Hubica a gdje ides na preglede?
Ako se ide privatno ne znam koliko je moguca greska 😊 Isto tako mi moj private dok rekao da je u Petrovoj jako dobar uzv. Dok recimo Sv Duh i nije bas ali mojoj prijateljici rekli curka od 20tt i dalje je tako. Trudna je 2 tj vise od mene. Eh sad. Ako se svi varaju onda stvarno! Iako ja sam cekala do 20tt isto da potvrdi i tek onda krenula sa kupovinom. Vecinu neutralno kupujem ali zalomi se kina ruzicasta tockica, rub na rukavu i sl. ❤❤
Pale haha isto je i nama, na svakom pregledu iznova prva recenica je "spol znate? evo vidi se " i nas nije sramezljiv ;)
a mama mi svako malo upada s pricama kak su fulali tome i tome spol, ona bi curicu posto dva unuka vec ima 😃
Joj ja sam sva u dvojbama skocit jos ovaj vikend do Krka ili ne..posto bude 2tj prije termina malo me strah, a opet more mi jako pase sad u trudnoci, a iz Krka sam natrag za 2h 😆 vjerojatno mislite da nisam normalna 😃
Hvala svima na divnim, utješnim odgovorima :)
Niti ne znam što mi sve treba za bebu, tako da ću malo istražiti net. Gdje inače kupujete dječju robicu i opremu? jel mislite da se više isplati otići u SLO po sve sta mi trenutno treba?
Ne mislim kupovati baš sve sve odmah (tipa prijenosni krevetić i sl.) jer mislim da to mogu i poslije kad bude zatrebalo.
I svakako mislim da ću sljedeći tjedan u kupovinu jer i meni postaje sve teže i teže kretati se, nekad mi se odjednom srce uzlupa i kao da ne mogu udahnuti zrak do kraja.
Ne znam da li je to za ovu temu, ali me zanima da li ste sačuvali pupkovinu (ili sto vec) radi matičnih stanica? To mi se sve čini kao neke teorije, jedna strana kaže 'tko zna gdje završe te stanice', druga strana se jako zalaže za to...pa ne znam sto bih mislila o tome?
frabe, nikakvih pomaka nije bilo. mi smo svaku vecer vani i dosta prohodamo.
puno se bolje osjecam otkad sam aktivna. ne nosim nista tesko, ali radim normalno po stanu, cistim, peglam...
meni su na sv. duhu dva puta rekli da je decko : )))) a privatnica je vec u 12om tjednu rekla da je curka 99%, u 16om tjednu 100% potvrdila.
jazmajac, meni se jucer skoro zalomila neka prljavo roza bocica :D
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Sheena ja te apsolutno razumijem, ja sam prosli vikend sama vozila od rijeke do zagreba i onda sam sama sebi rekla da sam pretjerala 😝😝
Al nemam mira ni 5 minuta, mislim da cu cijelu kucu preuredit ako izdrzim do termina 😜
Stvarno, jel planira netko sacuvati stanice iz pupkovine? Ja ne znam ni sama, ne svidja mi se hrpa toga tu, a opet zamisli da jednog dana trebaju a nemamo ih.
Pale, Ne idem kod privatnika, idem kod ovog soc...nije njima taj uzv neka tehnologija, bogzna kad je to mijenjano... -.- planiramo na taj 4D čim se uselimo jer smo sada oko papira i pospremanja i tak to...
Isto kupujem sve neutralno...bijelo...sivo..čak i plavo.. moja mama kupila neku narančastu piđamu s jopcima iz Lidla, ak bude muško, bude i to nosio..ne mora sad sve bit striktno plavo ili rozo ;))
Frabe, ništa me ne svrbi ali imam neki miris čudnovati...daj bože da nisu gljivice... ne znam kako vi, ali kad idem bilo kamo i vratim se doma, gaćice su mi mokre mokre..jel tako vama? Sorry ak vam je malo gadljivo :)
Sheena, da je meni more bliže, otišla bih i ja se kupati :))
Crocandy, ja sam isto razmišljala o pohrani matičnih stanica iz pupkovine, ali nisam još to istražila... već smo o tome pričali da ima neka procedura oko toga...
Angel da, bas tako, imam tolko toga u planu ovih dana, nemam mira :) a i zapravo je 3tj a ne 2tj plus muza mi nece bit za vikend jer ima dvije svirke izvan zg-a, a na krku budu i starci i seka i sogor, ako bilo kaj bude voze me odmah, a u zgu sam sama cijele noci.
Oko pupkovine ja isto razmisljam kao Angel, tj.dvoumim se jos uvijek.
Znam za te maticne da u Hr je to zaklada Ana Rukavina, oni uzmu te stanice ali ne garantiraju da su zdrave, odnosno upotrebljive. Jedna poznanica mi je pricala da su oni naručili da im se dostavi neki kovčeg iz Austrije ako se ne varam, u to se pohrane stanice i šalju nazad u Austriju gdje potvrde da li su zdrave. Ako su zdrave, šalju račun na naplatu. I sa sigurnošću znam da je skuplje u Austriji nego kod nas.
mi ih ne cemo pohraniti. trazit cemo da pupkovina otpulsira do kraja i da moje dijete dobije svoje maticne stanice natrag.
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Sortiraj odgovore
Najstariji