i da znaju se malo umirit kad zamjene stranu, ili polozaja u stomaku...pa kad se prilagode krece tulum nanovo
Ivek mi vidimo kad skupljenom sakicom sara pa ko da vuce po drobu bude malo brdasce.
A danima se smiju kad kazen da ga mazin po glavi i eto sinoc mi potvrdia uzv da stvarno jesan. 😍
E i kad se nekako poprecno smisti cilu duzinu nogice mu mozemo rukom pratit kako se smisti skroz bocno.
Ako npr. sutim duze pa progovorim dobijem odma odgovor iznutra.Naravno na sve se topin i pretvaran u mimozu.. 😗
Mimice dobro nam dosla natrag! Ajde sad vi mamice nove malo jos durajte s nama dok se ne zaredamo vise da otvorimo temu za bebe - nemojte nam dezertirati full!
Drago mi je da je sve ok i sa sve ide prema planu.
Ja bila u nabavci i kupila pelena, vlazn maramica i potrepstina...neka se nadje za prvu ruku. Jos sam uzela i sensitive sve praskove pa lagano mogu poceti i prati ves za malecku 😍 ali prvo moram srediti ves za velike 😆
Nisam mislila stavljati omeksivac na robicu nego samo na rucnike i posteljinu za prvu ruku - sto kazete?
I da - i ja vidim dosta kretnji i brdasaca jooooj 😍😍 mislim da su joj nogice gore pa tu najvise dobijem. Danas je partijala pa dobrih 45 min i bas se jako vidjelo. A kako mi trbuh zna biti kvrgav?? Cudo!
I dodatak - more je proslo bezbolno po kilazu - mama je dobila +1 kg. Znaci sad sam +2 ukupno
Mimica hvala na detaljnom opisu i na svim dodatnim informacijama. Drago mi je da je sve dobro prošlo
Mi smo danas bili na pregledu, nije bila velika gužva na duhu pa smo brzo bili gotovi. G ima 1550g, a V 1450g i dr je jako zadovoljna kako dečki napreduju
Mamice mogu li vas samo zamoliti info kolike su bile vaše bebice u 29+3 tt? Sam da usporedim koliki su moji prasci
Diddy moj oko 1400,za tvoje duplice bome su prave bebe! 👍👍
JaZmajac ja necu nikakve omeksivace,nit san ovo sta se dosad pralo omeksivac stavila.
Stavim laganiju centrifugu i vani je tako da u tren bude suho + sta mi je persil sensitive mirisan i bas pari blag pa mi nista nije ostalo kruto a i peglanje ce jos to lipo smeksat. Omeksivac mi pari gora opcija nego boca kupke za prvo kupanje! 😞
Ivek, vidim pokrete u trbuhu, ali još nemogu odgonetnuti koji je to dio tijela. A često mi i neki udarac izazove kontrakciju pa onda ne vidim ništa. Jako su aktivni i još uvijek imaju dovoljno mjesta za akrobacije, al se nadam da će se kasnije ipak moći vidjeti ručice ili nožice 😍
Mimica sad san se vracala jer san nekako preskocila tvoj post.Bogu hvala da je sve dobro i uzivajte
Hvala na objašnjenjima, meni isto trbuh bude kvrgav pa ga malo pipkam izvana i odmah se izravna, ponekad vidim onako da povlači ručicom ili nožicom po stijenkama pa mi to super,onda ga lovim,al nisam baš primjetila da se vidi onako detaljno kao na internetu, valjda to ovisi.
Neznam točno gdje mu je glavica,na zadnjem pregledu sa 27 tj je bila na mjehuru pa ja nekako mislim da je još u tom okomitom položaju,neka i ostane da tako izađe van,na glavicu.
Diddy moj pregled zadnji je bio sa 27+4 i tada je imao 1170 g, a rekla mi gin da dobivaju 200 g tjedno tak da vjerojatno je to tu negdje, neznam samo kako je kad ih je dvoje unutra al vidim da je isto.
Sortiraj odgovore
Najstariji