Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Diddy
    26. Kolovoz 2016. 16:16

Croatina uf, baš gadna situacija. Nadam se da će ti biti lakše kad se isplačeš i izbaciš to van te da se više neće ponoviti. Ja nemam (nažalost) kućnog ljubimca, ali znam koliko je teško dosegnuti pod 

Vjeva
    26. Kolovoz 2016. 16:20

Jazmajac, mislis na ovako nesto? http://www.magicbaby.hr/kupanje-i-njega/kupanje/kadice-hr/stokke-naslon-za-kupanje.html

Vjeva
    26. Kolovoz 2016. 16:20

Croatina, drzi se :(

Diddy
    26. Kolovoz 2016. 16:57

Hm, trudnički mozak, htjela sam napisati da nažalost nemam psa...imam kućnog ljubimca, bradatu agamu Xenu 

Crna191
    26. Kolovoz 2016. 17:28

Croatina danas je i meni bila moja prasica na čuvanju (bratov samojed) i ona se isto izrigala samo nije od vode..pa me panika uhvati jer ne znam sta joj je a ja je čuvam..srećom rekli mi da je normalno..ako te tješi da ne čistiš samo ti..
    Luckyme mislim da imamo slične probleme..samo sto je meni urinokultura uvijek sterilna,a nekakvi leukociti u urinu preko 500..normala manje od 10..sad su me opet stavili na antibiotik..ja si kapnem par kapi limuna u vodu kad pijem jer ne smijem limunadu zbog želuca..i mislim da je to zadnji antibiotik sta cu pit jer nemogu vise..a to nisam ni znala da moze izazvat prijevremeni porod..sokove ne pijem bas a pravi čaj od brusnice je jako teško nac..svi ti sadrže najvise jabuke i šipka i brusnice u tragovima..Tak da probaj radije sušenu brusnicu prelit vrućom vodom i pustit da odstoji 10-Tak min..

tala
    26. Kolovoz 2016. 17:45

jazmajac, sto mislis o ovome? 
    meni se ne da skladistiti klasicnu plasticnu kadicu (mislila sam uzeti u ikei onu za 45 kuna s protuklizecim dolje), a opet, kako ce me patronazna gledati kad vidi ovo cudo, hahaha...

https://metroshop.hr/index.php?route=product/product&product_id=2527

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Frabe
    26. Kolovoz 2016. 17:49

Od puno njih san cula da su umeboshi sljive super za urinarne tegobe i da se smiju u trudnoci.Pa proguglajte malo ako sta pise jer ne moze skodit. 😉

croatina
    26. Kolovoz 2016. 18:18

Tješi me crna.. Tješi.. Toliko bijesa i frustracije nisam osjetila ne pamtim otkad.. A bas sam htjela danas pofotkat vam kolica.. Al ne.. Mora nešto.. Stavila sam robicu od sogorice prat sad.. Čekam muza s posla i onda idemo na nase karlovačke dane piva.. Iako ove godine bez piva, ali makar nešto slatko uhvatimo moj Leić i ja :)) 
    Dobro već mi je malo komična ta situacija.. Odobrovoljila sam se malko cim pomislim da cu dobit nešto slatko danas hahah..

Lucy16
    26. Kolovoz 2016. 18:18

Lijep pozdrav cure!!

Upadam na vasu temu zbog oglasa

PRODAJEM DIANATAL GEL!!!! 700 kn.
    098588389

Vjerojatno znate za sto je, ako ne proguglajte. Ja sam ga kupila sebi, ali sam zavrsila na hitnom carskom pa ga nisam iskoristila. Nije otvarana kutija i imam racun. Saljem postom.

croatina
    26. Kolovoz 2016. 18:25

Diddy bradata agama... I zvučalo mi je kao neki gmaz  hahah.. Isla sam guglat.. Ako ništa barem ne rigaju hahahah :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.