Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jado
    23. Kolovoz 2016. 17:33

Nerviraju me nasi ducani sa ti plavi-rozo. I eventualno sivo. Kao da nema drugih boja
    Meni je svejedno koji je spol samo da mi je zdrava beba sa kako se kaze - 10 prstica na rukicama, 10 na nogicama 😊  ali mom bi doku bilo bolje da ne grijesi 😂 inace bum ga sprasila sam tak 😅
    Tala os nes nesto rozo ili plavo se mora potkrasti 😊
    Ja cu torbu sloziti kad se vratiom u zg. Niti nemam jos sve.
    Moram u shopping.

tatjana_zg
    23. Kolovoz 2016. 18:03

Na fejsu na stranici merkur primalje u slikama ima popis kaj ide u torbu za rodiliste i u torbu za radjaonu. Ja sam po tome slagala. I dodala jos par stvari kaj su cure tu rekle (podloga za prematanje da ne lezim na zmazanoj plahti, maramice za dezinfekciju i takve stvari)

Hubica01
    23. Kolovoz 2016. 19:17

Crna i Sanjac, ja sam već imala neku kao upalicu pa mi je propisao Lactogyn, pa mi je prošlo od toga... morat ću i ja mijenjati češće gaćice, a i mijenjam najmanje 2 puta..dnevne ni ne nosim jer mi je od toga još gore... Urinokultura je u redu isto.
    I mene JaZmajec živcira podjela na rozo i plavo..jedan dan mi je mama htjela kupiti neke benkice i na kraju su samo bile te boje... ma strašno.. zalomi se i plava i roza ali u granicama :)

koala988
    23. Kolovoz 2016. 19:18

makonja ja isto ko tatjana, imala sam sve doma i prije neki dan sam složila torbu, točno negdi misec dana prije termina :)

sanjac nekih 15-20ak stranica prije na forumu imaš moj post u kojem sam nabrojala sve što sam stavila u torbu...

sanjac
    23. Kolovoz 2016. 19:41

tatjana vidjela sam taj popis na stranici, posluzit ce okvirno :)

koala ma ja imam manje vise sve sto se spominjalo na forumu, samo me strah da u torbu za radaonu ne zaboravim nekaj staviti, pa bum morala cekat da mm dosnese drugu torbu :)

koala988
    23. Kolovoz 2016. 19:52

mislim da je najpotrebnije imati sa sobom trudničku, sve nalaze, osobnu, zdravstvenu, uputnicu i potvrdu ukoliko je muž na porodu, vodu i nakon poroda jednokratne gačice i uloške i dezinfekcijsko sredstvo ili maramice. Sve ostalo se da nadoknaditi sutradan u slučaju da se zaboravi ;)

tala
    23. Kolovoz 2016. 20:45

ja sam u "odmah torbu" stavila:
    chicco uloske
    piđamu u kojoj cu roditi+carape
    rolu papira/vlazne i obicne maramice
    dva rucnika
    neseser s mini kozmetikom, britvicom, jednokratnim gacicama.
    neke plocice za prigristi i vafle :D

u jednu vrecicu na vrhu sve nakon poroda da mi ne prckaju po torbi: spavacica/mrezaste gacice/ulozak/2jastucica za grudi/

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Sunnyday
    23. Kolovoz 2016. 21:19

Ja sam opet isla u shopping, mislim da sad imam sve za torbu za bolnicu, jedino sam jednokratne gacice zaboravila kupiti.
    Uclanila sam se u Baby centar, imaju popust na avent, tommee tippee i nuk.
    Tala cini mi se da sam u baby centru vidjela stokke dekice za kolica, ali nisam pitala jel imaju drukere.

tala
    23. Kolovoz 2016. 21:34

vidjela sam te nove dekice i nemaju drukere. navodno zele prosiriti trziste, pa da ne budu samo za stokke kolica : ) 

sutra idem na ogtt, pa cu usput u bio&bio kupiti onaj caj lista maline da procitam o cemu se tu radi : ) 

od sutra u dm-u 1+1 gratis:
    http://www.dm-drogeriemarkt.hr/linkableblob/hr_homepage/856870/data/1_plus_1_gratis_katalog_kolovoz_2016-data.pdf?v=1471946081000

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Jado
    23. Kolovoz 2016. 21:38

Ja mislim u torbu odmah staviti:
    Uloske, termalnu vodu, spavacicu, jednokr gacice, malo pakiranje pelena (dobije se u Bubamari od Violete mislim, 8 kom), japanke, rucnik, toalet papir, vl maramice, jastucice za grudi, vodu, krekeri/power bars ili sl. 
    Naravno i svu med dokumentaciju
    Mislim da je to dosta. Javite ako sta jos fali prema vasem misljenju.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.