Tatjana cestitam i gustajte!!! 💕
Meni ne pari da ti je dugo trajalo jer vidim da pises da nisi imala trudove nego kraj s dripom i to je super da te nisu bas ciĺi dan tlacili trudovi.A i to za majcinske instikte polako,gledaj ga i zaljubljuj se sve vise. 😊
Sve ostale cure nadan se da ste dobro,ja san provela noc na hitnoj i malo me pratilo ctg-om jer mi se pojacava pritisak u trtici i zada.Moj malisa glavom skroz mami livo stisce sve i tako kad se nasloni salje bol u criva i eto tih mojih muka.Sta da kazem?Napisat cu prirucnik neobicnih pojava u trudnoci i kad postane hit vi cete ga dobit mukte s posvetom!
tatjana, cestitam na deckicu!!! kako je s posjetama na merkuru? smije li seka doci vidjeti bracu?
croatina, bas ste lijepo sve sredili!
ivek, dobrodosla natrag!
chippica, javi nam se! sretno na pregledu!!!
mi smo u vezi tog cascenja odlucili da ce mm castiti svoj odjel, narucit cemo plate i pice. sveki ce napraviti baklavu i neke kolace jer uvijek polude za tim. mm radi u jako dobrom timu. vec su mi poklonili knjigu o vjezbanju s bebama i ocekujemo klokanicu, a kao poklon su nas pitali moze li torta od pelena sto mi je jako fora i korisno : )))
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Tatjana, divne vijesti, cestitam od srca na princu 💙 Uzivajte u mazenju, a nadam se da ce i dojenje uskoro krenut kako treba :)
Ivek, dobro dosla natrag :) ja pijem euthyrox i ista mi je terapija propisana do kontrole koja je 10 tj nakon poroda pa ako tad bude sve ok ce me nadam se skinut...
Ja valjda pretjerala s aktivnostima zadnja tri dana i pocela me leda bas dosta bolit, valjda sad krece to fizicki najteze razdoblje :/
joj, ja jos spavam. pitanje je bilo za sunny o posjetama : )))
ja bih jako voljela da mi curka dođe u posjetu, makar i na trenutak....
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
jutro curke
Tatjana cestitke na malom Patriku od srca!! Nadam se da cete i dojenje uspjet savladat. Nadam se da cu i ja tako junacki podnjet porod kao i ti
croatina krevetac i komodica su bas ljepi! Mi smo isto uzeli bjeli krevetic al on je na smedjeg medica
Ivek nek si ti nama dosla natrag! Ja ti pijem eutirox u trudnoci, mislim da pijes terapiju do kraja, cak i nakon poroda. Pa kad prodje 6 tj ide se na kontrolu i polako skida mislim sa tableta, tako sam bar ja razumila moju gin. I mi smo isto sve malenome sami kupovali i tako mi je drago zbog toga.
Chippica javi se sa pregleda...bas me zanima jesi li otvorena, kolika je malena i koje su prognoze! Moj je pregled u cetvrtak i jedva cekam..sanjam da mi kaze otvorena 4-5 prstiju mozes u rodiliste
I da kakve su to virusne bradavice, primjetila sam par sitnih skroz..jel to moze bit to?
Frabe tebe bas izmucila ova trudnoca, nikako da te pusti bar malo da predahnes, jos bar 3 tjedna..
mimica drago mi je da je sve dobro proslo i da ste vec kuci...i svidjaju mi se kako su se odnosili prema tebi, da mi je bar dio takve energije oko mene kad dodjem u bolnicu bit cu presretna..a to za plakanje svi mi kazu da su plakale..i iskreno to je jedan od razloga sta jedva cekam rodit da se bez griznje savjesti mogu isplakat od srece, stresa nakupljenog i svega tokom trudnoce..mislim da cu tu izgubit 10 kila.
Koala tu sam, jos sam u komadu...cekam chippicu da krene rodit pa mozemo onda i nas dvije
Croatina mi mozes reci u kojem tocno magic babyu ste kupili jer vidim da ih ima vise u zg? Sljedeci tjedan moramo u zg pa bi isli kupiti. Na web shopu nemaju tu na motiv medvjeda.
Ajme ja cu biti preuzbudjena kad budem presla taj 36-37 tt, vi koje ste u 38 tt tako mi djelujete mirno.
Joj meni se nista neda, samo bi lezala i spavala.
Mi se za 10 dana selimo u veci apartman tako da ja nista jos ne perem i slazem, sve mi je u kutijama i vrecicama.
Mimica palčevi gore za dobar porod,baš mi je drago za čuti,mislim da je većina cura sad što je rodila sa naše teme imala samo pozitivna iskustva. to me ohrabruje puno i opuštenija sam malo više.Onako kroz vrijeme čuješ sve i svašta,al najbitnije je kako je onda kada si si i sam u toj situaciji.
Pale blago tebi da si imala "generalnu probu" sa bebom od prijateljice.
ja bi voljela isto tako da mogu barem primiti u ruke bebu da osjetim otprilike kako to je.
ja sam jedina od svih svojih cura koja se i udala i trudna je, moje su još daaleko od toga a baš ih ni ne zanima, nekako smo malo se i udaljile otkad sam ja trudna, samo sam sa svojom kumicom si ostala naj, a i u familiji je to prva beba nakon ohoho vremena.
Zadnje sam držala svoju sestričnu i brinula se o bratiću,al i oni danas imaju 17 i 14 godina,a ja sam tad imala 10-ak pa se ni ne sjećam kako je to, a i nisam malu bebu vidla izbliza pa čak ni od tada, tako da ti baš zavidim na tom iskustvu.
Nadam se da će brzo proći još ovih par tjedana,malo mi je već previše trudnoće,predugo sve ovo traje. Jedva čekam samo da me kičma prestane boljeti,to mi je glavno,nikako se namjestiti ni za sjest ni za leć.
Mali mi se sad umirio,vjerojatno je već preveliki za akrobacije i udarce,samo me lagano kucka iznutra i vrpolji se.
Jel koja već vidjela na trbuhu onako kako u videima zna biti otisak nožice ili ručice ili je to samo internetski mit. Meni još ništa.
ivek ja mu sad vidim cjelu nogu kad prebaci na drugu stranu, i kad stavim dlan pa me tabanima bas gura i kao "seta" po njima...mene to tako nasmijava i vjerovatno malac skuzi pa onda jos vise to radi..
sto se tice tvoje bebice takav dan da je malo mirniji, ali jos ce bebica imat akrobacija da neces moci vjerovat kako uspjeva sve to u tako malo mjesta...i da bit ce malo i bonije rastezanje i poneki jaci udarac nagli sa nogom da neces vjerovat od kud mu takva snaga.. ..jos ce bebica da luduje
Sortiraj odgovore
Najstariji