Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jado
    21. Kolovoz 2016. 19:00

Bagi_ce javi sta se desava i drzi se! Nadam se da ce sve biti ok i drzim fige

Cure nemojte zamjeriti po 2 posta. Na mobu sam stalno pa propustim dosta toga i naknadno odgovaram 😔

PALE
    21. Kolovoz 2016. 19:13

Watermelon hvala,ali znam za posudice to sam ja i napisala 😊,ali ja sam u specifičnoj situaciji pa mi trebaju vrećice za zamrzavanje,a posudice ću koristiti ako mlijeko ubrzo planiram koristiti tj ako su u frižideru.

Tala,super sjedalica,ista je boja 😉

Mimica puuuno sreće,da sve brzo i dobro prođe 🍀🍼

Bagica,dobro da si otišla doktoru,stvarno vjerujem da će to biti ok,samo ćeš se vjerojatno morati malo više paziti...

Još 10. dana do pregleda,jedva čekam da vidim jesam otvorena i sve za carski...

• luckyme
    21. Kolovoz 2016. 19:19

Mimica,sretno,javi se kad dodes sebi...mislima smo uz tebe
    Bagica,drz se samo...dobro da si otisla... zna i mene boljeti,pa se smiri i tako,kad sam znala reci svom ginekologu on kaze zbog "drugog stanja".... a na ctg nikad nisam isla... sad ga ti znaj...

Chippica
    21. Kolovoz 2016. 19:27

woow, nek je mimici sa srecom :))

bagica, drz se i pokusaj se opustit, pravilno i duboko disati :) 

tala-super jaje izgleda! 

mene jutros ulovili neki grcici, kroz dan se smirili, ali osjetim "dole" veliki pritisak.

tala
    21. Kolovoz 2016. 19:52

smijem li ja prenijeti sretne vijesti dok se mimica ne javi? : ))))
    danas oko 14 sati se carskim rezom (zadak) rodio mali luka!!!!!!!!!!!!!!!!  

uh, ne mogu se suzdrzati. krenulo je! cure, sad cemo sve po redu!!! 

bagica, drzi se! neka te prate i cuvaju bebicu! 
    pale, za pebble su nam rekli da moze u avion, a cabriofix ne moze. kako na proljece mislimo na put, to nam je bilo vazno, a razlika u cijeni na snizenju je 200 kuna. 
    vjeva, da, narucili smo ju magic baby sada na snizenju+gratis ljetna navlaka koja inace kosta 260 kuna.
    sunny, starija se vratila kuci. vec nekoliko dana smo po gradu i mislim da smo skroz spremni za skolu i sve. posvecujemo joj dosta paznje jer znamo da ce vjerojatno biti kaos kad dođe beba, a ona je bas u tom kriticnom petom razredu s novim profesorima i predmetima... kako je tvoja curica? je li ljubomorna sto stize braco?

nama fali madrac. bocica i kadica i onda smo skroz spremni! dvije torbe slozene za bolnicu. u srijedu me ceka OGTT.

ako nekome treba. u terranovi imaju piđame i majice s gumbicima. majice su 49 kuna. odmah sam ih uslikala muzu da zna sto kupiti ako mi bude trebalo extra presvlaka.

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

watermelon
    21. Kolovoz 2016. 20:08

PALE - haha eto vidiš kako prenosim tvoje znanje :) sori, čitam na sve strane o izdajanju i ostalome pa više nisam znala gdje sam na to naišla :) 
    inače, mislim da smo u istoj ordinaciji (ne znam pratiš li i dalje trudnoću kod dr. Kosa, nisam skužila), samo što sam ja kod doktorice..

Bagi_ca - držim fige da bude sve u redu, važno da si pod kontrolom

Čestitke na malom Luki! Dobro nam došao  

PALE
    21. Kolovoz 2016. 20:09

Super,čestitke mimice👍💕 javi iskustva kada uspiješ i gdje si rodila 😉
    Tala,meni u bolnici rekli da u bilo kakvom jajetu možemo na put avionom jer odmah idemo u Munchen,baš ću pitati frendicu koja radi u CA.Meni objasnili da pebble noviji model i malo udobnija navlaka.

Mi smo gotovi sa shopingom,ovaj tjedan još neke sitnice obaviti,speglati,za vikend ćemo uz pomoć staraca generalku stana jer ja baš više nisam sposobna prati ogromne prozore i onda čekanje...Baš mi to sad blizu.

Chippica
    21. Kolovoz 2016. 20:18

suuuper! cestitke mimici na malom luki :) javi nam se kad uspijes s malo vise detalja.

kako nam je maya? nista se ne javlja, vjerojatno uziva s bebicom :-)

PALE
    21. Kolovoz 2016. 20:18

Watermelon bila sam na pregledu kod svih kod dr Kosa,pa i doktorice,ali sad pred kraj idem samo u Petrovu jer ću tamo roditi.Eto možda smo se i srele 😉

Vjeva
    21. Kolovoz 2016. 20:33

Mimica, cestitam! Dobro dosao mali princ ❤️

Tala, hvala, moram sto prije otic do M.baby da se sve ne rasproda..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.