minnie strasno stvarno, sve gore i gore cim ste vise u kontaktu s njima :/
Mogu mislit kak bi bili ludi da ste dosli di Rijeke i da su vam rekli "Dođite sutra. Mozda."
Ovo za adaptere i nama nisu znali u Zgu, kupili kosaru, kolica i autosjedalicu sve od Cybexa, znaci kak sam vec pisala kosaru smo dobili u ducanu, a ostalo su nam dostavili na kucnu adresu naknadno, kad je sve doslo smo vidjeli da nedostaju adapteri pa je muz otisao u ducan po njih uvjeren da idu uz kosaru, jedna prodavacica je tvrdila da je u pravu, druga da je trebalo doci s kolicima iz Rijeke, treca da s jajetom iz Slovenije, na kraju su ih nasli u ducanu i shvatili da je njihova greska, da su nam ih trebali oni dati s kosarom. Ne kuzim kak ne znaju takve stvari 😕
Toj koja je nezainteresirana za prodaju nista ne triba govorit nego lipo napises mail na firmu.Naravno ako je stvarno izignorirala vase pokusaje da sklopite najbolji moguci posa za vas ka kupce a ona ga je u mogucnosti ostvarit s pozicije na kojoj je.Nije bit jel to nesto 50 ili 5000 kn,njeno je prezentirat to najbolje i omogucit kupcu vrhunsku kvalitetu usluge.Bila san u toj bransi godinama i okretala velike cifre upravo povlaceci artikle iz drugih gradiva da bi kupac dobia kompletirano sta trazi za svoj novac.Izlozbeni artikal,ukoliko je ostecen,automatski mora ic po nizoj cijeni i ona to mora prijavit direktivi-oni naravno ne mogu poznavat ostecenja u ducanu al po prijavi ih ne mogu prodavat ka nesto tvornicki upakovano sa skladista.Mislin da nije to bas neka noname firma da bi si mogli dozvolit da posluju na nacin da riskiraju losu reklamu i ako se stvarno radi o aljkavosti zaposlene koja se pravi da je alfa i omega koja vama cini uslugu napisi mail sa svim mogucim podacima glede narudzbe.
Moran rec da kod prodaje takvih proizvoda di ima masu varijacija i stalno nesto novo izlazi moze dic do toga da u odredjenom momentu prodavac nije bas u shemi s necim al zato postoje i prospekti i kolege i distributeri koji su u svakom trenu njoj tu zaposlenoj duzni objasnit proizvod koji ona ne zna kupcu prezentirat (ovo za adaptere i nastavke pisen).Pa i kad ne zna ako samo malo volje pokaze ce svak iole normalan to prihvatit simpaticnim a ne da se jos prgavo postavlja pri svakom kontaktu.To trgovac nikad sebi ne smi dozvolit,prodava on mortadelu ili mercedesa svoje probleme ne smi ispoljit u feti salame od 25 deka jer joj se ne da tanje rezat ili prodajom mercedesa sa motorom fice!
Eto san se raspisala al san dugo bila s obe strane pulta pa san si dala za pravo 🙈
Ajme i ja bi poludila da kroz to prolazim
Ja sam bila lijena traziti postoji li isofix baza (vama priznam) i poslala mail prodavacu da mi napise sa kojim proizv je as kompatibilna. Sve su mi lijepo pojasnili bez problema.
I slazem se sa Frabe - odmah zalbu nemate tu sta. Ja bi i na ducan i na upravu slala odmah. Ali ozbiljno.
joj, cure, jos se nekako nisam ni zivcirala jer mi je vazno da as stigne inace ne znam u cemu ce cvita doma iz bolnice : ) a plava navlaka, bit ce dobra boja za ljeto, tako se tjesim, hahaha....
ali, ti nasi prodavaci, kao da ne zele prodati, a o komunikaciji ne bih. pa mogli su nazvati.
mm veceras, nekoliko minuta prije zatvaranja mullera, navalio da uđemo po mini kozmetiku za bolnicu, a meni se ne da na brzinu. tada on ispali sav ozbiljan "ti mozes svaki tren roditi". ja sam se odvalila od smijeha na sred trga
inace, imaju pakiranje pampers maramica 6 komada-40 kuna, onaj nas omeksivac soft&oils se tamo zove vernel i sad je na akciji za 10 kuna, stiglo je par novih nuk bocica, cak i odjecu za bebu imaju... : )))
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
I ja se slazem trebas zalbu napisati, frabe je to fino objasnila.
Crna jesi li isla kod doktora? Jel spala temperatura?
JaZmajac bila ti lina ili ne opet taj mail imas pravo poslat i trazit upute.Jadni ti smo tek ako stvarno budemo ko tupine kupovali macke u vreci.Taj novac kojim kupujem smo zaradili na nekom radnom mistu ostavljajuci svaki dan i sbagu i zivce i isti cu trosit di ce opet neko ostavit svoje snage ako zeli priljev na tekuci racun.I nema tu frustracija i bezobrazluka (ne bi tribalo bit,jel'te!).Ovisni smo jedni o drugima,zakon ponude i potraznje i gotovo.
Tala mislin da ti uz tu plavu oni mogu narucit bas trazenu boju ako im to dobavljac omogucava?Lipo i ti na mail sve pitaj! 😊
Sad si me sitila da moran i Nuk kupit a da neman pojma sta sad postoji a ocito cu po sjecanju slat muza sta da uzme.
Ti si ono ka i ja prst otvorena?
Curke sto smo na kraju zakljucile? Da li se isplati kupovati setove za njegu beba? Vidim da su vise manje oko 2xx kn.
Avent, Tommee T...? Neke su kupile set neke ne....
Sortiraj odgovore
Najstariji