Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Kolovoz 2016. 23:17

Vjeva ja ih bome nisam uspjela naci nigdje, gledala sam u 3 konzuma i 3 bipe, otici cu do bubamare onda ili naruciti on line iz konzuma.

Tala ja si isto razmisljam o toj hrani, tim vise sto na vinogradskoj ocito serviraju crve 😂😂😂

Jado
    21. Kolovoz 2016. 23:55

A sta onda ponijeti jos?
    Mislim da se u bolnicu mlijecno ne smije unositi i pokvarljivo
    Krekeri, onaj razeni kruh od tipa Alnature...sta jos? 
    Mozda da muzeki skoce po neki sendvic ako ne bude sve na brzaka kao kod Maye ☺

Sunnyday
    21. Kolovoz 2016. 23:57

Zasto nema mog posta  
    Mimica čestitam od srca!
    Tala za sada nije ljubomorna, ali se plasim da hoce kad rodim, a ja cu dati sve od sebe da se ne osjeca zapostavljeno. Joj hrana, pa ja se nisam ni sjetila da bi trebala spakovati, dodajem na spisak, dobro da si napisala, ja se ne bi ni sjetila

Kod nas je osvjezilo, kisa pada a ovu trudnocu puno lakse podnosim jer nema toliko vrucina, makar povremeno padne kisa. Kad sam bila trudna 2012, uzasne su vrucine bile

Chippica
    21. Kolovoz 2016. 23:58

Tala-ja sam spakirala suhe kekse i brdo corny cokoladica razlicitih okusa. :-D

Sunnyday
    22. Kolovoz 2016. 00:02

A mozemo muzeve poslati u mc donalds jer radi i po noci

watermelon
    22. Kolovoz 2016. 08:09

Angel2709 - ja sam Chicco uloške vidjela u Konzumu na Črnomercu, mislim da ni u jednom manjem nećeš naći, baš mora biti supermegamaxi Konzum :) i tamo su najjeftiniji (50 kn). 
    Ja sam kupila u Bipi (u Draškovićevoj) jer mi je taj dan ta bila usput. Tamo su 54 kn. 
    Vidjela sam ih i prošli tjedan u Bubamari. Koliko sam skužila, tamo i u Chiccu su najskuplji.  

Tala - ja sam isto kao kupila krekere, da ih ne zaboravim slučajno, ali smo ih pojeli :D Jedino mi još Corny pada na pamet, možda neki bademi i sl.

watermelon
    22. Kolovoz 2016. 08:16

Može mi netko objasniti kako ide proces prijave kod pedijatra? Jel se prijavljujemo kad se dijete rodi, prije prvog pregleda ili se mora zvati prije? 

I ako netko ima preporuku za pedijatra u zapadnom dijelu grada..

PALE
    22. Kolovoz 2016. 08:42

Jutro!
    Kak ste?
    Koma noć iza mene,imala sam grčeve u trbuhu između 3-5h,išli su od leđa to me prepalo,popila normabel od 2mg.Već sam mislila u bolnicu i onda su se smirili i ja zaspala.Valjda ću izdržati do toga pregleda ☹️ Niko se javlja,izležavam se sad.Sad me samo križa bole,ali sam zaspala u tom svemu na leđima,a to mi koma za križa.
    Angel ja sam kupila chicco u bubamari,tamo je skuplje mislim oko 60kn,ali kupila sam u uto kad je popust trudnicama i nije mi se dalo za 10kn okolo dalje tražiti.
    Sunny to mi se kod vas čini kao super razlika u godinama,vjerujem da neće biti puno ljubomore.

Saky84
    22. Kolovoz 2016. 09:15

jutro svima..
    koliko novosti a samo jedan dan me nije bilo
    Mimica iskrene cestitke na malome Luki...da oporavak bude sto brzi..Kako si, kako je maleni? 
    bagica drzi se! samo pokusaj biti sto smirenija i mislit pozitivno koliko god mozes! 
    tala za hranu ja sam spakirala kao i chippica, par corny, grancereale kekse jer ih obozavam, i jos bi nesto...zezam se sa mm da najbolje da mi donese cevape prije nego ga puste na porod pa smo umirali od smija...kao donit ce mini frizider koji nosimo na plazu pun hrane pa nek biram..
    i as ti je odlican i bas ljepo izgleda na kolicima.
    chippica kako je stanje kod tebe, jel jos bol i pritisak prisutni? Ja svaki dan imam lagane bolove kao da cu dobit, al ne traju dugo i vecinom su popodne.
    tatjana kakvo je stanje kod tebe? imas li kakve simptome skorog poroda...ti bi trebala bit sljedeca ako te jos netko ne preskoci 
    PALE kako ide kod tebe ako ti npr krenu trudovi ili plodna pocme izlazit?
    nove cure dobrodosle..
    kod nas je malo zahladilo i ljepo je...ja sam zadnja dva dana pocela bas naticat, svi govore da je to simptom da je kraj...iskreno cure ja jedva cekam...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.