Mimica, sretno!
Tala, gdje ste narucili MC Pebble, u Nagic bavy na snizenju? Ja isto ovih par dana moram kupiti MC as :)
Mimica neka sto bezbolnije bude, sretno!
Cure, pa stvarno je krenulo, a meni je to tako nestvarno.
Tala super je sjedalica i bas ljepo izgleda na kolicima, Cvita ce uzivati! Jel starija cura sretna sto se vratila kuci, jel spremna ona za seku?
Maya jeste dosle kuci? (ako imas vremena da nas citas) kako si, kako bebica?
Mimica nadam se da se vec grlite!!!
Sunny 31. tjedan san a mirovat sta duze..
Hvala na dobrodošlici! :)
PALE - više ne znam jesam li to ovdje pročitala ili negdje drugdje, ali za zalediti mlijeko mogu poslužiti i one sterilne čašice za urin što se kupe u ljekarni. Svakako su jeftinija varijanta pa eto, ako bude trebalo, da znaš..
mimica - sretno i bezbolno! :)
tala - vjerujem da će cvitachu biti zadovoljna :)
Mi smo uzeli tj. valjda ćemo drugi tjedan naručiti Bebetto Holland, znam da je netko pisao ovdje da isto njih ima. Mene su ta kolica oduševila na prvu, preko interneta, a uživo je to tek bila ljubav. Nadam se da će nas poslužiti :)
Ima li koja od vas problema s nedostatkom zraka? Meni se često dogodi kad sam u poluležećem položaju da se baš moram ispraviti jer mi postane teže disati tako :/
Cure da vam se kratko javim, mene od sinoc primili neki bolovi u dobjem dijelu leda pa sam odlucila otic na sv. Duh jer nije prestalo kroz dan i odlucili su me ostavit tu jer ctg ocitava neke male trudice i trbuh mi je tvrd 😳 malo me strah 😢
Mimica sretno i drzi se!!!
Bagica,nek si ti tu pa ce oni reagirat a strah je normalan!Znam,sama tako nesto prolazim.Drzi se i viruj! 😘
Mimiceee sretno!!!
Ajme opet iznenadjenje! Neka bude sto brze i bezbolnije!
Sortiraj odgovore
Najstariji