Sheena-nemam srecom dijagnozu glaukoma, ali sad ako je do 21 normalno, recimo da je imam tako 19/20/21 kako koji put, dakle jos dobar nalaz ali na gornjoj granici. Sad se ne sjecam tocno vrijednosti, ali mislim da je tako nesto bilo.
Pale-super je cut jos jednu dobru preporuku. Bas mi je vazno napraviti kvalitetan pregled tim prije sto mi je vid los, a nikako neki pomak nakon pregleda u Ri.
Hihi brazilska, bila jednom i vise me nece vidjet, bar ne ova kod koje sam bila. Urlala sam i stvarno ne znam jel treba tako boljeti ili me ona zivotinjski ocerupala. Jadna moja gospodicna, natecena je bila skroz. Od tad se "dole" brijem britvicom, a cijele noge voskom i to sama doma, bez problema. Super su glatke i dlake skroz tanke i prorijedjene :)
Ja sam slozila u torbu od kolica stvari za radjaonu i u nju stavila ulozak, gace, higijenu, wc papir,dokumente,vodu.....a u drugu torbu za bolnicu paket chicco ulozaka,spavacice i ostalo kaj smo vec napisale, kaj ce mi trebat za boravak. Necu pretjerivat sa stvarima, lako mi netko donese ionako ce svaki dan dolaziti. Jedino kaj u merkur treba i za dijete donijeti stvari pa to imam u posebnoj vrecici (samo pelene,vlazne i kremu). Uglavnom ne idem sa koferom
Ja san danas teska bomba.Toliko mi malo triba da me dica izbace iz takta da bi sila i plakala al uvucena u neku rupu di me niko nece nac.Brate mili ko da su u pubertetu pa stalno medjusobno reže a kad ja ludin onda odgovaraju. L U D A S A M !!!!
I meni je danas koma dan. Rasplakala bi se samo tako.
Eto isla u duckase po integralne tortilje I nije ih bilo I rasplakala se umalo??
Uzas
Pa nisam ja takva osoba
Na moru sam I trudim se jesti zdravo jer moram na vrazji guk kad se vratim ali nema sanse + tako sam jadna danas.....sve me smeta
Pale hvala 😊
Minnie super izgledaju kolica! ;)) i kakav nered, mora da mi je vid losiji nego mislim ;) a as ste ak sam dobro zapamtila uzeli kao i mi Cybex, nju imam doma i meni izgleda super 😊
Odlicno za Ri bolnicu ;)
chippica dobro da nije glaukom, al prati si to ak je blizu granice. A kaj se brijanja tice, ja sam i dalje vjerna dobroj staroj britvici, cak nekako jos uvijek mogu sama 😆
Ja nemam Chicco uloske, valjda jedina tu haha, mama mi radi u ljekarni pa sam joj lijepo dala popis stvari koje trebam i nisam se zamarala previse 😆 donijela mi je od Simbexa neke. Ogromne 😃
Frabe valjda ti/vam je takav dan, bude sutra bolje sigurno ;)
Stvarno ocaj,mislin oni i nisu nesto drukciji vjerojatno al danas mi je granica skroz nisko.A kako san ka pribijena ja niti viknit ne mogu i jos cu se i rasplakat pred njima.Mama mi nesto govori a ja u plac! Da bar mogu prominit okolis dvi ure pa da se glava malo razbuca al ovako mi sve duplo iritantnije.I od mog ludila beba ne staje ludovat!
Ja sam spakovala torbu, vjerovatno ce mi faliti nesto al neka mi mm donosi, ne nosi mi se bas kofer pa bolje ovako.
Robicu sam dobila od mog brata, i ja sam njima nosila, sad oni meni. Dobila sam i od sogorice, a imam i od moje starije cure, al' to je robica od 3 curice pa se ne nadje bas puno toga! Iskoristicu neutralne bodice i benkice sad za pocetak.
hej, mamice!
mi smo jutros obavili ogtt. nalaz mi se cini super. cvita je vrlo vjerojatno od secera totalno podivljala i jedva sam odsjedila ta dva sata. sad lezim i slazem listu za dm jer ima dobrih 1+1 stvari, a imam i neke kupone i jos -15% na kupnju, pa da iskorisim sve.
sheena, ja na sv. duh, na porod idem s lecama. rekli su mi da nema nikakvih problema. ja bez njih nista ne vidim (dioptrija+astigmatizam). imam neke u kojima se moze i spavati, pa i da bude hitna situacija za carski (mislim si da nikad nije toliko hitno da ne mogu skinuti lece i baciti ih u kos) mogu i s njima tih 45 minuta... carski ionako najcesce danas rade u spinalnoj...
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Ja već godinama idem na depilaciju jednom mj,dublji bikini i noge i ne boli me to uopće,dlake mi se prorijedile i super zadovoljna,ali brazilka je koma,nikad više.😂
Dok si trudna ne isplati se ići na pregled vida zbog viška vode vid lošiji,ja dobijem besplatni pregled zbog poznanstva i tako mi rekli,nije realno stanje.Mm pitao za porod rekli da nikakve zapreke nema ni za carski ni za običan porod,osim ako ideš na opću anesteziju,ali zna da neki ginekolozi inzistiraju vjerojatno iz razloga da ne završiš na općoj anesteziji.Tako da nažalost ovisi o ginekologu ☹️
Minnie super kolica 👍
Ja sam u ponedjeljak bila sva koma,isplakala sam se i sad sam ok,počeli me hormoni zezati.
Ja imam jednu adidas sportsku torbu veću punu zbog carskog nisam dodatnu torbu,cura koja došla da joj pukao vodenjak imala istu takvu ali malo manju i još veliku vrećicu.Ulošci zauzimaju hrpu mjesta.
Sortiraj odgovore
Najstariji