Maya !!!
Ne znan koja je pitala,moj krevetic je 140*70 i ima toga kupit.Ima Intertekstil Stanic,u Bubamare ima opcija za tu dimenziju,Mali andjeo isto ima..
Hvala Frabe, mogla bi pogledat u Bubamare ako nije preskupo :) i vidit Mali anđeo stranicu.
Ja nisan uzimala al kad san guglala Mali andjeo za neke druge stvari san vidila da imaju skroz lipe i ok cijenom setove posteljine.
Al to 140*70 ti je za jogi a mislin da su navlake 120*90 za prekrivac.
je, taman i ja gledam, a ja imam plahtu 150x100 cini mi se hh. Moram to dobro vidit. Možda uzmem sad za poelčtak samo dodatnu zaštitu za ogradicu jer imam samo jednu koja mi ne paše na obe posteljine koje imam.
jogi mi je 140x70, koji cm manji, a imam vec poplun koji je malo veci od jogija, pada sa strana i triba mi navlaka za taj poplun. plahtu mi je lako nac.
Ahaaa! A to neman pojma onda,najbolje mozda da ukucas inako u glavu navlake za poplun i dimenziju pa ti otvori ako ima di.
A mislin cak da u Malog andjela mozes i narucit dimenziju.
Samo da vam mahnem... 👋
Mi danas imali odred za čistoću i napravili generalku i sve opeglali,sutra ostala kupaona.
Sve miriši,ali me i bole križa,malo sam pretjerala,sad ležim,baš sam krepana, a sutra nam dolazi frendica sa bebom od 1mj i 4g.
Maya super da ste se ufurale i da je sve ok,kako si sa izdajanjem u Petrovoj?Mene čeka razdvojenost od bebe pa me zanima,da li koristila izdajalicu,jesu sestre od kakve pomoći?Iako ću ja na odjel za carski.
Ja si pokušavam olakšati život,nisam ni razmišljala o platnenim pelenama,jedino ga planiram što ranije odvikavati od pelena,a te 2god mu neće ništa biti.
Meni trbuh dosta visoko i dalje teško dišem ako krivo legnem,a opet čini mi se da beba nisko udara zadnjih dana,ne znam.
Maya20 baš mi je drago da ste doma i da si uspjela sa dojenjem. Mene više strah dojenja i oporavka nego samog poroda.
Ivcy moram priznati da su većinu vremena to neki blagi pokreti i kao da se dogovore, prvo jedan pa drugi, ali sinoć je bila ludnica. Imam osjećaj da su se potukli u trbuhu
U pon sam na pregledu na sv.duhu pa ću vidjeti kak su.
Sortiraj odgovore
Najstariji