Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sanjac
    27. Kolovoz 2016. 10:48

Jutro 😊

Vjeva hvala ti, nadam se da ce i tvoj bris biti uredan 😊

Angel moja nije spominjala taj test na toksoplazmozu, valjda smatra da nije potrebno..

Da, chippica nam se nis ne javlja..

crocandy
    27. Kolovoz 2016. 11:10

Ja nisam neki paničar, ali kako vrijeme odmiče tako se i ja pomalo sekiram :P

Jel netko od vas uzeo u obzir korištenje platnenih pelena? Našla sam neku stranicu s dječjom opremom, pa vidim da nude i te platnene pelene. Nikad nisam uzela u obzir jer iskreno ne znam da li bih uspjela oprati pelene odmah čim se dijete upiški, ukaki...

Sunnyday
    27. Kolovoz 2016. 11:21

CroCandy ja nisam o tome ni razmisljala tj kod mene ne dolazi u obzir ta varijanta. Mogu samo misliti kako su zene nekada sve to stizale, kako su prale i susile pelene po zimi, a od bebe se treba i naci vremena za to. Pitam se jesu li imale nekad vemena za sebe od obaveza.

Frabe
    27. Kolovoz 2016. 11:28

Ja sebe volim do te mire da zelim pelenu skinit,zamotat i bacit.. i bez toga u pocetku uvik ima robice za prat,od bljuckanja,kupanja,kad propiski..a di su starija dica,muz i na kraju krajeva ja?Mozda neko ko ima jacu organizacijsku sposobnost od mene moze to sve balansirat al eto drzim se jednokratnih pelena. ☺

Jado
    27. Kolovoz 2016. 11:31

Slazem se sa curama. Ja sam totalno za platnene pelene. Imaju puno beneficija. Ali pranje po zimi? Ne bi hvala.
    Previse sam komotna bice ali me nije bas briga 😎 mozda na proljece vece ako vidim da joj jednokratne bas smetaju ili sl

sanjac
    27. Kolovoz 2016. 11:42

Crocandy ja nisam ni razmisljala o toj opciji. Nekako mi se neda s tim zezati, zelim si bar taj dio pojednostaviti. Premotam ju, bacim pelenu i to je to. 😊 Kak dolazi zima nebi ni stigla tolko pelena prat i susit posto nemam susilicu doma.

tala
    27. Kolovoz 2016. 12:04

razmisljala i odustala. nemam susilicu, ne zelim skladistiti prljave pelene u kupaonici u etericnom ulju, poprilicno me i to ispiranje ukakanih pelena odbija : )))) 

i vec smo toliko pelena uskladistili, da imamo za barem pola godine 

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Chippica
    27. Kolovoz 2016. 12:09

hej curke, jos sam s vama :)

samo nisam na net uspjela ranije jer smo obavljali neke privatne stvari koje su nam se zakomplicirale. Grcevi su mi se dosta smanjili, ne znam ima li veze stres,povremeno ih osjetim, za sad rekla bih zanemarivo.

Danas smo imali show :) sjedimo na kavi mm i ja, ustanemo se kad ono meni sve gace mokre. Ja u panici mislim si, pa nisam valjda toliko blesava da nisam skuzila pucanje vodenjaka. Trcim u wc i skuzim da gacice nisu mokre pa zakljucim da sam valjda sjedila na vec vlaznoj stolici xD o svasta...

Vidim da pisete o pelenama...citala sam pa cure koje imate kucne ljubimce pripazite, da pasek ili maca ne dodju do djecje kakice jer ce ju zasigurno pojest. Na taj nacin micu dokaze da je mladunce u blizini, zbog straha od predatora ❤️

Saljem vam puse :-*

Vjeva
    27. Kolovoz 2016. 12:13

Ni ja necu platnene ukoliko mu jednokratne ne budu smetalw.

Cure, krenula sam prat robicu i sve je 100%pamuk kupljeno u razlicitim ducanima, al pise da se pere na 30, 40 i 60 stupnjeva? To me iznenadilo jer sam mislila sve na 90, kako ste vi? Tenkju

tatjana_zg
    27. Kolovoz 2016. 12:26

Vjeva ja sam sve na 60 oprala. Nije nis zmazano samo je novo. Jedino rucnike perem na 90.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.