Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sheena
    29. Kolovoz 2016. 16:33

pale hvala! :)

mimica24
    29. Kolovoz 2016. 16:37

Croatina daj kad dođe taj tren nećeš imat problema, meni kad je bilo govora o carskom ako se L ne okrene na glavu vrtila sve žive filmove. Pričala sam kako me na vađenju krvi isplašila sestra kako imam loše vene i ne daj Bože da moram na neku operaciju, a taj tren u sali nisam ni razmišljala o tome.

Cure zaista ne vrijedi razmišljati puno o porodu, ja sam na stolu dok ssu pripremali zahvat mislila o tome kako je dobro što se nisam patila masiranjem međice hehe.. onak, misli lutaju, pa sam čavrljala sam sestrama i zezala se.. i tak.. prođe to sve. Oporavak mi je malo teži, zateže me sve,ali proći će i to.

Vjeva
    29. Kolovoz 2016. 17:32

Samo da se pohvalim, bris na streptokok mi je negativan :))

Sunnyday
    29. Kolovoz 2016. 18:05

Tala izgleda se nisi naspavala  tatjana i mimica su rodile, a ja sam jos u komadu hehe. Ali se nadam kao i ti da ce dozvoliti posjete. Ja se od nje nisam odvajala nikada,par puta je prespavala samo u drugoj sobi,kod bake. Ne znam da li ce biti teze njoj ili meni kad odem u bolnicu.

Ja sam oprala par masina vesa i svasta nesto spemala i prala,bas sam se umorila. Sad odmaram.

Chippica
    29. Kolovoz 2016. 18:43

Curke evo mene s pregleda. Samo sto se porodila tamo nisam. Cekala sam fkn 3 sata na 5 min pregleda. 

Jako omeksalo dole, kaze da je na samom izlazu i samo sto ne krene. Otvorena nisam, ali kaze da ce to krenut brzo nakon trudova jer da ona pritisce posteno.

Gotova sam s pregledima, ako ne rodim do termina moram se javit u bolnicu.

tala
    29. Kolovoz 2016. 18:45

sto je najbolje, spavala sam kao beba : ))) 
    isto se nadam da svugdje dozvoljavaju barem kratke posjete. mene bi moglo uhvatiti vrijeme prehlada : / 

vjeva, super za nalaz! 

mi smo na 28+4 imale 1239 grama. kaze dr. da je to zlatna sredina. meni se ucinilo malo previse jer mi sve aplikacije na mobitelu pokazuju i do 200 grama manje. 

uh, sto sam se danas nacistila i nabacala nepotrebnih stvari. sad lezim i cekam da se ribica javi. nesto je mirna danas, a to joj nije u temperamentu : )))

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Vjeva
    29. Kolovoz 2016. 19:16

Chippica, super, jos maloooooo..

Mi imamo pregled u srijedu, jedva cekam cut sta kaze dr :)) 

Tala, umorila se ribica od ciscenja :)

bagi_ca
    29. Kolovoz 2016. 19:51

Cure ako koju zanima vidjela sam da lesnina ima popuste na opremu za bebe do 13.9.

• Makonja
    29. Kolovoz 2016. 20:50

Kako spavate ovih dana? Nas ubija sparina i toliko loše spavam da sam sva slomljena, a to se očito odražava i na bebu jer je ovih par dana puno manje aktivna. Inače sam imala osjećaj da to malo stvorenjce nikad ne spava, a jučer sam se malo zabrinula jer je pola dana nisam osjetila. Ali ipak se javi tu i tamo, samo puuuno manje i rjeđe nego prije. Može li to biti zato što sam ja umorna i potrgana i neispavana ili da se brinem?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.