Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    crocandy
    24. Kolovoz 2016. 17:51

Ja sam inače dost temperamentna osoba, ali su me hormoni u trudnoći skroz smirili.

Što se tiče brazilske, ja idem zadnjih par godina, pa sam navikla na bol, ali kako se hormoni promjene u trudnoći, tako se i meni bol povećala. Iako izdržim tih 10 min. Onda sam mirna mjesec dana :)

Chippica
    24. Kolovoz 2016. 19:23

Saky, Tatjana...jos uvijek u 1 komadu?

Ivcy1306
    24. Kolovoz 2016. 19:44

Pozz cure, netko je pitao za heferol. Ja sam ga dobila i pila nekih 15tak dana i odlucila sam na svoju ruku prestat ih piti. Zasto? Zato jer uz njih moram piti i eutyrox za stitnjacu i sve to ujutro na taste i toliko mi lose sjedalo da sam pocela povracati gore nego sto sam povracala u prvom tromjesecju. I da napomenem nitko mi nije rekao da moram piti i vitamin c uz heferol. 
    Sad od kad ga ne pijem ja se osjecam puno bolje i nemam vise smetnje niti sa probavom! 
    Jedem kupine i ciklu i time pokusavam nadoknadit to sto mi fali!

koala988
    24. Kolovoz 2016. 20:19

Gledam ljetnice, skoro su sve rodile osim još 2-3- :) sad se pitaju kad će konci otpast od šivanja i koliko koga boli. :) tako će bit i ovde hh.
    Ja sutra idem vidit kakva je krvna slika i jesu li trombociti opet padali. Nadam se da nisu. zadnji put su bili na 98.

Jado
    24. Kolovoz 2016. 20:52

A gdje su nase friske mamice? 
    Da nam se jave malo sa statusom

Jado
    24. Kolovoz 2016. 21:00

I da - i ja idem na brazilku godinama i planiram i dalje. I nekako mi se cini da jace boli da...sto mi nije bas drago jer cemu snizavanje praga boli bas sad 

tatjana_zg
    24. Kolovoz 2016. 21:41

Chippica jos uvijek 2u1 😎
    Sutra pregled pa cemo vidjet kaj ce reci jel pocelo il nista jos. Al nema nikakvih simptoma da bi bilo nesto. 
    Mozda i ima laznih al ih ja ne prepoznajem.....

tala
    24. Kolovoz 2016. 22:07

sad ce to krenuti kod nas brzo : ))) 
    tatjana, znas li koliki je patrik sada? tezina? : ) 

curke, jeste kupile ono cudo punjeno kosticama koje se zagrijava (a moze i hladiti), pa se stavi na bebin trbuscic i smanjuje grceve? stvarno ne znam kako se to zove. vidjela sam u mulleru.  

napokon smo mi gotovi s nasom potragom za naocalama. curka je odabrala nesto u bilic vision i sutra im idemo odnijeti nalaze da naprave stakla. onda smo skoknuli do dm-a iskoristiti 1+1 gratis akciju. cvita je dobila jumbo bijele pampersice, jednu nuk staklenu bocicu za pocetak, kremice, a mi nakupovali gluposti za doma da imamo zalihe i to sve za 200 kuna jer sam iskoristila hrpu kupona, -20kuna na palene, -15% na ukupnu kupnju : ))))))))))))

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

sanjac
    24. Kolovoz 2016. 22:07

Minnie lijepa su vam kolica, super kaj ste na kraju uspjeli sve rijesiti 😊

Tala super za nalaz 😊

Vidim da vas dosta pise o lecama. Ja nosim naocale, tako da cu ih imati i na porodu. Al skuzila sam mi se vid pogorsao otkako sam trudna, mada cula sam da je to normalno. Ako se nakon poroda vid ne vrati na staro morat cu provjeravat dioptriju.

Meni je mm jucer prvi put brijao pipicu, jer vise nemrem sama. Micek je tak bio oprezan u pocetku od straha da me ne poreze. Moram priznat da je vrhunski obavio posao. Nadam se samo da ga nebu ulovila panika kad bu me brijao za porod heheh 😊😊

Crna ja pijem heferol skoro 2 tjedna. Par dana mi se na momente pojavila mucnina, stolica je potamnila i najvise 2 dana sam bila bez nje. Uglavnom podnosljivo je za sada.

tatjana_zg
    24. Kolovoz 2016. 22:20

Tala Patrik je prije tjedan dana imao 3750g rekli su da ce na termin imati cca 4200 g. Sutra ne radim uzv pa mi nece reci koliko je dobio, mozda i bolje da ne znam 😆

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.