Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vjeva
    27. Kolovoz 2016. 01:18

Sanjac, drzim fige da i tvoj bude. Ja jos cekam nalaz streptokoka

Sunnyday
    27. Kolovoz 2016. 01:35

Maloprije sam cula iz trbuha kao neko pucketanje, ma to sam ja cula i u prvoj teudnoci pa svi mislila da umisljam  al to se znalo dogoditi mozda jednom u par dana i na kraju je moja prijateljica cula pa mi povjerovali. Jel se desilo nekome? Googlam i vidim da ima cura kojima se desilo ali ne znaju sta je, imate li ideju? Cuje se onako samo kao da tapnete u nesto,ili kad neko pucketa prstom. Znaci samo jednom se zacuje.

croatina
    27. Kolovoz 2016. 02:01

Boooook :D evo me već puno bolje volje..fritule s nutellom su popravile stvar..sheena bi ja popila pivu da je piva k čemu..piva na danima piva je odvratna, a program je parada kiča :D svake godine sve gore..da ne ulazim u dubioze, dani piva bi se trebali održavati zbog piva..dakle pivo u centru pozornosti..tamo moraš moć popit dobro pivo..a ne možeš..razrijedeno odvratno pivo po cijeni od 15 kn je fakat previše..ma da je to i duplo više, ali da možeš reć da si popio dobro pivo ajde ...ovako dok se piva toči u plastične čaše, a u centru pozornosti su lunapark i koncerti, niš od toga..tim vise kaj to više nije u organizaciji grada karlovca nego Festa..svake godine sve veća tuga..inače strastveni sam pivopija pa me ovakve stvari baš pogađaju haha..

Da se mi vratimo na trudnicke teme..hvala vam svima na lijepim riječima :D isplakala se jesam, ovo čudovište je prestalo rigat tak da sve u svemu ok..
    Baš maloprije je mm prvi puta osjetio štuckanje 😇😇😇 bio je oduševljen skroz :D
    Sunny nisam to čula..meni je znao utrnut trbuh na sekundu..kao ono kad se lupis u lakat..kad bi skakala ili nešto..pojma nemam kaj je to..sve je ok na pregledima tak da nisam ni spominjala :D
    Imam neki osjećaj da nam je  chippica u bolnici :D

27. Kolovoz 2016. 08:07

Sanjac, Tala i Vjeva meni je dr na 32 tjednu uz rh dala vaditi i ig antitijela na toksoplazmozu, misli da je dobro da se to izvadi za svaki slucaj. Streptokok moze 35-35 tjedan.
    Ja sve obavila i svi nalazi ok.

Sheena
    27. Kolovoz 2016. 09:41

croatina mda kuzim, ta razrijeđena piva nema veze s pravom pivom :) a tak ti to ide s nasim festivalima, ja sam iz krapine i svake godine iznova se cudim zakaj se vise ne potrude za krapinski festival 😐 

Ja u utorak uzimam nalaz za streptokok i imam pregled..vec bude punih 38tt 😊

Jado
    27. Kolovoz 2016. 09:44

Jutro!
    Ajme ovo se sve prebrzo odvija curke!! 😍 neke vec polako u zavrsne pripreme sa pregledima, brisevima,....uffff
    Necu se okrenuti a i ja cu krenuti na zadnje pripreme 🤕

Frabe
    27. Kolovoz 2016. 10:08

Jutro!
    JaZmajac jutros san isto pomislila! 😨 Bogu hvala da vrime prolazi a bebe napreduju al me onako stresla malo pomisao da sve ide put tog dana! Nadan se da mi nece rast strah od poroda,a i da ce bit u terminu.

Hubica01
    27. Kolovoz 2016. 10:13

Jutro svima!

Malo da vas sve pozdravim, kod nas je sve ok, jučer me muž izveo na lignjice ( zato JaZmajac nisam došla k tebi na hobotnicu :)) ) pa smo išli na kolačić i tako... danas idemo na svadbicu a sutra bih htjela otići na te naše dane pive u Ka, barem si pojesti perec, ili fritulice ko Croatina :)  ma svake godine isto, nisam nikako zadovoljna... bit je u lošem, jeftinom pivu, samo da spomenuta firma zaradi što više love, drugo nije važno -.-  no dobro, sljedeće godine, odnosno čak one iza, klinci će nam ići na one vrtuljke, pa se Croatina vidimo haha

Di nam je Chippica stvarno?

Joj JaZmajec, ja sam u 29.tjednu i čini mi se da će mi sada ovi narednih 2 mjeseca proći tako brzo i nekako me panika hvata...uhhh Mislila sam da ćemo se preseliti sljedeći vikend ali se naravno uvijek nešto iskomplicira pa se odgodilo za tjedan iza... ali svejedno ću ići kupovati te stvarčice za torbu za bolnicu, posteljinu, mama će nam kupiti madrac za kindač, još malo benkica i tu robicu za izlazak iz bolnice... jer sam to mislila raditi kad se uselimo da ne teglimo sve te stvari dodatne.. i tak...

Želim svima ugodan vikend i provedite ga što bolje jer je baš super vrijeme! Mamice koje se kupaju u moru, okupajte se i za mene jednom :)) 

Pusa svima  

Jado
    27. Kolovoz 2016. 10:25

Hubice malo cu te prepasti ali ti si zaprave u 30tt! 😘 29. je pun dakle sve iznad je 30
    Frabe ja samo zelim preseliti u kucu prije bebe. Taman da se selidba odvije oko 38tt i mogu u trudove odmah! I da bude u terminu jer ce me slati na indukciju radi secera vjerujem 😣

Sunnyday
    27. Kolovoz 2016. 10:43

Dobro jutro,
    Chippica il je u bolnici il sad cita i smije nam se jer smo nestrpljive da se javi.
    Hubica lijep provod na svadbi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.