Frendica rodila divnog deckica u Petrovoj veceras, dugo je trajalo :/ pisem vam detalje sljedecih dana kad saznam da znate vi koje cete u Petrovu.
Laku noc :))
A vidi poza i macinih ociju suzenih - sta me slikaaaasssss 😂😂
Sheena nije hladno? Ovdje je oko 22 stupnja. Ali meni pase. No samo udjes, otplivas i vanka.
Ja def ne bi kadicu. Ta sjedalica mi dosta za moju divnu novu kadu 😍😂
Vecer!
Nadam se da su se kucni ljubimci smirili a vlasnici i cuvari opustili nakon ludog dana!
Bravo za preglede svim zenama,ja ovako kad proletin ne popamtim ko je tocno sta napisa,nemojte zamirit! 🙈
Bagica to bi ti dali iako se ne otvaras?Meni su to dali ka infuziju cetri doze kad san lezala u bolnici al samo jer san se otvorila.
Aj da se i ja pohvalim da smo pripremili/donili krevetic bar jer kad vas citam bas ispadan totalno nezainteresirana.😂Al aj kad je bura bila lipo se oprali jorganici i dekice i ogradice za krevetic i to spremno.Sad polako bake oko robice i posteljine,otprilike iman u glavi spisak za apoteku i dm pa ce to ic muz jedan dan.Jedino sta jos tragam da me nesto odusevi za obuc momka za izlazak.Iman te robice predivne al to bi
bas tila uzet novo. 😊
Ne znam vas par koje ste s menom tu po tjednima jesu vam aktivnije bebe zadnjih dana? Moj je pravi skakutavac,ja san uvjerena da on veci dio vremena provede poprijecno jer ga bocno osjetin s obe strane kad se razigra unutra.A za spavanje mu bice mamina liva strana kusin jer mi tu ujutro bude bolno i tvrdo dok se ne uzlupa pa pretpostavljan da je glavica.
Tatjana_zg slikica sobice? 😊
Moju ce docekati ona nasa druga tema kako stoji 😣 ako i sredim sve prije bebite u kuci s nama je prvih 6 mj cca.
Frabe sta tocno kupujes u apoteci, ono kao za NEDAJ BOŽE. To si jedino nisam ništa zapisala.
P.S. Zanimljivo je da psi uvijek leže gdje ispod nema vode (podzemnih i sl.), dok mačke vole biti iznad vode. Di ces bolje od trbuha punog vode :P
Cure koje imate problema sa urino infekcijama, svi hvale D-manozu, može se nabaviti u bio ljekarnama i ok je za trudnice. Osobno ju nisam koristila, al sam dobila preporuku od cura koje jesu, svima je pomogla.
Što se tiče kadice, mislim da ću uzeti onu iz Ikee, ta mi se čini ok.
Ne znam tko je pisao o injekciji za bebina pluća, ali ja sam ju također dobila u 26 tt jer mi se grlić smanjio na 3cm što po "bolničkom" žargonu znači da sam se počela diskretno otvarati iznutra...al možda je kod mene tak jer su duplići....
Jazmajac sutra kad luster postavimo slikam sobicu 😊
Ja sam u apoteci kupila fiziolosku, sterilne gaze i prasak za pupak. To su nam rekli u bolnici da pripremimo.
Sortiraj odgovore
Najstariji