Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunnyday
    30. Kolovoz 2016. 08:36

Dobro jutro cure, mene boli zub  idem na pregled da vidim bebicu a kasnije kod zubara. 
    Croatina nadam se da te je popustilo!

Frabe
    30. Kolovoz 2016. 09:16

Jutro!
    Grozno san spavala i svasta sanjala,ocaj! Sunny i mene zub boli,bas mi nervozu stvara pa cu zvat popodne dr. da me primi jer ne mogu bas trpit zubobolju. 😢

Jado
    30. Kolovoz 2016. 09:29

Jutro curke! 
    Eto i nas dvije. Danas do 9 potegnule, ne znam zasto. Ali aj. Pocet cu si budilicu navijati 
    Zao mi je sto vas bole zubeki, ali ovo mi je jos jedan podsjetnik da se pokrenem i narucim kod zubara vise! Vec 5 mj "idem" na kontrolu i nikako.
    Croatina jesi ok? Bez panike samo....disi i lezi

PALE
    30. Kolovoz 2016. 09:41

Jutro!
    I ja vas imam naviku pročitati  u jutro uz kavu ☀️ 
    Dosta nas ima sad preglede,ja sutra na redu,nemam pojma da li ja moram tu pretragu na streptokoke kad rađam na carski,ajme toliko toga moram pitati u Petrovoj,a tam te brzo spraše van,grrr.
    Neznalica puno sam mama upoznala sa bebom koje imaju dijagnozu rupu u srcu,super što kod tebe sve ok 👍
    JaZmajac i ja danas produžila i super spavala.
    Crna i mene hvatali ti grčevi i kontrakcije oko 33,34tt,sad se malo smirilo,valjda se to tijelo priprema...
    Chippica držim fige da to što prije krene 😉 I mene živcira to čekanje satima.

Ja nisam išla zubaru ovih 9mj mislim da ću oko zime to jer vidim da imam kamenca i potencijalni karijes,valjda od silnog bljuvanja prva 3mj,stvarno sad nemam volje po ovim vrućinama.Sretno kod zubara Frabe i Sunny..

• Antartika
    30. Kolovoz 2016. 09:45

Jutro cure. Jedva sam se ustala iz kreveta, radim zimnicu danima, kicma i noge mi otpadaju .
    Sunnyday bas mi je zao sto zub bas sad boli, nadam se da nije jako. Ja sam bila kod zubara u 2-3 mj trudnoce pa je rekao da dođem jos jednom prije poroda jer kad rodim tko zna kad cu onda imati vremena za zubara.

Saky84
    30. Kolovoz 2016. 10:29

jutro svima 
    chippica tako je i meni reklo prosli tjedan da je dole sve smeksalo, al nije mi dalo tu informaciju da ce ic brzo kad krene, pa cu ja racunat kao da je meni reklo ...mene svaki dan uhvate grcevi kao menstrulni ali kroz dan stanu..obicno jutro i navecer...primjetila sam da sam postala nervozna i zivcana...
    tatjana samo se ti nama javljaj i sa novostima kako bebica, kako napredujete, jel krenulo dojenje...kad vidim kako vec pises i sija neka pozitiva iz postova moram priznat da me hrabris i hvala na tome 
    sunnyday sretno na pregledu i javi novosti kako malac napreduje...sta se tice stvari za bebu jel dovoljno da napisem da mi jos nismo kupili krevetic, a vidi u kojem sam tjednu s time da mi je termin sad u nedilju po uvz...idemo danas ga kupit...
    Neznalica super za pregled i da je bebici srce dobro...bit ce i nakon poroda ..za lidil znam da je akcija ali sa ovolikim stomakom tesko da cu ic tamo sa babama se gurat jer bake nemaju milosti kad je nesto na akciji 
    Crna i mene hvataju ti grcevi skaodnevno od neka 36 tj, i svaki put mislim to bi moglo bit to al do sada uvjek lazno...isto mislim kad krene necu ni znat, mada sam citala po forumu i prije su mi rekle da se to ne moze pogrijesit...vidit cemo 
    Croatina jel grc stao? kako si?
    To za kupovanje, sta da kazem ja sam se neku vecerskoro rasplakala jer su rodjaci od mm (muz i zena) donjeli poklon, sreca otvorila sam kad su otisli a ono 8 bodija KRATKIH rukava velicina od 3-6  mj...poludila sam, i sta je nagore prelipi su, al sta mi znaci kad ih nece nosit...ljudi stvarno ne razmisljaju i to me ljuti ajme..
    ja idem popit kofi sa mojim malcem, neda mi sidit za laptopom jer se zeli mazit malo...
    sve vas pozdravljam

crocandy
    30. Kolovoz 2016. 10:29

Mi smo na pregledu 29+6 imali 1450g

Zubar me ne vidi, osim kad je stvarno hitno. Mrzim zubarsku bušilicu i sve što ima veze sa zubarima.

Frabe, ja ću ovaj tjedan na pregled u Petrovu. Ako te sta zanima mogu pitati. Meni tamo radi prijatelj koji će me ujedno i poroditi tako da bez obzira na sve, uvijek mu mogu poslati sms ili ga nazvati vezano za pitanja. Dečko je mlad i strpljiv i ako sam ne zna odgovor, uvijek će pitati nekoga starijeg i iskusnijeg.

Frabe
    30. Kolovoz 2016. 10:30

Uz zub imam trku na wc,a inace neman bas redovite posjete tom prostoru! Bas se osjecan nikako! Sad cucan rennie jer mi se dize zeludac pa da izbjegnen rigoleto.Manta mi se i ko da me tenk prigazia! Da bar mogu zaspat pa da mi malo forca dodje,ovako san samo mlitava.😩

Saky84
    30. Kolovoz 2016. 10:30

i cure sretno kod zubara...ja ih se bojim cili zivot...ne znam zasto uvik dobijem inekciju ali brate radje bi u ginekologa svaki put drugog nego kod zubara 

crocandy
    30. Kolovoz 2016. 10:33

Krivo sam napisala za Petrovu, mislila sam na Pale :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.