Jutro curke!
Ja isto nisam spavala previse nocas ali budem popodne ubila okeco.
Sve vi koje se jadate da vas nesto boli odmah idem na tickere pogledati u kojem ste tjednu i lijepo je vidjeti da vas je vecina ipak u terminu i da ide sve kako treba! Sad cemo polako svi u zavrsnicu
Ja si nekako zelim da izdrzim do 38.tj taman bi mi to bilo i mislim si da bi tad bilo idealno i vec si mantram medjici i svemu dolje tamo neka se lijepo otvorim ommmm neka sve ide prirodno ooommm ne prije 36tog tj ommmm 😃 malo autosugestije nije skodilo!!
mimica cestitkeee i nadam se da ste ti i bebica dobro :) javi nam dojmove!
angel i ja te chicco uloške nigdje ne nalazim. u Konzuma i Bipe ih nisam našla, a nemam u blizini Bubamaru i Chicco. Mislim da ću na kraju nositi samo Vir 80 ko što sam i spremila u torbu. Ništa mi više ni ne stane u torbu.
Što se tiče hrane, ja sam sebi stavila kekse i dvije energetske pločice. a ostalo će mi valjda mm donijeti ovisno što mi organizam bude pitao toga dana. :)
joooj, još malo. ja jedva čekam idući pregled da vidim kakvo je stanje 'dole', ali tek mi je 1.9., a tad ću bit već debelo u 38. tjednu.
Jutro!
Ja zvanicno znaci ludujem s nogama od lezanja!Neman vam sta pisat osim da vam javljam ako se s kreveta pribacin dnevno po 10 minuti na kauc? 😛 Nije mi ne tv napet,bas ne kuzin kako mi iti prodje vrime.Aj vi ste aktivne pa vas priletin..
Jutro svima!!
Čestitike Mimici, neka je Luka živ i zdrav i nek se mama brzo oporavi...
Bagica, drži se... vjerojatno je sve u redu :))
Tala, sjedalica je super :)
Ja sam imala vrlo aktivan vikend, prvo ručak za rođendan pa navečer djevojačka, pa me jučer fakat bolio donji dio leđa za poludit...danas ću odmarati maksimalno, još je lijepo vani svježe, taman za spavanje.. i još jednom hvala svima na čestitkama... :)) za rođendan sam dobila Biobaza torbu za rodilište sa unutra svom potrebnom kozmetikom, pa ju moram nadopuniti sa ulošcima, hranom, spavaćicom i tako to kaj treba.. frendica mi je poklonila trudničku majicu na točkice iz hm-a :)) baš sam happy...
Cure, koje ste blizu termina, još malo pa ćete svoje anđele imati u rukama :) Ema i ja ćemo se isto uskoro družiti, jer vrijeme ide ko ludo a mi ćemo biti uskoro u 29.tjednu...
Gdje nam je C
Izašla slučajno iz nedovršenog posta, htjela pitati gdje nam je Croatina?
Kiss svimaaa!!
Onda cu i ja u bubamaru sutra najbolje.
Nadam se dobroj cimerici u Vinogradskoj pa cemo si napraviti meni i poslati muzeve u shopping 😂😂😂
Evo ja bas s pregleda, malac ima 2 i pol kile, sve je super, doktorica je procijenila da ce imati oko 3 i pol u terminu i kaze jao jao nece vam biti lako s obzirom na konstituciju tijela 😏, ako vam predloze carski prihvatite 😝😝
Saky-hihi i ja imam grancereale :-p
Meni pritisak i dalje prisutan, sinoc mi je lagano opet voda curkala, ali vise kao nekakav vodeni iscjedak, nije toga puno bilo. ali svaki put kad bi se obrisala bilo bi lagano mokro na papiru. Tako da sam isla oprat kosu za svaki slucaj i legli smo u krevet da barem malo odspavamo prije i ako sta krene. Medjutim nista na kraju. Vidjet cemo danas.
Svi nekako prizeljkuju djevicu pa mi kazu da jos stisnem do sutra xD cak i da krene danas, mislim da prije pol noci ne bih rodila tako da sam prilicno sigurna da nam mala djevica stize :-)
mimica cestitam! 😊
Bagica nadam se da je danas bolja situacija, drzi se ;)
Vezano uz hranu u bolnici, ja isto planiram kekse i cokoladice, a mislila sam i neke orasaste plodove jer me to zasiti.. svi me plase s tim da mogu tamo ostat gladna cijelu noc :D ovi cevapi nisu losa ideja 😆
Meni zadnjih par dana ruke jako oticu, a kad se probudim mi iskacu prsti na rukama kad zatvaram i otvaram saku, jako neugodan osjecaj. Se događa to jos kome? Citam da bi to mogao biti sindrom kapilarnog kanala i da je cest u trudnoci. Valjda ce proci kad rodim :S
sheena meni se to desvaa već dva mjeseca. mislim da je zbog toga što nekako spavam na rukama kad sam na boku i kad se dignem ne mogu ništa sa šakama jedno vrijeme, kao da skroz oteknu i ne mogu sklopiti šaku normalno niti uhvatiti kvaku. Sad sam se već navikla.
Sortiraj odgovore
Najstariji