Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    minnie25
    21. Kolovoz 2016. 20:49

Bagi_ca sretno, nadam se da ce sve biti u redu! 

Ajme velike cestitke nasoj Mimici!  

Vjeva
    21. Kolovoz 2016. 20:57

Bagica, vjerujem da su te ostavili samo radi opreza i da ce biti sve ok, neka si im blizu i na oku. Cuvaj se

Ivcy1306
    21. Kolovoz 2016. 21:02

Cestitke mimici 
    Stizu bebaci lagano! 
    Cure moje, ja jedva cekam ugledati svog pisonju, a istovremeno me strah i to ne samog poroda jer znam da ce bolit ali je i to nas prirodan proces pa me nije strah toga. Najvise me strah posto je prva bebica dali cu ja znati kad mu sto treba,dali cu ga znati odgojit kako treba i sl.tome! Pa i to kad za pupak pricamo odnosno pisemo, ja samo kopiram jer me toga jos najvise strah, kako cu mu taj pupcic tretirati, pa dali ga to boli, ajmee u glavi mi je hrpa stvari. 
    Na kraju krajeva, prijateljica mi ima sina i kaze da mu mora natezati kozicu na piseku jer mu jos nije puknula 😱 i da bi do druge godine trebalo a njemu je sad dvije i pol i nista, mozda ce morati na obrezivanje, luda je i sama a ja jos gora kad tako cujem..jaooo😨😨

Ivcy1306
    21. Kolovoz 2016. 21:04

Eh da, ja i moj mozak
    Bagica, drzi se i vjeruj da ce sve biti ok! 
    Kada saznas nesto javi nam! 😘

• Dony
    21. Kolovoz 2016. 21:49

Mimicaaa cestitake od srca na malom Luki.. Jooj jucer je pisala kako joj se ne javlja a danas ga vec drzala u narucju. Zelim ti brz oporavak i sve jedva cekamo detalje. 
    Bagica bit ce sve ok, bolje da si ti tamo da oni to prate. 
    Ja se isto nekad pitam da li je sve sta osjetim normalno, stalno neka stezanja, grcenja, zatezanja mi se pojavljuju. 
    Ja sam bila u Petrivoj na pregledu kod neke doktorice preko veze da cujem jos jedno misljenje vezano za tu kilazu mog bebaca, ova gin  mi je rekla  da bebac ima 1650 grama, a tjedan prije mi moja privatna rekl da ima 1780 grama i sad si ga ti misli.. Rekla mi je da nije nista strasno ali da je beba vec okrenuta nisko dolje sa glavicom i moram izbjegavat sjedenje da se nebi pocela otvarat.. I moram ponoviti ogtt za svaki slucaj. Ja vec 2 tjedna ne jedem slatko i nisam dobila ni kilu, tako da ima nesto u toj prehrani. Znaci na +10 sam sad. 
    E i jos sam mislila vam rec da sam u sub bila kupit pelene u kozmu, znaci bijele pampers velicina 2 kostale su sa popustom 104,00 kn i kasnije odem u bipu po chicco uloske i kad ono tamo pogledam te iste papers koliko kostaju i tamo isto 104,00 kn isto pakovanje i nisu bile na popustu. Ma ste primjetile vi da je taj kozmo toliko skuplji??

bagi_ca
    21. Kolovoz 2016. 22:43

Hvala cure na lijepim rijecima 
    Situacija se smirila, sutra imam pretrage i nadam se da bu okej bebac je dobro, lupa na sve strane
    Mimica, cestitam ti i brz oporavak 

Jado
    21. Kolovoz 2016. 22:59

Mimicaaaa cestitke i brz oporavak ti zelim! 
    Nadam se da je Luka dobro i javi nam se sa dodatnim info cim prije oko bebaca i recenzija bolnice 😙😚😚

21. Kolovoz 2016. 23:00

Ajme Dony pa daj ti reci, ja isto kupila te iste u sub u kozmu.
    Znam da se pisalo sto puta, ali moze jos jednom gdje ima za kupiti chicco ulozaka i koja je cca cijena?

Mimmica cestitam!!!! Bas lijepe vijesti!

Koala lampa je bila oko 300 kn, ne mogu naci sliku na njihovoj stranici, sutra uslikam kad je raspakiramo, nismo jos jer nemamo dovoljno destilirane vode koja ide unutra.

Vjeva
    21. Kolovoz 2016. 23:04

Angel, Chicco uloske je moguce naci u Bipi, Bubamari, Chicco trgovini i Konzumu a cijene su tu negdje oko 50-60 kn...

tala
    21. Kolovoz 2016. 23:11

curke koje su spremale dvije torbe za rodiliste, nosite li odmah obje ili prvo onu za rađaonu, pa onda kasnije muz donosi drugu? uvijek me strah da ce necega faliti...
    sto mislite staviti od hrane za pocetak? svi pisu krekere, a meni se to cini malo : )))))) pogotovo ako bude duzi porod, pa jos noc....

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.