JaZmajec kamo trebam doći ? :)))) ak ne stignem do tebe, muž će me vodit na neke lignjice, baš mi se jede :)
Pale, hvala ti na info :)) Zara, here we come :))
Diddy, dobrodošla, oho blizanci :) termini su nam tu negdje, moj ginić je zadnje rekao 15.11.a tko zna kada će moj "kinder suprise" odlučiti doći :)))
Mogu reći da mi se baš sviđa robica u c&a, tako je fini pamuk, a i ima puno lijepoga, modernoga.. Malo sam peglala, i prepone me bole već.. sutra idemo opet na svadbicu, tako da je vikend opet ispunjen ful :) Kaj vi imate u planu za vikend?
Bagica,ali valjda onda svejedno bude ok sve,bar se nadam. Pokusam ne puno citati o tome jer onda me hvata panika. Za sad sam zatvorena,nije prevelika koncentracija,ali ni antibioticima se neda. Sad mi je dr rekao da mi ne bi davao jer sam ih dosta pila nego da pijem i jedem puno brusnice pa za 2 tj opet urinokultura,ako ne bude dobra da ce mi opet dati... A naravno da me brine...
Hubice na Losinj!Cekamo vas taman je oko 20h vecera 😊
Pale ovu info oko Zare bolje da nisam znala 😂😂 rekla bum dragom da si ti kriva radi troskova.
Tala kako je mimica? Ti se cujes s njom? Gdje je ona uopce rodila?
Nemojte me obrisat jer cu se naljutiti! Ja vas citam svaki dan prije spavanja ali ne stignem pisati jer zaspem :)
Vidim da ste sve jos 2u1 i polako cekate termin.
Nove mamice se jos nisu javile, stvarno nemaju vremena sad kad su bebice kraj njih.
Htjela sam vas pitati kakve ste kadice za kupanje kupovale?
Pozdrav,
minnie25, molim te dodaj mene na popis koji si radila s terminima poroda.
Nažalost ne mogu baš uvijek uhvatiti signal tj. nemam baš internet, ali zato nadoknadim čitajući stranice i stranice (što je super koliko se toga dešava kod vas). Ja sam još daleko tj. u 27 tjednu sam, a vi sve već brojite dane, tako da ne mogu baš sudjelovati u razgovorima ali čitam i upijam.
Moj termin je 19.11. i nosim dečka.
Hvala
Hvala na dobrodošlici
Hubica, da, nas dvije smo tu negdje, makar će moji doći ranije jer je to tak kod duplića. Ak se ne varam, ti si rekla da ideš na tečaj u dz Vrapče? To je i moj plan, moram ih zvrcnut, al stalno zaboravim...možda se i vidimo onda
Nema ni mene na popisu :D ne sekiram se :D znat cete kad rodim hahah :D
Diddy dobro nam došla ;)
E cure moram vam rec koji užasan dan.. Toliko se nisam naplakala u zadnjih 5 godina.. Pas popije vode 1dcl, 30sec poslije izriga pola litre natrag sve po sobi... Pošaljem ga na mjesto u njegov krevet kad opet rigoleto i to jos veći.. Onaj tko ima velike pasmine ce shvatit.. Toliko halapljivo piju, nagutaju se zraka i normalno da rigaju.. On kad pije ne da sve razlije okolo nego s vremena na vrijeme i ove eskapade.. Ja ljuuuuta kak cu se sagnut to pocistit.. Uzmem rolu papira i prekrijem to, nekako se sagnem pokupit to, odem u kupaonu bacit i padnem preko toga kaj je razlio dok je pio!!!! E tu me uhvatio plač..pišem muzu kaj se dogodilo, on igrom slučaja dolazi doma s posla jer su nam drva vozili.. Pocisti taj nered sunce moje... Odlazi na posao, ja gore kad ono opet sve zarigano.. Kad sam ja počela urlat i vrištat plakat histerično isuse boze aaaaaa.. Zovem ga da se okrene i dođe pocistit to jer nemam vise papira nego krpom treba, a toliko fakat ne mogu.. Zato smo i kupili parni cistac za podove jer se nemrem sagnut.. Dolazi on doma ja u suzama, soba zarigana..bas sam izvan sebe.. Nebi ja ništa rekla da je to zbog toga što je bolestan ili nešto.. To je zbog njegove halapljivosti isključivo!!!!! Da normalno pije, ništa se od toga nebi dogodilo... Kreten... Evo mi jos uvijek suze teku 😤
Cure kad smo kod kadica - nisam planirala kupovati kadicu - ali ako je ijedna nasla negdje/naletila na onu stolicicu za kadu u koju se beba moze staviti pls neka mi javi!
To je samo nastavak poput foteljice/stolice i normalno se kada puni a beba ide u tu stolicu do samostalnog sjedenja
Croatina draga razumijem te, vjerojatno ti je trebalo samo da se lijepo isplaces i sad bude sve ok. Isplaci se kako spada i primiri
Mogu misliti kako te iznerviralo.
Nis normalno ne mogu napravit.. Ni ručak ni ves ni za bebu jos počistit kaj imamo.. Cijeli dan bi trebala valjda njegove rigotine cistit.. Kao da nemam drugog posla!!!! Boze kako sam ljuta..
Ni taj 34. tjedan ne mogu obilježit necim normalnim.. Nego rigotinama i suzama!! 😣😣😣😣😣
Sortiraj odgovore
Najstariji