Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frabe
    22. Kolovoz 2016. 22:52

Cek set za njegu ili ??? Ispod pises avent,tommee pa mislim na bocice i dude?

Jado
    22. Kolovoz 2016. 23:47

Frabe da set za njegu
    Dobije se sve odjednom I bok. Samo koliko vrijedi to?
    Citam da su na kraju aspiratore opet kupovale mame posebno

tala
    23. Kolovoz 2016. 00:06

ja ne znam kakav je to set : / 
    ono sto su cure kupovale, a unutra budu skarice, setka, cesalj...? 

ja to nisam uzimala. ne znam kidati nokte skaricama. cesalj i cetku sam dobila iz dm-a. s oko 4 mjeseca cu uzeti one neke gumene cetkice za prve zubice. vidjela sam dvije za dvadesetak kuna. 

frabe, da ja sam isto otvorena tako nesto prst-dva, ali svugdje normalno hodam i sve radim. ovi moji na sv. duhu uopce ne dizu paniku oko toga, za razliku od moje privatnice (kod koje vise ne idem..). ja sam si zacrtala jos 4 tjedna, a onda neka pici van ako zeli... : )

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Sunnyday
    23. Kolovoz 2016. 00:11

JaZmajac i ja sam se zbunila ali jasno mi je sad, pises o setu (cesalj, cetka, aspirator... A ne dudice i flasice ) 
    ja sam posebno kupila aspirator, posebno toplomjer jer ovaj aspirator kao u philipsovom setu mi nije valjao,a imam i ovakav toplomjer ali je lakse sa onim za usi,jer ne moras buditi bebu.

croatina
    23. Kolovoz 2016. 00:52

Boook društvance 😊
    Evo i mene napokon :D jos sam u komadu frabe ne brini😂😂
    Skroz sam vas zapostavila.. Imali smo u subotu druženje s frendovima prije nego rodim pa dok sam pripremila i raspremila joj mene ah :) bilo je 13 ljudi pa možete mislit
    Tu i tamo upalim forum, ali ne mogu vas ste popratiti.. Mislim da sam 30 stranica u zaostatku 😂
    Čestitke mimici na bebanu 😊 nadam se da uživate 
    Novima, dobrodošle :D
    Složili smo kinderbet!!! 🎉🎆🎇🎊🎏📣🎋🎈aleluja više :D
    Izgleda brutalno moram se pohvalit ahaha :D stavim sliku sad koji dan.. 
    Moram vam se potuzit.. Sjećate se one rasprave o robici? E pa bliska mi osoba, jedna od tih koja je na sva usta govorila kak nama cuva robicu,  me pitala jel mi kaj treba kombinezoncica ili neceg.. Ja govorim pa gle kaj imas viška daj pa ti vratim.. (njeno dijete ima 3god) ona kaže ma ne nemam viška nego cu ti dat tih par kombinezoncica malih brojeva.. To me toliko nazivciralo da neću ni to uzet od nje.. Svakom je mrsko dat svoje, Al onda nemoj trubit kak cuvas meni ak ne mislis dat.. Radije si sama kupim (sto i jesam) nego da mi se poslije to spominje ili ak to tak teško daješ..

Sunnyday
    23. Kolovoz 2016. 01:02

Croatina prvo, neka si ti jos u komadu  a drugo jako je ruzno od nje sto tako govori a drugacije postupa al ne sekiraj se.

croatina
    23. Kolovoz 2016. 01:19

Ooo evo nam jos jedne noćne ptice 😂😂 ja sam si poremetila ritam skroz.. Zaspem iza 2, probudim se s muzem u 7, budna sam do 9, zaspem do 12 i tak u krug... Tješim se da nece dugo.. Još mjesec dana pa kad koj mili moj 😅😅
    Ma to me tak zasmetalo.. Bas vidim razliku između ljudi koji daju od srca i ovih koji gledaju na svaku stvar.. Šogorica mi doslovno gura stvari i govori o tome svaki put kad se vidimo.. Srećom pa smo ionako sve kupili pa ne ovisimo ni o kome i nadam se da ce tako ostati..
    Jesam da.. Ja i moj mali smo se skompali i izgleda da mu je bas fino nutra :D neka mu bude sve do termina :D 
    Udarci su me počeli boljeti 😱 neki puta me zaboli da imam osjećaj kao da me cupnuo za maternicu iznutra 😂😂

Sunnyday
    23. Kolovoz 2016. 01:46

Budna sam ja do 2-3 svaku noc, navikla sam tako jer od kad sam mama film se moze pogledati jedino tad. Tako smo mm i ja ostajali do kasno budni da pogledamo film, ili sam ja radila nesto za sebe npr pocupam obrve ili nalakiram nokte...sad je moja cura velika i sve to ja mogu kad je ona budna, ali navikla je cudo 

Crna191
    23. Kolovoz 2016. 08:59

Jutro..
    Evo ja živa,obavila vađenje krvi i davanje urina..ovaj internet je čudo,ni Dr vise ne moraš ići..javim joj se mailom,dobije nalaze mailom..
    Temperatura za sad pala,nadam se da ce tako i Ostat jer da sam jucer trebala ic rodit,mislim da bi me mogli samo na carski..ono je bilo katastrofa..spavala sam nekih 12h pa mislim da sam se odmorila..
    Tala da na sv.duhu su bas opušteni..jucer mi nonšalantno rekao da prestanem sa tbl za cerviks,da mogu sad vec rodit i da sta izvode sa tbl za stitnu..
    Mene isto dosta boli kad se malac prevrće..samo meni kao da cijelu nogu gura van..srećom pa se on jucer javljao da ne moram i o tome brinut..al je bio puno nježniji,kao da zna da mi nije dobro

PALE
    23. Kolovoz 2016. 10:05

Jutro!
    Uff sad vidim da nisam jedina,opet nisam spavala,jučer sam se žalila kako je puuno mirniji pa je to nadoknadio od 00-03h baš jaakim udarcima,onda sam se brinula zašto tako jako lupa,a u 8h nam bio majstor za redovni godišnji servis plinskog bojlera.Tako da jedva gledam i glava me rastura.Muž mi je rekao da sam već zahtjevna mama,ne valja kad je miran,ne valja kad lupa 😂

O baby centru ni ja nemam dobro mišljenje,samo jedna prodavačica bila ok.Ni nama nije zapisala ime,već samo broj,isto je upozorila,ona rekla da joj ime nije bitno😃 Kad je sjedalica došla nisu nas zvali,već mi njih,ali je stvarno bila nova,zapakirana i došla u roku pa se nisam živcirala.

JaZmajac ja nisam kupila set,većinu stvari sam kupila sa onim popustima u dm,digitalni toplomjer imam,a onaj za uho ću naknadno kupiti kao i usisni aspirator,za početak kupila obični i fiziološki,ne bih mogla tako maloj bebi odmah taj na usisivač.
    Croatina drago mi da si u komadu,sad čim nekog nema odmah pomislim na porod 😊
    Crna i ja imala temp tijekom trudnoće,lupocet i odmor par dana i bilo sve ok plus juhe i vitamini.
    Idem malo pospremiti i do trgovine...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.