Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    minnie25
    22. Kolovoz 2016. 17:10

Antartika ma nisi gledala krivi katalog, trebale bi biti 29,99 te vlazne. Jedino dolje u kutu stoji napomena da to nije dio akcijske ponude. Ne znam sta im pak to znaci. Ali ako pise ta cijena, takva bi morala biti. 

Koala988 blago ti se.... Meni su oci ko u sove nocu. Tek se svakih par dana naspavam u komadu i kako treba. Sve ovo ostalo, spavam u etapama. 

Frabe i Pale, hvala na informaciji. Ja sam se prestrasila da se to mali vec priprema za porod 

PALE
    22. Kolovoz 2016. 17:29

Ma pitam Frabe jer znam da si rekla da ti ovo 3. dijete pa sam pomislila da ti nije bilo lako 3 trudnoće sa takvim bolovima. 
    Ništa nam se ne javljaju Maya i Mimica,nadam se da uživaju u svojim bebicama...

Frabe
    22. Kolovoz 2016. 17:32

Pale skuzila san da zato pitas al kazen ko da nikad nisan bila trudna.
    Osim rodilja ja cili dan mislim di je Croatina??

tala
    22. Kolovoz 2016. 18:04

curke, mimica je rekla da se ne moze ulogirati na forum, ali vec ce se ona javiti cim dođe kuci. samo neka je sve u redu! : ))))))))) 

meni je cvita od samog pocetka glavicom prema dolje. samo da se ne bi sada u zadnji tren okrenula na zadak :D 

i joj, problemi s ovim magic baby-jem. prvo su poslali, pa tek onda javili preko mail-a (imaju i broj mobitela) da su poslali autosjedalicu i plavu navlaku, a mi smo narucili sivu. i kad smo im rekli da nam to ne odgovara, vise se ne javljaju. racun terecen, a paket vec poslan. nevjerojatno...

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Vjeva
    22. Kolovoz 2016. 20:07

I moj malac je vec mjesecima okrenut glavicom dolje :)
    Tala, ja uspjela telefonski rezervirat as u M.baby, al otic ce mm po nju i provjerit da ne daju nesto krivo...

sanjac
    22. Kolovoz 2016. 20:08

Vecer cure 😊

Meni je ovaj vikend bas proletio.. U subotu sam bila u ikei, kupila zastitu za madrac i posteljinu za viki. Jucer smo bili na rostiljanju i kasnije smo radili zimnicu.. 

Danas sam oprala hrpu vesa, izvadila kodnacno torbe za bolnicu, popeglala sve kaj mi se nakupilo.. Sad odmaram, osjetim da mi je trbuh dosta tvrd i kriza me bas jako bole..

Zadnjih par dana mi i noge naticu, da sada nisam imala problema s tim..

Mimica cestitam ti, zelim ti brzi oporavak 💕💕

Nove curke dobrodosle 😊😊

koala988
    22. Kolovoz 2016. 21:09

Meni su noge oticale još dok sam radila, tamo negdje od 26. tjedna nadalje.Imam osjećajh da sam puna vode, cila sam natečena.
    Ja sam skoknila do Lesnine po baldahin, ali nisu imali držač pa se moram vratiti po njega. 
    Mene još čeka priprema torbe za izlazak (sutra), sređivanje krevetića i pranje kolica. Ostalo je sve spremno. :)

minnie25
    22. Kolovoz 2016. 21:23

Tala ma sve su to neradnici... Slican problem i mi imamo sa Baby Centrom. 

Sheena obecala sam ti update novosti vezano za kupnju kolica, samo nisam ocekivala ovoliko debilizama da cu se naslusat. Danas su zvali iz Baby Centra MM-a. Nisu ga oslovili imenom jer ga ne znaju  Ali pazi ironije dalje. Kazu mu da moze doci pokupiti kolica danas. Zovem ja iza njega i pitam prodavacicu imaju li slucajno autosjedalicu Cybex Cloud Q u True blue nijansi (zadnji put su imali Dusty moon koju smo htjeli samo izlozbenu, svu izgrebanu, u skladistu ni jednu). Govori ona meni da je i ova izlozena, druga takva je (isto izlozena) u Splitu i drugih na stanju nemaju. Rekla sam im da su krasna firma kad sve sto prodaju imaju po jedan komad i to izlozbene primjerke samo. 
    Na to ona mene pita da li mi uopce imamo adaptere za as, ja njoj govorim da smo ih lijepo pitali nekoliko puta da li dolaze skupa s kolicima i da su nam dali potvrdan odgovor. Ona pojma nema jesu li u paketu ili nisu. I taman MM i ja da cemo krenut po kolica, kad zove nas zenska natrag da joj nisu proknjizena u kasi i da nam ih ona danas ne moze prodati. Sutra mozda. Ja zbilja vise ne znam tko je tu lud. MM im je svasta izdjelio preko telefona i rekao da ce vidjet hoce li uopce doci po njih. Toliko neodgovornosti sa strane prodavacica nisam nikad u zivotu vidjela. Ne mogu se nacuditi toj silnoj neprofesionalnosti. A da smo potegnuli tih 70 km iz Baske za Rijeku, garantiram da se ne bi lijepo provele. Bijesna sam da ne mogu biti bijesnija. Mi kako smo krenuli, kolica necemo vidjeti do sljedece godine... Ironija, smijem se da ne bi plakala od muke. Svega cu im reci kad dodem do poslovnice 

tatjana_zg
    22. Kolovoz 2016. 21:33

Ducan mora imati obavijest kako se predaju primjedbe (najcesce na mail) pa ti je to najbolji nacin da uputis prigovor jer ovo kaj ces reci u ducanu prodavacica ce cuti i zaboraviti jer joj je ocito svejedno dok prigovor ne dodje nekom nadredjenom, samo ces se ti iznervirati sto nije dobro za bebicu. 

Sunnyday
    22. Kolovoz 2016. 21:34

Minnie stvarno su neprofesionalni, i ja bi poludila, nisu male pare u pitanju da se tako ponasaju, sramota.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.