Tala super za ogtt nalaz ;))
Hvala za info za sv.duh, posto sam i ja tamo nadam se da ce biti isto ;) ja isto mislim da ne moze nista biti tako hitno da ih ne mogu skinuti tamo ako treba, a malu tekucinu i kutijicu sam vec spremila u torbu za porod.
Pišem i napola spavam,uglavnom ovo napisano se odnosi da mm pitao u svjetlosti za leće na porodu,dakle samo u slučaju opće anestezije prilikom carskog nikako leće,ostalo nema nikakve zapreke.
Pale odlicno, hvala :) ovo da losije vidimo sad zbog vode nisam znala, mozda onda ipak odgodim pregled vida.
Vidim da vas hormoni na plac pucaju, ja bih se radje dobro isplakala da sam ne miru nego ovako. Mene pere nervoza, skacem na svih zivih, sve mi na zivce ide, pa cak i moja dobra pasica :-( tako sam ljuta na sebe, a ne mogu si pomoc.
Ona je dobra kao kruh, ali je malo zivahniji pas, a mene to strasno umara. Jedino mi je ok mica koja mi dodje za vrat i prede, to me nekako umiruje.
Chippica meni se place od zivcanosti jer ne mogu kontrolirat sta bi na sve pukla u sekund.
Minnie kolica su mrak..i super da ste uspjeli sve rijesit u babycentru..nekad ne treba odmah pisat prigovore,nađe se i neka dobra duša da sve iza idiota ispravi..
Pale ja bila prije 2-3 tjedna na bikini depilaciji al mislim da je ona meni malo vise od bikini skinula..prvi put u životu..nisam htjela nista govorit jer su me svi uvjerili da to nista ne boli..pa sam se zapitala kak cu trudove podnijeti..mislim da je to sad malo sve osjetljivije zbog trudnoće..inace sam stvarno tolerantna na bol..
Ja u svoju torbu nisam cijeli paket Chicco uložaka strpala,nekih 10-Tak komada..trebam vise odmah za početak? Nekako mislim da ce mi lako mm donjet da ne nosim sve..i jos jedan paket Vir80 sam stavila da se nađe..
Tala super za OGTT..
Ja dobila sad spotanciju na sv.duhu da sam anemična..moram heferol? pit..jel imate vi kakve probleme od njega? Ne bi htjela ne ic na wc po 3-4 dana a ne znam jel smijem ista drugo za željezo
ja sam isto na sv. duhu dobila neke tablete za zeljezo. pravo da kazem, nisam ih ni podigla u apoteci. prije sam pila herefol i nije mi dobro sjedao na zeludac, ali to ti je sve individualno.
uz zeljezo, kazu da se treba unositi i vitamin c.
minnie, odlicna kolica!
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
crna-ja pijem heferol i to vec dugo. nemam problema sa stolicom, a na pocetku sam znala imat, ali nikad ne bi bilo vise od 2 dana bez nje. svejedno bih u toj situaciji popila portalak-sirup koji ti mize ginicka prepisat, omeksa stolicu i pije se 1-3 zlicice na dan, vidis sama koliko ti treba. I pritom je jako jami :)
Trenutno ga ne pijem jer je sve ok samo po sebi ;)
Btw ako ti nije rekla, heferol se pije ujutro na taste uz C-vitamin (ja pijem od dijetpharma) i stolica ce ti od toga biti crna pa se nemoj prepasti.
Nije mi nitko rekao kak se uzima..a pretpostavila sam da treba sa c vitaminom.. A za stolicu..hahaha dobro da znam..
A Tala i mene inace muci zeludac pa se zato i bojim to pit..Al dobro,s obzirom da do sad nisam nista pila bilo bi vrijeme da krenem
Sortiraj odgovore
Najstariji