Ja baš po netu čitam o carskom,kao i kod prirodnog poroda svakakva iskustva i postovi dosta stari.Mislim da ću popodne prespavati jer jedva gledam.
Ivcy i ja čula za prevlačenje te kožice kod dečkića,ništa o tome ne znam,valjda ćemo se snaći 😉
Nadam se da su Mimica i Maya dobro i nadam se da ćemo čuti od Mimice kako prošao carski?
Crna jesu ti na pregledu što rekli za te grčeve,jer i ja ih imala sinoć,a tu smo negdje po tjednima?
Tina dobrodošla 😊
Baš ste me nasmijale s tim crvima i hranom koju nosite 👍
Saky haha i moj voli piti kavu samnom, i to tursku svako jutro i jos jednu popodne, taj dio u onom "ne preporuca se u trudnoci" sam zanemarila :)
Kaj se magnezija tice, treba ga prestati piti negdje u 37.tjednu jelda? Ja sam ga redovito pila do prije par dana, pomagalo mi je stvarno a doktorica mi ga je jos u 3.mj trudnoce propisala i nije rekla do kad da pijem; al sam slucajno prije par dana naisla na clanke da ga nije dobro piti pred kraj trudnoce pa sam prestala
saky i ja spremam mahune s malo krumpira i mesa :)
ja sam u pocetku trudnoce pila onu folnu kiselinu, a od 3. mjeseca nadalje pijem Elevit, imam još za nekih 20ak dana i to je to.
hej, curke!!!
hubica, bas si lijepe poklone dobila! je li u torbi i ono mlijeko za tusiranje za trudnice i mame? ja bih ga kupila za bolnicu, pa ako isprobas, javi dojmove : )))
ja malo cistim po kuci, mala cita harry pottera. svaku vecer smo vani ili u obavljanju kojekakvih poslova ili cisto idemo setati i nakon toga se osjecam super. magnezij vise ne pijem.
nocas se probudila, a majica potpuno mokra oko sisa. mm se uspanicio, provjerava plahte : ))))
ako vasi muzevi budu na poslu u trenutku puknuca vodnjeka/ trudova...kako cete do bolnice? mm radi na drugom kraju zagreba i sve si mislim koliko vremena cemo imati. hocu li ga cekati ili sjesti u taxi? :D
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Danas sam sva usporena,Saky ak nešto krene ranije idem u bolnicu kao i vi, vjerojatno će svejedno carski raditi,nemam pojma.
Hubica drago mi je da si lijepo proveka svoj roćkas 😉
Cure, evo ja sad dobila informaciju od cure koja je rodila prije par dana da u splitskom rodilištu treba imati svoje spavačice i da su joj babice tražile dudu za bebu?! ja sam spremila jednu spavačicu u torbu za rodilište i to eto u slučaju da tamo bude nestašica, ali ne namjeravam sa sobom nositi više od tog. a što se tiče dude, to me baš iznenadilo. kako djetetu koje se tek uči kako sisat, dati dudu. čitala sam da je to za bebice zbunjujuće i ja bi to pokušala izbjeć.
tala ja sam probala to mlijeko za tusiranje i meni je super :)
Ovo za muzeve i prijevoz, pitam se i ja, moj radi u Zaboku..ali ne brine me, procjenila budem kad dođe do toga, racunam da kad krene bude vremena do samog poroda i da on dođe i da se ja otusiram i najedem i tad krenemo :D a ako bude neki problem ili precesti trudovi, tad taxi.
sheena i moj tursku najvise ..uvik se rasplese cim miris osjeti imam osjecaj..bit ce mali kavopija
i da magnezij treba prestat sa 37 tj, ja sam ranije za svaki slucaj...dok sam ga pila nisam imala ovakve bolove...
koala znaci treba nosit svoje..imam spremnu spavacicu...ali dudicu nisam spremala...hm...treba li mozda i pelene nosit za bebu ili toga imaju?
tala ja cu zvati taxi jer moj mm radi u drugom gradu..ali ja se nekako nadam da ce meni pocet po noci kad je on kuci u nadi je spas :D
o, super... u dm knjizici je kupon za to mlijeko, pa cu ga iskoristiti.
tako cu i ja za muza. ipak se nadam da ce stici. taxi ne moze odbiti zenu u trudovima? nedavno sam nesto citala da vozac ju vozac nije htio primiti, pa da ne rodim na sred ceste : ))))
dudicu sam spremila. i ja sam citala o tome da se bebi ne smije davati dok se uci dojiti jer su to dva posve drugacija nacina sisanja. sisati dudicu i bocicu je naravno lakse, pa se beba moze prestati truditi oko dojke, a opet... vec sam jednom to prosla i ta prva noc mi je bila teska. ne mozes pustiti bebu da place, moras ju uzeti u narucje i hodati, ljuljkati... savovi bole, nemas snage... mozda dudica spasi situaciju nakratko...
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Pale ma valjda od adrenalina sto prvi put idem na pregled u bolnicu nisam ni osjetila bolove..kad sam izasla van sam jedva stajala..
Jos dosla kući i imam temp..
Jel zna koja ako jako raste jel idem svojoj Dr opće prakse ili moram na hitnu?
Sortiraj odgovore
Najstariji