Chippica znam da im je kakica neodoljivo fina, ali nisam znala pozadinu, vidiš :D bitno da si ti nama još 2u1 :D
Ajme ne..platnene ne, nikako..imam jako slab želudac i mislim da nebi mogla to..plus smrad u kupaoni od neopranih ajme..možda imam predrasude, Al kak je netko rekao volim sebe toliko da si ne želim to natovarit..plus osipi i ostale gadosti koje sam čula da prate..ne bih :D
Hubica moram ti rec da se budeš razočarala na danima piva..ni šatora nemaju kao lani..besparica teška..a kaj je najgore to je od kulturnog značaja grada i nitko nema pravo to razj.. fritule preporučam s desne strane prije glavnog šatora :D
Danas fotkam kolica 😂😂😂 bio bi red konačno jel da..koliko pričam o tome..
Pečemo roštilj danas, lijeni smo smišljati ruckic..
Ajme sto me nervira kad me najednom trbuh pocne zatezati. Kao da ce mi koma popucati I odmah prepone. Vim legnem ok je. A taman mislila apartman pospremiti i zapalit na kupanjac. Danas zadnji dan kmeeeee
🐳
Ajde dobro, pa da nisam jedina ''sebicna'' sto se tiče platnenih pelena. Čak mi ne bi bio problem očistiti plenu od tvrdih kakica, ali šta kad ima mekanu kakicu?
I ja imam osjećaj da će mi koža popucati, ali mi prođe čim se namažem nekim uljem
Pozdrav, mi smo imali veselu noć. Mene muče kontrakcije već dugo, a kak su klinci sve veći tim je sve gore. U 3 ponoći su imali tulum u trbuhu pa sam morala popiti apaurin da bar malo odspavam
I ja sam razmišljala o platnenim pelenama, ali me mm urazumio tako da sam brzo odustala od tog nauma. Dobro me poznaje i zna da to nije baš najpametnija ideja
A robicu također mislim oprati na 60, mislim da nema potrebe ako je nova tj. ako nije prljava da se pere na 90.
tala meni je pisalo na 2. nalazu od rh kad je kontrola i bila mi je u 34. tjednu. pogledaj je li ti slučajno piše, mislim da bi trebalo.
netko je pitao za platnene pelene. ne hvala, imam osjećaj da bi mi to bilo previše pranja i peglanja. sad se samo nadam da ću se snać s dojenjem. :)
imam neobično pitanje, znate di bi mogla nać posteljinu većih dimenzija, znači ne 120x60 nego npr 140 ili 150x70 ili 80!? Nešto sam naručila preko interneta, ali bi tila uzet još jednu, a svugdi su standardnih dimenzija.
Hej,
čitam kako ste išle sve na pretragu streptokoka. Pošto sam "tek" 27 tt, kad se ide na to? Moj ginić meni niš ne spominje. Zapravo možda i hoće ovaj put (idem u srijedu). Do sada sam radila dva puta krvne pretrage i jednom šećer ( bio dobar), tak da neznam što još moram od pretraga napraviti.
Idem u ponedjeljak na uzv bebice za srce, nadam se dobrom (ja rođena s rupom na srcu), pa bolje sve pregledati na vrijeme.
Pozdrav sivima
Pozdrav curke..samo kratko javljanje jer imam jos dosta posla a sutra dolazi sogorica sa klincima..pa da pospremim sve sto sam mislila jer je sutra očito obilaženje svih shopping centara pred skolu..
Ja sam prala nesto na 60 nesto na 40..ne znam kak ide to sa plišanom robicom,a imam je nesto pa nisam htjela riskirat..i dekicu onu mekanu sam na 30 prala..ipak to nista nije zamazano a sve cu prepeglat dobro pa mislim da je to ok..
Neznalica, izmedu 35.i 37.tjedna, imas vremena ;) al brzo bude to doslo :)
Sretno u pon na uzv :)
Sortiraj odgovore
Najstariji