolovoz 2016. 23:42

minnie- nakon jedno mjesec i pol/dva nakon radjanja se samo pojavimo na pregledu. ne moramo se narucivat vec samo doc kad nam bude pasalo i biti cemo primljene preko reda.

I mm se luftao na prozoru xD

Strasno, kao da ne mogu jednu klimu postavit u cekaonici.

minnie25
    30. Kolovoz 2016. 00:01

Slazem se... Obzirom da to koliko cekamo preglede, bio bi red da je neka klima tamo, makar za ove nase supatnike da bas ne moraju visiti po prozorima   
    Chippica, cuvaj se i uzivaj... Pitanje je dana kad cete se ti i curka maziti i paziti 

Sunnyday
    30. Kolovoz 2016. 00:40

Ja ujutru idem na pregled, bas sam nestrpljiva ds vidim Luku. Mislim da jos sutra idem kod nje a kasnije u bolnicu. Rekla mi je da ce uzeti bris za streptokok.
    Minnie ma ja sve kao imam vremena, a isto ko i ti nemam ni prematalicu ni kadicu,auto sjedalicu, bilo bi veselo da me sad iznenade trudovi 

tatjana_zg
    30. Kolovoz 2016. 05:25

Jutro curke. 
    Nekako mi je navika procitat vas ujutro pa eto da i pozdravim. 
    Vec se sve blizite kraju i jedva cekam da imamo novu grupu u mamama 😊
    Kissy kissy

Crna191
    30. Kolovoz 2016. 07:35

Jutro..
    Tatjana ja isto najvise ujutro čitam..za sad uz kavu i doručak,a kasnije vjerojatno dok nahranim malo čudo pa opet zaspi..
    Mi smo jucer popodne išli do Ikee..i tako su me grčevi hvatali..mm je vec bio spreman vozit na sv.duh..stvarno ne znam kak ce kad me stvarno uhvate trudovi..al malac je zato noćas odlučio posebno partijat u trbuhu..
    Skroz vas razumijem kod tog opremanja..ni mi do nedugo nismo imali sve..jos nam se radi madrac za koljevku,nemamo as,moramo kupit onaj podložak za presvlačenje..tako da malac mora jos malo pričekat..a za kadicu je rekla sogi da ce kupit pa smo rekli Stokke ona sklopiva..dobila sam dosta preporuka za nju pa kad vec hoce kupit,nama super..

croatina
    30. Kolovoz 2016. 08:07

Jutro..evo ja se patim s grcem trenutno..još je blag :( muža mi nema doma pa me malo panika hvata :(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.