Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sheena
    26. Kolovoz 2016. 23:16

JaZmajac bilo je hladno,tim vise kaj smo dosli do plaze tek iza 19h, al sam si tolko gustala more da mi je svejedno pasalo 😊 nekako lakse plivam nego hodam haha

Vezano uz odjecu za izlazak iz bolnice, kao i Frabe za to smo htjeli nesto novo, pa smo u h&m ovih dana nasli slatki kompletic s welcome home natpisom i to kupili 😊

Frabe
    26. Kolovoz 2016. 23:17

Crocandy evo ovo sta je Tatjana nabrojala,kozmetiku pripremit za bebu,obnovit sebi zalihu lekadola i ako mi sta jos padne na pamet.
    Diddy Tala i ja smo primile to isto zbog otvaranja pa eto preventivno.

Sad krecem u namistanje kusina i sebe i laka vam noc!

Chipicca nadam se da je sve ok!?

Sunnyday
    26. Kolovoz 2016. 23:26

Nisam od sinoc bila na forumu i imala sam sta da citam. Nemojte zamjeriti jer nisam pola zapamtila.
    Croatina neka si se ti isplakala nadam se da si sada bolje
    Chippica jesi isla u grad ili u bolnicu ?
    Bagi_ca bas vam je super slika
    Frabe laku noc
    Minnie mozes dodati na popis ime mog sina, Luka.
    Nove cure dobro dosle.

tala
    26. Kolovoz 2016. 23:44

vecer! 
    mi se opet vratili iz grada. uopce ne znam imaju li ove nase setnje smisla kad svaki put zavrsimo na sladoledu, a zbog male i na cokoladnim makaronima veceras :D 

nove cure, dobrodosle!  

kad rh negativne trudnice idu treci put raditi testove senzibilizacije? je li iza 32.og tjedna? htjela bih to obaviti, pa se naruciti na pregled u bolnicu.

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Jado
    26. Kolovoz 2016. 23:58

Tala da da zbog male 😆😆
    I stvarno gdje nam je Chippica??

sanjac
    27. Kolovoz 2016. 00:02

Tala mene je moja gin. slala na treci test senzibilizacije sa napunjenih 32 tt

tala
    27. Kolovoz 2016. 00:11

jazmajac, da, da...uvijek je netko od njih dvije kriv... ili starija ili cvita : )))

sanjac, hvala!  nakon tog rh, jedino sto se jos mora obaviti je testiranje na streptokok nakon 36og tjedna i to je to?

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

sanjac
    27. Kolovoz 2016. 00:14

Mislim da da, ja na sljedecem pregledu kod gin. napravim taj bris za streptokok i onda se prebacujem u bolnicu 😊

Vjeva
    27. Kolovoz 2016. 00:29

Tala, u 8.mj trudnoce se radi 3.test, ja radila prosli tjedan i nalaz negativan wuhu 😊

sanjac
    27. Kolovoz 2016. 00:36

Vjeva super za negativni test, ja bum svoj podigla u pon, nadam se da ce biti negativan 😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.