Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    koala988
    24. Kolovoz 2016. 09:55

sheena i chippica meni okulista nije rekao da se ne smiju leće nego kako je meni lakše. bila sam kod njega na pregledu i prvo je napravio sve provjere da vidi je li može ići prirodan porod, kada je to ustvrdio taj dio s lećama nije tako bitan. neće se ništa desiti ako ih imaš, bitno da je oko i rožnica u redu. ja ni nemam naočale tako da idem s lećama.

Sheena
    24. Kolovoz 2016. 10:07

koala988 hvala, sad sam shvatila da je najbolje da odem do okuliste cim prije, i tako bi morala uskoro jer nisam 1god, provjerim si prije poroda dal je sve i dalje isto i usput pitam za porod, nadam se da ce mi reci isto ko tebi.

koala988
    24. Kolovoz 2016. 10:11

Nakon okuliste možeš pitati i ginekologa, ali ako je s okom sve u redu većina kaže da mogu leće ostati na očima. Prvo ti odi na pregled pa onda pitaj. Ja bez leća ništa ne vidim pa mi je laknulo kad su mi i jedan i drugi rekli da mogu s lećama :)

Jado
    24. Kolovoz 2016. 10:49

Sheena rijecka bolnica je isto top tako da se i nesto dogodi - sto nece nikako jer si stvarno blizu - u dobrim si rukama ❤ tako se i ja tjesim jer sam vec eto 2 tjedna na moru haha....

Minnie ovo je dobra info za setove - hvala. Provjerim. Sad mi je udarno sljedecih 2-3 tj za nabavku svih potrepstina

Chippica
    24. Kolovoz 2016. 11:05

Ocito su misljenja po tom pitanju razlicita. Ja sam isto corava kao sismis i ne svidja mi se ideja bez leca tim vise sto mi niti naocale nisu idealne s dioptrijom, a u trudnoci mi se jos pogorsao vid, imam osjecaj da nikako sliku ne mogu izostrit, ne znam ima li to veze s astigmatizmom kojeg imam. U svakom slucaju bilo bi dobro provjeriti stanje roznice i ocni tlak. Meni su ti izracuni uvijek bili na gornjoj granici pa zato imam paranoju oko ociju. 

Ja cu ostavit po strani mogucnost da sve vidim cisto, rodit cu u magli pa cu jedan veliki pregled obaviti poslije trudnoce. Razmisljam u Svijetlost otici bez obzira sto je u Zg, cula sam da su tamo jako dobri...

Minnie-eto bas mi je drago da se rijesilo i to super po vas :) bas ste imali (ne)srecu naletit na neku ludaru koja, sve mi se cini nece jos dugo tamo radit ;)
    U svakom slucaju, malo ziva a ste izgubili, ali na kraju se isplatilo :)

Sheena
    24. Kolovoz 2016. 11:22

koala988 pitat cu oboje i nadam se da ce biti isto pozitivno, thnx ;)
    chippica ako ti je ocni tlak na gornjoj granici, za tebe je vjerojatno bolje bez, da. Provjeri si to kasnije dobro. Astigmatizam imam i ja na jednom oku i isto s lecama/naocalama ne vidim savrseno ostro nikad. 
    JaZmajac haha ma istina, a i to mi je vremenski ko da moram tramvajem s remize u Dubravu i natrag, barem bude kraca agonija u bolnici 😂 al osjecam da nece meni jos, ne spusta mi se trbuh nista, mali je aktivan, sve stagnira :) ceka on 9.mjesec da ne mora rođendan slavit dok su ljudi na moru 😆

PALE
    24. Kolovoz 2016. 11:23

Pozdrav!

Moj muž radi s oftamolozima,sad u Svjetlosti pa će pitati za leće i porod. Iako mislim da to više odlučuju ginekolozi i njihov stav.Chippica,svjetlost je super,ja tam idem i većinu doktora poznam i svi su baš dragi i stručni 😉

Ja sam do danas mislila da dobro podnosim bol,bila na brazilki,ajme meni kak to boli 😰 Dvaput sam viknula auuu,a na depilaciju idem godinama,ali ovo je iskustvo,uffff... Dobra priprema za bolove poroda tj carskog.

Danas mi sveki dolazi i nosi ručak i malo će mi peglati,super mi je da su mi mama i sveki 1h udaljeni taman ni blizu ni daleko.

Sheena uživaj na Krku 😉
    Minnie super za kolica 👍

minnie25
    24. Kolovoz 2016. 11:28

Sheena kolica smo ostavili u stanu u Ri. Zadovoljna sam jako. A cijena nam je na kraju bila manja i od sajamske u Zagrebu. Evo slikice, i isprike zbog nereda u pozadini, kako nas sad nema smo iskoristili priliku da otpeljamo tepihe na ciscenje pa je sve razbacano  Na zadnjoj slici je sportski dio (nismo ga slagali jer nam se zurilo). Autosjedalicu poslikam cim stigne postom. 

Inace, jucer sam konacno malo opeljesila DM i Muller i dobar dio pripremila za rodiliste. Jos mi ostaje za kupiti Chicco uloske, spavacice, kremicu za bradavice i od Tosame mrezaste jednokratne gacice. 
    A za rijecko se ne brini, da nesto i je, na dobrom su glasu tako da nema straha :) 

Chippica istina, bitno da su kolica spremna. A zenskice su zbilja na kraju rjesile situaciju super.

tatjana_zg
    24. Kolovoz 2016. 11:56

Chicco uloske cete prije naci u bipi nego u konzumu kaj se tice zagreba. Obisla sam 4 konzuma i svugdje je napisano da artikl stize ubrzo. Usla u bipu i odmah ih nasla. Samo kaj je pakiranje veliko pa im ne stane puno na policu. Ak nisu izlozeni pitajte dal imaju u skladistu.

koala988
    24. Kolovoz 2016. 11:59

da, pokušat ću i ja potražiti tj. pitati u Bipi. Nego torba za rodilište mi je puna, jedva je zatvorim, neće mi stat ti ulošci, morat ću izvadit bar dva paketa ovih drugih haha. ja sam sve stavila u jednu, osim dokumenata i trudničke, to ću staviti u torbicu sa sobom. a posebno ću ostavit doma jednu za izlazak iz rodilišta (koju btw. još nisam spremila). Sve se mislim, ima još vremena, ne osjećam nikakve simptome da bi mogla brzo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.