Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Makonja
    21. Kolovoz 2016. 16:16

Možeš ti to mimica!!! Neka sve prođe u redu i brzo :)

Vjeva
    21. Kolovoz 2016. 16:33

Mimica, sretno!
    Tala, gdje ste narucili MC Pebble, u Nagic bavy na snizenju? Ja isto ovih par dana moram kupiti MC as :)

Sunnyday
    21. Kolovoz 2016. 16:37

Mimica neka sto bezbolnije bude, sretno!
    Cure, pa stvarno je krenulo, a meni je to tako nestvarno.
    Tala super je sjedalica i bas ljepo izgleda na kolicima, Cvita ce uzivati! Jel starija cura sretna sto se vratila kuci, jel spremna ona za seku?
    Maya jeste dosle kuci? (ako imas vremena da nas citas) kako si, kako bebica?

Sunnyday
    21. Kolovoz 2016. 16:42

Frabe u kom si tt, do kad trebas mirovati?

Sheena
    21. Kolovoz 2016. 16:49

mimica, sretno!! 😊😊
    minnie, javi kad zena nazove 

Frabe
    21. Kolovoz 2016. 17:19

Mimica nadam se da se vec grlite!!! 

Sunny 31. tjedan san a mirovat sta duze..

watermelon
    21. Kolovoz 2016. 17:32

Hvala na dobrodošlici! :)

PALE - više ne znam jesam li to ovdje pročitala ili negdje drugdje, ali za zalediti mlijeko mogu poslužiti i one sterilne čašice za urin što se kupe u ljekarni. Svakako su jeftinija varijanta pa eto, ako bude trebalo, da znaš.. 

mimica -  sretno i bezbolno! :)

tala - vjerujem da će cvitachu biti zadovoljna :)

Mi smo uzeli tj. valjda ćemo drugi tjedan naručiti Bebetto Holland, znam da je netko pisao ovdje da isto njih ima. Mene su ta kolica oduševila na prvu, preko interneta, a uživo je to tek bila ljubav. Nadam se da će nas poslužiti :)

Ima li koja od vas problema s nedostatkom zraka? Meni se često dogodi kad sam u poluležećem položaju da se baš moram ispraviti jer mi postane teže disati tako :/

bagi_ca
    21. Kolovoz 2016. 18:14

Cure da vam se kratko javim, mene od sinoc primili neki bolovi u dobjem dijelu leda pa sam odlucila otic na sv. Duh jer nije prestalo kroz dan i odlucili su me ostavit tu jer ctg ocitava neke male trudice i trbuh mi je tvrd 😳 malo me strah 😢
    Mimica sretno i drzi se!!!

Frabe
    21. Kolovoz 2016. 18:32

Bagica,nek si ti tu pa ce oni reagirat a strah je normalan!Znam,sama tako nesto prolazim.Drzi se i viruj! 😘

Jado
    21. Kolovoz 2016. 18:58

Mimiceee sretno!!! 
    Ajme opet iznenadjenje! Neka bude sto brze i bezbolnije!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.