Bila na pregledu, bebolina ima 1450g i htjela sam neku slikicu jer se već dugo skriva i nemam nikakve slikice osim koliko mi je grlić otvoren/zatvoren. Ali eto, i danas je bila stidljiva i skrivala se.
Okrenuta je prema dole od samog početka i stalno križa nogu preko noge. S tim da je jedna uvijek negdje pod mojim rebrima.
Zatvorena sam skroz, sve je u redu :)
Rekla je da sljedeći pregled obavljam onaj neki bris (sad nisam uspjela uhvatiti za sta), i da je to zadnji pregled kod nje i dalje nastavljam u Petrovoj.
I tako se uhvatim u priču sama sa sobom...i kako sve brzo prolazi...
Prošla sam kroz h&m i kupila prve bodiće i piđamice. Sve je tako malo i slatko :)
Bas jedva cekam :)
crocandy super za pregled..to ti je bris na streptokok...
Luckyme i Crna za urinarne infekcije vam je dobar i caj od koprive..ja sam ga kroz cijelu trudnocu pila, ne svaki dan ali dva-tri puta tjedno i da se kucnem mokraca je bila svaki put u redu, pa mozete probat i sa njime...ja bi stavila malo meda u caj i nije uopce los
Tala i Jazmajac ja sam dobila preporuku za ovu kadicu http://www.magicbaby.hr/djecja-oprema/kadice/cam-kadica-baby-bagno-col.u47.html
Croatina grlim na daljinu i razumijem mada nemam ljubimca...ljepo ti poslikaj kolica da se malo razvedris i salji sliku
Bagica kako si, jel su stale kontrakcije?
Di nam je Chippica?
Crna191,meni bas urinokultura pokazuje neku bakteriju,nije e.coli,ne mogu se sad sjetiti kako se zove. Kupila sam takvu brusnicu, plod i ima 100% bioframova mislim mljevena...obje imaju isti okus...ali ne vjerujem da ce pomoci jer ako nisu antibiotici...vise mi je dosta tih cajeva...brinem se,ali ne zelim previse oko toga googlati jer cu se skroz izdeprimirati...
luckyme pij puno, jaaakooo puno i kad ti se ne pije...ponekad su cajevi puno bolji izbor
Pozdrav curke!
Nove dobrodošle,išla sam googlat gmaza 😊
Ja imam kadu iz ikee i skroz je ok,bila oko 40kn,kasnije će se kupati u kadi.
Mi bili na pizzi u kvartu,imam osjećaj da ovo ljeto nikad gotovo.
Nisam nikad imala psa,pa nemam pojma kako je to,volim životinje,ali malo više mačke,a skupa teško ide.Kid staraca je ostala moja mačka kad smo se preselili.Iako se ta mačka ponaša više kao pas,možeš s njom šetat,zna otvoriti frižider-pa imali zaštitu i traži van pred vratima kad mora piškiti 😂 Voli jogurt na vlasnicu,meso manje.I često sam ju našla u torbi kad nekud krenem...😂
Od šogi mala je iznenađena mojim trbuhom pa sad već mj dana kad vidi debljeg psa ili mačku govori da imaju bebu,nasmijalo me ono sa kamionom u trbuhu od jedne od vas pa se toga sjetila 😀
Ugodna večer 😉
Curke pijte puuuno jogurta,po mogućnosti grčki,a i tekućine,voća,čaja... I bitno često ići mokriti jer se bakterije množe ako se suzdržavate i mjehur pun.
Vjeva da to je to 😊 Jos da nadjem nesto da nije stokke vjerujem da bi bilo jeftinije
Tala odustala si od Ikee? Ovo je bas fora kadica
Saky dobra je vjerujem tako i izgleda ali mi je osobno to malo previse love za kadicu
Sto se tice urina I bakterija - kao sto je pale vec pisala obavezno puno tekucine, mlijecnoga a cula Sam da je jako jako dobro kiselo mlijeko piti
PALE ja pricala o kamionu u stomaku..ma djeca su cudo, sa njima se covjek stvarno moze od srca ismijat
Jazmajac i meni je puno za kadicu dat toliko, al se isto mislim s obzirom koliko je hvale..
i da cure sa bakterijama, izbjegavat tj pokusat izbacit secer u bilo kojem obliku, bakterije vole slatko to im je hrana al zato ne vole kiselo...citruse mozete
Sortiraj odgovore
Najstariji