Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Saky84
    29. Kolovoz 2016. 14:21

croatina poslusaj frabe dobro ti ona govori! Pokusaj sebi vizualizirat bebicu, zatvori oci i neces ni vidit kad je stavilo masku ni nista...nek ti zelja da vidis napokon svoju bebu bude jaca od straha. 
    JaZmajac moj je imao u 32 tj 2150, tako da ti je procjena dobra.
    PALE ajme kako bi ja krempitu sad smazala, ne jednu nego vise njih...ubila bi za kolac i slatko ova zadnja tri mjeseca da je to uzas..
    Koala mislim da bebuska bude sama odlucila kad je mama spremna hihi

Frabe
    29. Kolovoz 2016. 14:27

Meni pati strasnije spinalna za cr.Skidala san madez,zahvat 15ak minuti i jeziva nelagoda unatoc umrtvljenosti mista di su to rezali.Da mi muz mote bit uz uzglavlje za cr onda ok i spinalna al mi je ovako zastrasujuca pomisao.To je moja neka predrasuda,sta li al eto iskreno mi je tako.

Jado
    29. Kolovoz 2016. 14:32

Sheena super! Baj baj vv! 
    Pisale smo o ogtt-u samo ja mislim ici u moj dz tu a ne k njima opet nema sanse. 
    E a kad ti je nalaz bio? U podne? Mogla bi ih i ja zicati jer sam u gradu taj dan - inace se ne mislim vracati u zg samo po nalaz 😊 ako nece neka salju postom

Sheena
    29. Kolovoz 2016. 14:41

JaZmajac daa, baj baj :)) bude i tebi uskoro ;) dogovorila sam da mi ga seka pokupi iza 14.00h jer je njoj tako pasalo zbog posla, ali ja mislim da je gotov bio vec u 12.00h. Probaj zamoliti, objasni da nisi u Zg inace i da im tako sparas postarinu :D
    ja sam objasnila da je pitanje kako ce sutra biti na pregledu jer sam vec 38tj pa su mi zato pozurili

Crna191
    29. Kolovoz 2016. 15:49

Jazmajac moj je sa 33tt bio 2100gr..sad kao vise nije napredan za tjedan dana po svim mjerama..
    Meni isto kvrge po trbuhu..i brdašca mala..al ja točno znam kak je pozicioniran..on je svaki put isto okrenut kad dođem na uzv..i točno dolje osjetim glavicu i rukice kad me lupaju..a većinom guza bude na desnoj str..sad je bas tolko se izbacio na desnoj str da je sve bolilo i morala sam lec..

bagi_ca
    29. Kolovoz 2016. 15:56

Sheena bas mi je drago 😀 ja si racunam da moram jos 2 puta sigurno. 
    Meni moja gin nikad ne kaze tezinu..bas cu pitat sljedeci puta

koala988
    29. Kolovoz 2016. 16:22

sheena a meni rekli da je 2350 ok za 34+3 i da je to sve normalno. a joj. ajde javi sutra kakvo je stanje, meni je pregled u četvrtak pa isto javim. Nadam se da je bebica u zadnja tri tjedna dobila dosta, a kaže mi dosta ljudi da i oni pogriješe nekad u procjenama, pogtovo oko 33-34 tjedna.

PALE
    29. Kolovoz 2016. 16:27

Sheena sretno onda na pregledu 😉
    Saky ja se suzdržavam da 2. krempitu ne smažem jer je i ručak bio jači pa baš da ne pretjeram.

Ne znam kako vama,ali meni zadnjih dana baš dosta stana i ove vrućine,koliko vidim do daljnjeg ovakvo vrijeme,grrr ☹️
    Meni u 33+1 bio 2200g ,školski dobio 200g tjedno od pošlog pregleda,vidjet ćemo sad u sri.

Sheena
    29. Kolovoz 2016. 16:31

bagi_ca hvala :)
    koala988 da i ja sam čitala da često griješe s procjenama težina, prvo me zabrinulo ali su me onda svi smirili taj isti dan, bitno je da posteljica funkcionira i da se sve normalno razvija, a ako i je manji, bar bude mi lakše roditi :) al to je kontradiktorno s gestacijskim dijabetesom pod koji mene vode, kod dijabetesa je problem prevelikih beba, tako da mi je ovo samo još jedna potvrda da baš i nemam problem sa šećerom

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.