Lijep pozdrav svima. Bome ste se raspisale, jučer mi je glava pucala zbog promjene vremena pa vas nisam ni pratila. Vidim da spominjete cijene u Kozmu, baš sam u subotu ujutro bila jer sam gledala njihov katalog gdje piše da su vlažne maramice Pampers 4x64 29,99 kn i u trgovini koštaju oko 44 kn. Nisam bila sigurna jesam li gledala krivi katalog ili št.
Hjedoh vas pitati jesu li vama bila zatezanja u donjem dijelu trbuha kad duže hodate ili nešto radite? Baš sam jučer šetala pa m je zatezalo i onda moram malo stati i odmoriti. Sad sam 26+4.
Meni organizam očito šalje signale da su ovo posljednji trenuci/tjedni odmora pa spavam često. Evo i sad sam spavala sat vremena iako sam sinoć dobro odspavala od 11 do 8 jutros. Imam osjećaj da sam konstantno umorna.
Minnie moj je u 29. bia glavicom dole skroz pa sad opet mislin da izvodi cirkus i da nije to trajno jos polozaj.
Borsu cu isto jednu sa sobom i osnovno a sve ostalo u hodu ce donosit muz i nije mi to presing.I sad san tako kad san lezala pa ne vidin zasto ne bi i kad rodin.
Ovo za dude sestre cesto sad savjetuju u nas,pogotovo ako beba dobije zuticu pa je pod plavim svitlom da bude mirnija.
A za spavacicu ne znan,sad smo ih uredno imali i nije falilo.
Antartika, meni se to događa u zadnjih mjesec dana, čim duže hodam, ili bilo kaj da radim,osjetim zatezanje dolje i jednostavno moram stati i odmoriti... kad odmorim, odmah mi je bolje...zato se ne forsati s ničim :)
Šta se tiče torbe za rodilište, u njoj će svakako biti nešto za jesti tipa krekeri, corny i sl. ja kamo god idem, stalno mislim o hrani i jel imam kaj u torbi :))
Antartika meni jesu ta zatezanja bila kod duzih i kod kracih akcija a sad vec i neovisno o kretanju.
Koala spavaj kad mozes,meni se spava stalno i ka da san pogubljena pa doslovce tri minute zatvorim oci i nesto me trzne i tako stalno.
Uf i ja stalno mislim o hrani i stalno mi vazno da nisam gladna. Rado bi da mogu kao vecina ljudi - jedu 2x dnevno ali no-no. 3xobrok i 2 snacka.
Tako sam se namucila urediti si prehranu ali sljaka samo kad si kod kuce. A cim odes negdje teze ide....
Bagi_ca sta kazu reci nam ☺
Tala ja ne zivim u zg uopce tako sa mi do zg treba 20tak min bez prometa a di ne ako bude "spica". Jos ako idem u Petrovu...40tak min
Ja sam si kontala ili cekam dragog ako nije kod kuce. Pitat cu dok u bolnici da mi pojasne razmak medju trudovima i na sta sve da pazim. Ili zovem hitnu i molim ih za pomoc - ako mislim da nesto nije ok. Samo se bojim da hitna vozi prema Sv Duhu automatski. Nisu taxi sluzba naravski 😉
Ja sam sad 2h spavala i bolje mi je,tlak mi je izgleda jako nizak opet,Niko danas mirniji nego inače,ali barem se javlja,ja sam sva bljak volje,a normabel jučer popila pa očito i on uspavan.
Crna brzo ozdravi 😉
Frabe da li ti tako bilo i u drugim trudnoćama sa bolovima ili stvarno svaka trudnoća individualna?
Bagica super kaj ideš doma i da je sve ok 👍
Antartika malo uspori tempo i meni tako već od 26-27tt
Baš vas je odjednom puno koji su blizu terminu,sad svima gledam stickere 😄
Minnie ništa ti to ne znači da li se beba okrenula,meni se okrenula oko 28tt,to je još i bolje,ne znači da ćeš ranije roditi 😉
Bagica nek si ti kuci i zatvorena,moguce da je samo malo kontrakcija bilo pa si ih jace osjetila al bitno da ne utjece na otvaranje!
Crna nadan se da je samo brzoprolazna virozica al isto odmiruj da ode sta prije!
Pale ova trudnoca je za mene cila ????,nema veze nista s prijasnjima!
Sortiraj odgovore
Najstariji