Koala988 ja sam slozila u neseser od kofera sve sto sam dosada kupila, ali vidim da to nece funkcionirati jer cak i bez rucnika i Chicco ulozaka sad vec mjesta u njemu nemam. Sad razmisljam u koju torbu da to sve pobacam da mi bude dovoljno velika, a da ipak nije preglomazna poput nekog kofera.
Sve za maloga i mene za izlazak ide u torbu od kolica, ako stigne haha Narucili smo od Skip Hopa izvana, valjda ce stici na vrijeme.
A brazilsku inace svi hvale da ne boli i isto sam kao i vi cure otisla jednom i vise nikad. Tri dana nisam mogla hodati koliko sam bila iskasapljena. Blazena britvica...
Curke, hvala vam! Sva sreca da prigovor nisam pisala i da sam pustila da vidim kako ce se to sve odigrati do kraja. Ovu individualku bar sad znam da moram izbjegavati kad nesto kod njih kupujem i gotovo.
Sheena hvala ti! Da, uzeli smo Cybex Cloud Q. Koju ste vi? Meni je na ovoj nasoj super opcija sto moze u lezeci polozaj tako da necemo morati maloga stalno seliti u kosaru.
Vidim da sve placete... Neki dan sam i ja prvi put... Do tada sam bila "normalna" trudnica haha Izgleda da sto smo vise pri kraju, to nas vise hormoni zezaju. Ali boli nas briga, sad imamo opravdanje. Ja sam zahvaljujuci placu da nemamo pol toga spremno neki dan dosta dobro prosla. Dobila sam kolica, as, kozmetiku za bolnicu, gricke i zvecke za maloga, robicu za izlazak, iz Malog Andela (paket sutra stize) jastuk za dojenje, tetra pelene i sl. Sogi mi je donijela robicu konacno da razvrstam plus dobit cu od Fisher Pricea mobil za krevetac i 4Moms onu brutalnu kadu u koju je odmah integrirana vaga. Tako da si ja sve mislim da bi mogla i malo cesce zaplakati hahhaha
Jos sljedeci tjedan Ikea, pa mi preostaje naruciti posteljinu. A iza toga samo laganini, sve mogu i u hodu. Bitno je da smo konacno sve ove "hitne" stavke skinuli s dnevnog reda.
Tala, nismo jos to kupili. Zasad ni necemo. Za takve stvari cu pricekati da vidim hoce li nam skuziti svrsi. Jos uvijek zivim u nadi da cemo mi te grcice mozda nekim divnim cudom uspjeti izbjeci...
Stisla san noge na spomen brazilske! 😂
Danas bila kontrola i nema daljnjeg otvaranja al ni kretanja.
I najava briseva koje smo spominjale a ja vas pitala jel zbog simptoma radite ili jer evo meni sad prvi spomen.
Kaze da beba ima oko 1700 i sve je ok.
Ja san cili daaaan grozno nikakva i jos me sve stisce i pritisce naprid i nazad i kad mi neko kaze "lipo uzivaj sad dok lezis" bi ga nogom makla samo da istu mogu dignit bez straha da cu se prosut.
Mislim da cu sljedeci tjedan pocet slat dobrovoljce u kupovinu a zssad jos nista nisan uzimala. 🙈
Tala super za ogtt!!!! Ljubomorna sam 😉 Daju u DMu 15% na ukupni racun I na 1+ i bodove iz knjizice? Ja bi isto po pelene I bb kremu i stosta
Uffff ja ne znam kako vam se da sa tim britvicama zezati cak sam isla prije na ipl pa si smanjila dlakice a sad uredno brazilka 😍
Na brazilsku nebi nikad pa ni tad.. Jednostavno sam preosjetljiva i boli me jako.. Noge cupam jednom godišnje i to tempiram kad nema susjeda, pozatvaram prozore pustim glasno muziku zatvorim se u sobu i urlam (ne mogu se suzdržat) uglavnom ih brijem, ne mogu si zamislit bikini cupat 😱😱😱
Minnie super su količaca 💗💗
Tala super za nalaz 😊
Frabe jako mi je drago da je sve ok kod vas, za nervozu ne brini sve smo takve zadnjih mjeseci i sve nam ide na živce.. P.s. Jučer sam imala grc od pol sata.. 😖😖😖
Chippica ili tatjana ne znam koja je napisala da je zivcira na psa :D i meni se to događa.. Jadan on sa mnom.. A dobar je ko kruh, ali toliko mi zna dic živac da podivljam.. Danas je prasnuo salamu sa stola 😠😠 srećom pa ga je muz našao jer da sam ja, slom zivaca bi dobila valjda..
Danas su bili brat od muža i zena s klincem.. Donijeli su nam robice.. Ova se začudila kak smo puno nakupovali pa me pitala da nisu blizanci ahahahah bas su nam dopunili s nekim stvarima koje nemamo.. Tipa pidzamice i ručnici.. I kombinezoncici kojih nismo imali bas puno, a ona je malog samo u to oblacila.. Baš super!! I skroz su očuvane stvari :)
Od one prijateljice neću nis ni uzet belj belj
Imam ozbiljno pitanje.. Ima li koja od vas da joj je kičma popustila.. Ja kad ležim kad su misici opušteni valjda kad god se pomaknem.. Bilo udahnem, dignem nogu, znači bilo kakav lagani pokret cujem kak mi pucka na sredini, ispod lopatica 10 cm cca.. Ne boli me, ali mi zivce diže jer ne znam o cem se radi..
Ja sad vidin da san ocistila umisto poslala cili komentar di su mi kolica super i Talin nalaz.Crnu pitala za fibru jel joj pala i tako se raspisala za neki izbrisani forum ocito.. 😂
Ma moji zivci me najvise smetaju zbog dice jer ja san u stanju rasplakat se koliko me izbace iz takta a ono to mi nije bas pedagoski hit.Nisu nista ekstra skrivili nego je brze prestanen tolerirat njihova ludila pa oni na moje odgovore i tako u krug.. 😩Nadan se da cemo sutra opet bit najbolji prijatelji i skupa gledat crtice i izlezavat se dok ne smugnu u bake ili tata dodje pa odu u skitnju.. 😍
Grc san i ja imala jucer ranom zorom u krevetu i Bogu hvala nije se zadrza i kulminira.
Meni je samo jednom stao da se nije rashaklao do jaja.. Inače me uvijek fino sfrce da ne znam za sebe tri dana poslije..
Inače.. Pišem s tableta koji ima bas fini autocorrect.. Pol tog sam napise.. Pa ne zamjerite greške :D bar ne meni :D
nemam te napade hormona, pa ne znam kako vam je. curka mi je skroz dobra i sve mi pomaze. dobro, ona je vec velika i samostalna, pa cisti svoju sobu, radi nam caj, nosi vrecice iz trgovine..uglavnom, super... sad kad dolazi beba, kupujemo samponice i gluposti i njezina je zadaca da to isproba, pa mi radi listu djecjih pjesmica za spavanac i kusava frutekove kasice i sokice... vidi se ta velika razlika u godinama. nadam se da ce unatoc svemu biti povezane. pokusavam uvijek kad kupim nesto za cvitu, uzeti i nesto za nju ili joj reci kako ce ona biti super starija sestra, da sam ponosna sto je tako brizna...
jazmajac, samo primjer, luksepil trake za depilaciju su 1+1 gratis za 26 kuna, na to ide jos -30% iz babybonus knjizice i jos -15% na ukupnu kupnju sam koristila.
uzela sam pampers premium vel. 2. cijena 120 kuna. u knjizici je -20 kuna i -15% na ukupnu kupnju i izasle su me 85 kuna. unutra je 80 komada pelena, pa ispada odlicna cijena.
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Jutro curke!
Ja napokon dobro spavala 😉 Sad se izležavam i čitam vas.
Tala tako sam i ja koristila kupone osim što tada nije bilo 1+1,ali ništa mi ne treba od toga.Mislim da će ti super funkcionirati stvar sa sekom jer moja seka skoro 13.5g mlađa i baš se dobro oduvijek slažemo,sad meni dođe u Zg kad ide van,u shoping,ja sam nju čuvala kao malu,ali mama nije forsirala,sad će ona meni čuvati moje dijete,taman na faks kreće nagodinu.Sad smo bili baš u shopingu za njezin maturalac,danas ide u Barcelonu.
JaZmajac ni ja ne mogu zamisliti britvicu,ali ni brazilku,držim se onog kak sam prije išla i to me uopće ne boli-dublji bikini.
Frabe super zbog pregleda,još koji tjedan mirovanje,pa ćeš možda moći laganini kretanje.
Valjda će nam se uskoro javiti friške mame?
Imam namjeru malo prelistati ljetnice ak ima koja sa CR u Petrovoj,ali kad vidim koliko str ima odustanem.
minnie, ta vaša as djeluje odlicno, pokazala nam je prodavacica, ali mi smo ipak uzeli cybex aton q storm cisto iz financijskih razloga jer smo kupovali sve troje (kolica, kosara, as) istovremeno, a i ta nasa nam se cini super, samo je bez opcije lezeceg polozaja.
Dobro jutro svima :) Frabe, nadam se da je danas bolji dan ;)
Jutro mamice! :)
Danas je baš lijep dan i ja imam pregled uskoro, za sat i pol :))) držite mi srećke da je sve u redu! Nadam se da je i jedva čekam vidjeti svoju curku! :)
Tala super za ogtt :))
JaZmajec,nisam nikada išla na tu brazilku... upotrebljavam epilator već dugi niz godina i dlačice su mi onak ful tanke pa nemam s tim problema (mislim na noge) dok intimne dijelove rješavam s britvicom..to me fakat boli ufff
Minnie, super su kolica :)
Baš sam vas htjela pitati jel imate koga da vas živcira , mene živciraju neki ljudi a kad mi se kaže nešto s nekim meni čudnim tonom, suze na oči... koma -.-
Sortiraj odgovore
Najstariji