JaZmajac bilo je hladno,tim vise kaj smo dosli do plaze tek iza 19h, al sam si tolko gustala more da mi je svejedno pasalo 😊 nekako lakse plivam nego hodam haha
Vezano uz odjecu za izlazak iz bolnice, kao i Frabe za to smo htjeli nesto novo, pa smo u h&m ovih dana nasli slatki kompletic s welcome home natpisom i to kupili 😊
Crocandy evo ovo sta je Tatjana nabrojala,kozmetiku pripremit za bebu,obnovit sebi zalihu lekadola i ako mi sta jos padne na pamet.
Diddy Tala i ja smo primile to isto zbog otvaranja pa eto preventivno.
Sad krecem u namistanje kusina i sebe i laka vam noc!
Chipicca nadam se da je sve ok!?
Nisam od sinoc bila na forumu i imala sam sta da citam. Nemojte zamjeriti jer nisam pola zapamtila.
Croatina neka si se ti isplakala nadam se da si sada bolje
Chippica jesi isla u grad ili u bolnicu ?
Bagi_ca bas vam je super slika
Frabe laku noc
Minnie mozes dodati na popis ime mog sina, Luka.
Nove cure dobro dosle.
vecer!
mi se opet vratili iz grada. uopce ne znam imaju li ove nase setnje smisla kad svaki put zavrsimo na sladoledu, a zbog male i na cokoladnim makaronima veceras :D
nove cure, dobrodosle!
kad rh negativne trudnice idu treci put raditi testove senzibilizacije? je li iza 32.og tjedna? htjela bih to obaviti, pa se naruciti na pregled u bolnicu.
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Tala mene je moja gin. slala na treci test senzibilizacije sa napunjenih 32 tt
jazmajac, da, da...uvijek je netko od njih dvije kriv... ili starija ili cvita : )))
sanjac, hvala! nakon tog rh, jedino sto se jos mora obaviti je testiranje na streptokok nakon 36og tjedna i to je to?
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Mislim da da, ja na sljedecem pregledu kod gin. napravim taj bris za streptokok i onda se prebacujem u bolnicu 😊
Tala, u 8.mj trudnoce se radi 3.test, ja radila prosli tjedan i nalaz negativan wuhu 😊
Vjeva super za negativni test, ja bum svoj podigla u pon, nadam se da ce biti negativan 😊😊
Sortiraj odgovore
Najstariji