bagi_ca, da, to je ta ista doktorica :) druga mi je na vađenju prije tog (znaci s 31-32tt) rekla da će mi idući put biti zadnji (znači to mjesec dana prije termina), ali onda je taj put ova doktorica zaključila da ipak dođem opet za 2tj..
meni je tlaka VV od samog pocetka jer sam zapravo poprilicno sigurna da nemam taj dijabetes, na prvom mjerenju krvi skroz na pocetku trudnoce mi je bilo 5.8 ali sam noc prije kasno jela cokoladu nazalost jer nisam razmisljala i automatski su mi dijagnosticirali gestacijski, bez da me kontroliraju drugdje. Od tad svaki nalaz uredan, ali je bome bilo mucenja s vađenjem krvi jer mi na pocetku nikako nije islo, mucili se cijeli dan i onda 3 od 4 epruvete prvi put bile premalo krvi i morala odmah ponavljati, pa zovi okolo i saznaj "fore" kak da najbolje izvadis, tusiranje po pol sata prije vađenja i slicno, penjanje na taj brijeg svaki mjesec a ne zivim blizu i nemam auto, blabla ali kaj je tu je, nece skoditi malom, barem me natjeralo da vise razmisljam o prehrani..
Pale,Sheena staaaaa? Ja bila uvjerena da moze najnormalnije samo se treba upisat i kad napuni GOD dana samo krene,a do onda kao plaćaš cuvanje mjesta..meni je vrtić ispod zgrade,Morat cu se malo raspitat jer nemam baka servis tu..a nećak mi je rođen u 10.mjesecu i najnormalnije je krenuo u jaslice..ne u ZG,al opet..
Sunny probaj danas spavat kad i dijete staviš..
Ja malo teze zaspim,ali inace je ok preko noci..osim kad mi se namjesti pod desno rebro i lupa i gura..e ta bol me probudi i nikako se namjestit onda..
Jutro svima. Svaki dan vas čitam pa sam se odlučila i ja pridružiti.
Antartika dobro nam dosla!
Mayoooo kako si, kako je Lorena?
Joj ta torba za bolnicu mi jos nije spremna, moram u kupovinu a nikako to da obavim. sjedim i spavam
Jutro trudnice!
I ja sam se budila, nakon što mi je muž otišao na posao, spavala sam do 9h, i sanjam da sam rodila i da smo se vozili kroz neki bus i da mi je beba ispala iz onog jajeta ajmeeee
Kaj se tiče jaslica, to znam da djeca rođena do 31.8.mogu upisat ...tako da ćemo i mi morati upisivati u privatni vrtić, pošto mi je termin u 11.mj. mislim da je čak tako i u Karlovcu.. nemamo ni mi baka servis blizu tako da ćemo biti primorani tako... a sad hoće se kaj promijeniti u Zg, možda sad pred izbore haha
Ja sam se bome udebljala oko 12kg..dobila sam 3kg prošli mjesec jer sam bila na moru i svašta smo jeli, iako su dani počinjali sa zobenim pahuljicama,ali tu je bio i sladoled svaki dan i tako..ma dobro, bitno da je trudnoća uredna i da nemam taj šečer..nekako ću skinuti višak kg kada rodim... teretana me čeka :)
Nekako sam lijena opet, a spremam se za Arenu, moram po grudnjak i po gaće nemam kaj nositi više :)))
Sortiraj odgovore
Najstariji